čtvrtek 21. května 2015

Pětiletka


 

Dnes slaví můj blog páté narozeniny.
A jak jinak je oslavit než kabelkou.
Zlatou...:-)
Pravda, trochu jsem se té zlaté bála. Ale s klidným srdcem můžu říct, že i když na mě někteří jedinci na ulici divně koukají, já mám pořád děsnou radost.
A nejen z kabelky.
Ale taky ze všech komentářů, co píšete.
Z mailů. které dostávám.
A dokonce i když někoho potkám na ulici a osloví mě.
Takže blog je vlastně takovým dárkem sám o sobě.
Na oslavu si dám možná večer dvojku bílého, ale radost bych chtěla udělat i někomu dalšímu.
Takže posílám do světa tento kousek. Toaletku. Podobnou kabelce a hlavně taky zlatou....:-)
(Ale nebojte, už brzo budou nové kousky...)


Pokud byste toaletku chtěli, tak stačí níže do komentářů napsat váš mail.
A protože jsem holka zvědavá, tak by mě zajímalo, jak dlouho můj blog čtete. Co tady máte rádi a co by vás případně zajímalo...
Výherce taštičky najdete v pondělí na FB.

95 komentářů:

  1. Jani, vše nej a ať se ti šije jako v ráji!
    Blog čtu celé čtyři roky:D Zajímá mě hlavně šití a jelikož jsem holka zvědavá, tak i fotky dětí, jak rostou a tak. Sleduju i na instagramu (papajased) pa P.
    pajulevrtule@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, krásne narodky...mnoho príspevkov . Zvykla som si Tvoj blog čo som na materskej s najmladšou dcérou . Bude mať tri roky v septembri a moc mi pripomína Tvoju dcerku:)) Máš blog plný krásnych a vlastne jednoduchých vecí a to sa mi páči . Maj i naďalej radosť z každodenností...a potom o tom napíš i nám...Marcela
    kavickamarcela@gmail.com
    http://macahome5.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, vše nejlepší k blogovým narozeninám! Tvůj blog čtu skoro dva roky. Nejraději mám šicí okénka, a i proto bych určitě ocenila každou maličkost - tipy, triky, zlepšováky, návody na šití pro nás začátečníky amatéry.
    Lucie luciepa@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vše nej! Váš blog čtu asi půl roku...tehdy jsem sama začínala "šít" - zlomené jehly atd....Vždy se těším na Váš další příspěvek, atˇ je to o kabelkách, dětech nebo jenom tak...
    Mějte se fajn H

    neeonka.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, gratuluji především! Tvuj blog sleduju od začátku svého blogování, takže asi 4 roky:-) každý den, tomu už se dá říkat nějaký vztah:-)) moc fandím a přeju a těším se na další příspěvky! Pokračuj, prosím!! Zlatá tedy není moje takže mail nepřipojuji, ale jinak je to prostě všechno krásné, co šiješ:-) Katka

    OdpovědětVymazat
  6. Jani,
    téda ten čas tak letí !
    Jasně, že také mám zájem o zlatou toaletku z tvé dílny :-)
    Pamatuji si, že nedávno Kubík oslavil druhé narozeniny a myslím, takže tvůj blog čtu více jak 3 roky.
    Prožívala jsme s tebou celé těhotenství a narození Emičky, všechny nemoce dětí, tvé splíny i radosti.
    Díky tobě mám já i můj muž první šité tašky, které stále rádi nosíme :-)
    Inspirovala jsi mě i šitím, ušila jsem svoji první dětskou deku. ale na ty košíky, kabelky, toaletky se stále chystám!
    Potřebovala bych polopatické návody krok po kroku a sponzora na látky ;-)
    Díky tobě jsme přečetla i pár knih a oblíbila si pryskyřníky,.... bylo by toho i mnohem více !
    Moc zdravím do Olomouce a ať už se zbavíte těch všech nepříjemných pupínků !
    Krásný den !
    Můj email je: Ilona .Rezaninova@seznam.cz
    P.S. Ozvu se ti na email kvůli taštičce pro Šímu.




