středa 8. února 2012

Taneční...


Začali jsme s Jiříkem v lednu chodit do tanečních. Znovu jako na střední si opakujeme od začátku valc, tango....a já zjišťuju, že to nebude jen o tanci, ale i o trpělivosti a respektování toho druhého. Takže taková malá prověrka vztahu. Což bych od tanečních nikdy nečekala. Slibovala jsem si dvě hodiny týdně bez Kuby, jen sami dva pro sebe a ještě při hudbě a tanci...Ale zase na druhou stranu, pokud se zrovna nehádáme, kdo jde který krok špatně, už dlouho jsem se tak nenasmála. A díky tomu, že nás tam chodí celá banda (opět jako na střední:-)), to ještě pořádná sranda bude. A to počkejte, jak to pak rozbalíme na nějakém plese. Už se hrozně moc těším:-)

9 komentářů:

  1. Jani,tak si to užijte a provětrej všechny svoje kabelušky a brože :-)
    Také bych potřebovala některé kroky zopáknout ;-)
    Třeba nedávno jsme horko těžko dávali dohromady kroky ča -či, když jsme si chtěli trsnout v kuchyni mezi vařením ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, tak to ti v dobrom závidím. Ja som tanečný živel, bohužial u nás doma tancu hodujú len ženy :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jani tak to je super :-), my tak chodili na salsu a taky se tam vždy všechny páry dohádaly, než si ujasnily kdo kde stojí, jak vychází , kdo koho vlastně vede, kdy začít......ale nakonec to byla prča, ale žádná brnkačka, bylo to těžký :-))tak si to užívejte,katka turečková

    OdpovědětVymazat
  4. přeji příjemnou zábavu, my už s naší bandou máme tohle za sebou, škoda :-) ale většina chlapů křičí huráááá
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, to je docela dobrý nápad - chodit opět do tanečních :-) Tak si to hlavně moc užívejte a pak přeji parádní ples!

    OdpovědětVymazat
  6. jeee ja zas zavidim ach jo :) muj drahy netanci, a ja bych tak rada, na gymplu jsem chodila i do pokracovacich... snad se mi jednou podari ho ukecat ( a asi i sehnat misto, pry byva dost narvano :()
    doufam, ze se dockame i nejake te fotky v budoucnosti :) verim, ze i pres drobne neshody (to by byl problem urcite i u nas, a beztak dost velky haha) si to fakt uzivate :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, to znám :-) Dostala jsem taneční jako dárek k vánocům. Tak jsme po 30-ti létech taky vyrazili :-) Přeji co nejméně pošlapaných střevíčků.

    OdpovědětVymazat
  8. cha, jani, tak pokud ukecam mati ke zmene programu, jdem uz ZITRA taky :))))))) DIKY za pripomenuti meho snu :)) snad se s drahym nerozejdem kvuli tomu :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Ilčo, tak to jste i tak dobří...
    Kači, salsa je úžasná, to možná příště, pokud mě už Jirka za to nezabije:-)
    Leni, tak to jsem zvědavá, jak dopadnete. Nás dneska čeká 4. lekce:-)

    OdpovědětVymazat