úterý 28. května 2013

Líně


Dneska jsem ta nejlínější maminka pod sluncem. Podařilo se mi ráno dospat aspoň trochu nedostatky z posledních dní a pak jsme se všichni tři ještě hodinu váleli v peřinách. Listovala jsem si novou kuchařku, co jsem dostala od maminky k svátku, děti po sobě střídavě lezly....ale hlavně nikam dneska nespěcháme. Vychutnávám si snídani, teprv teď....ale o to víc. Skvělá buchta s plumami (za nekřesťanské peníze) pečená podle tohoto receptu. Na stole mám nádherné růže, co jsem dostala od tatínka a náramek od Jiříka. Takže den začal skvěle, nemyslíte?

8 komentářů:

  1. Krásné dárečky, Jani, je vidět, že Vás Vaši milí znají, dárky šité na míru, že? Opožděně gratuluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-) moji blízcí hlavně ví, že kuchařky jsou pro mě maximálně výhodné.....

      Vymazat
  2. Jani, mám stejný náramek, jen v bílé. To jsou ty naše radosti:-) Hanka T.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný,já jsem dostala první díl podzimní kuchařky k narozkám, a byla jsem tak nadšená, že jsem si druhej díl musela okamžitě koupit sama, je to po Vaňkových kuchařkách jedna z mála kuchařek, kterou jsem si v životě koupila :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem ji nestihla pořádně nastudovat, ale už teď se nemůžu dočkat, až z ní něco uvařím....mám od Hanky její dvě předchozí kuchařky a jsou obě skvělé!

      Vymazat
  4. Krásné důvody k radosti ;-)Já už dlouho šilhám po těchto náramcích..jen nevím, jak vypadají na ruce..jestli je hezčí průhledný nebo barevný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ruce jsou super, osobně jsem pro průhledný....

      Vymazat