    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jani, sleduji blog řes dva roky, každé ráno v práci u kafíčka čumákuju, zda je nový příspěvek :-) Takže k blogování vše nej a jen tak dál!
    Na blogu mám ráda fotky pryskyřníků (miluju) a taky příspěvky s dětmi, jsou to malé osobnosti :-)
    Hezký den!
    JK
    jarca.kucisek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, sleduju "Tě" něco málo přes rok, ale přečtenou mám až úplně na začátek :). Moc se mi líbí, jak dokážeš zachytit ty větší i menší radosti, ale i způsob, jakým píšeš o věcech méně příjemných. No a to šití! To je prostě velká paráda a inspirace. Takže děkuju a přeju Ti (si), ať tenhle blog pokračuje ještě několik takových letek :)! (Srsnova.Gabriela@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Jano, tvůj blog sleduji asi rok a půl. Sama mám dvě malé děti a když vyjde chvilka, ráda se podívám, jak to chodí jinde. Obdivuji tvůj smysl pro hezké věci a šikovnost při šití. Katka
    katerina.r@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jani,
    k Vam na blog " nasisam" neso malo pres 3r oky. Neskutecne me bavi a chodim sem nacerpat inspiraci a energii...spolu s Marketinym blogem (ktery uz bohuzel nefrci dal) jste moje srdcovka:-) A i kdyz jsem i ja z Olomouce, jeste jsem nemela to stesti Vas potkat osobne na ulici:-D At Vam to dal bajecne pise a sije!
    Anicka
    pacevova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tééda, to strašně letí. Čtu vás dva tři roky, už ani nevím... Mám podobně staré děti, takže ráda čtu příspěvky o těch vašich (a ráda se uklidním, že nejen u nás se marodí a zlobí...). Taky se ráda kochám vašimi zátišími a novými taškami. Tak se těším na další pětiletku! V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Jano, Váš blog sleduji pravidelně od jara 2013, jste pro mě vzorem, inspirací, místem, kde pravidelně na chvíli spočinu a je mi dobře. Díky za Váš blog. Do další pětiletky přeji štěstí Vám, Vašemu blogu i Vaší krásné rodině.
    martina tečka jirovska zavináč gmail tečka com

    OdpovědětVymazat
  14. Máte krásné výtvory, už ten tlak déle asi nevydržím a budu nějakou kabelu brzo nutně potřebovat...:-) Můj mail je Gabriela.honkova@seznam.cz, kdyby se náhodou štěstí unavilo a sedlo na mě. G.

    OdpovědětVymazat
  15. krásná taška, nakukuji jen asi rok (většinou jen koukám a komentů poskromnu ) a koukám převážně na šité tašky, sbírám odvahu na výrobu vlastní.... také mne nadchl potisk textilu
    marie.hartlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Jani je nadherna! Moc se mi libi ta kombinace vnejsi a vnitrku a hlavne diky tomu zapinani je takova " odlehcena". Pusobi na me lezerne, das tam rucnik, plavky a jdes na plaz. Zaroven i treba na pracovni pohovor. Povedla se. A jak dlouho te sleduji? Asi rok.. a narazila jsem na tebe uplnou nahofdou. Ale komentuji az ted co mam blog, pac predtim mi nesli vkladat zadne komentare. Jsi mou denni kavou, ale to ty uz vis :) A velka gratulace..pet let..to uz je kus cesty..Priznam se, kolikrat zabrousim na tvuj zacatek. Myslim, ze jsem precetla vse. Haha fanatik? Ne, ale bavis me a tve kazdodenni ziti je moc fajn :). Takze zdaru dalsim peti letum! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Janka Váš blog sledujem odkedy sa Vám narodila Emka a potichu závidím že neviem tiež tak perfektne šiť (aj keď nejaké pokusy sú :) ) Vytvárate nádherné veci - na kabelky nenachádzam slov a tí medvedi...:) Prajem všetko dobré a veľa energie a nápadov do ďalšieho tvorenia. vierap48@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jani, baví mě to tu a asi už hodně dlouho - ani nevím od kdy netrpělivě čekám na další článek.
    Baví mě moc tvoje šití. Jseš mezi "holkama" co mě nakopli znovu šít. Říkala jsem si, že když to zvládnou a jak pěkně ty "amatéři" tak já, co šití "studovala", to musím zvládnout taky.
    A moc mě baví ty tvoje geo výběry látek.
    Ať se ti daří Věrka
    p.s. na neštovice stále ještě čekáme :-(

    OdpovědětVymazat
  19. Prečo ma zaujal tvoj blog a prečo ho čítam ...lebo ma ,,namotala,, energia a harmonia kúskov tvojho žitia,šitia, bývania a tvojich mladomaminkovskoženuškovského múdra:)
    osbalove@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Gratuluji, ať se (nejen) blogu jen a jen daří:-)
    Krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  21. Jani,
    gratuluji a přeji další úspěšné blogování :-) Blog čtu chvíli (asi 3měsíce), ale přečetla jsem si starší příspěvky a mám moc ráda Vaši práci i úžasný vkus..
    Mějte se krásně Bára (Pinosova.B@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné půlkulaté narozeniny!
    Tenhle blog sleduju teprve asi půl roku ale už jsem ho stihla pozpátku pročíst celý. A musím říct, že je to ta pravá potrava pro duši. :) Když se taťka nedávno stěhoval nedaleko Olomouce, moje reakce byla: Tam bydlí skvělá blogerka co šije nádherné tašky! No jenom nechápavě koukal.. :D A já teďka vždycky když jdu po ulici, tak si říkám: Jaké by to bylo potkat někde Janu? Pozdravila bych ji nebo bych jenom čučela jak trotl, brada na zemi? :D mimochodem moje skvělá kamrádka se jmenuje také Jana.. No to jsem se trošku rozepsala... :D Hlavně ale spoustu chuti a elánu do dalšího blogování! Pro některé už je tento blog jako kyslík.. :)
    dulahorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Čtu přes dva roky, myslím, že to souvisí i s tím, že jsme podobně staré a vidím, jak umíš najít na každém dni něco k zaznamenání. Taštička je skvělá, samo sebou. (Marketa.Kasalo@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Jani, veľká gratulácia!!!!!
    Neviem presne koľko Tvoj blog čítam, ale je to od chvíle, keď som si sama založila svoj blog (v súčasnosti žial viac-menej s veľkou prestávkou), čiže pár rokov je tomu. Si pre mňa niečo ako elixír, vzpruha....želám Ti, aby si bola stále medzi nami taká šťastná...a čo rada čítam? od Teba všetko...
    Eva

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Jano,
    na Váš blog nakukuji už zhruba rok. Nejvíc mě baví Vaše výrobky a dekorace. Krása pohledět!
    A nyní jsem se nezřízeně zamilovala do té zlaté koženky. Přitom normálně zlatou vůbec nemusím. Ale ty Vaše kombinace, to je prostě nádhera! Než jsem dočetla až na konec dnešního příspěvku, byla jsem rozhodnutá napsat si o info o ceně za toaletku. Tak ještě chvilku počkám :)
    Krásný narozeninový den přeji*
    Katka
    (katka.hrib@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  26. čtu a žasnu (cca 3 roky) nad tím jak operativně pracuješ z časem vše stíháš i se 2 dětmi. Já jsem asi líná, protože nestíhám .... Už jsem podle tebe pekla, četla, nám úlovek ze zahrady na niti..... Toužila po látkách...M* (nasmar@atlas.cz)
    Jo a taky koukám kdy tě na Norské potkám, ale neboj jen bych si řekla "tak to je ONA"

    OdpovědětVymazat
  27. Jak dlouho čtu blog...? No dlouho, ale intenzivněji se dívám od té doby, co se narodila Ema. Líbí se mi tvůj vkus, jak šiješ. Je to pro mě dost velká inspirace. Eva seifi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Jaňulko, toaletky od Tebe mám doma už tři a pořád jich není dost:-). Tvůj blog sleduju snad od samotného začátku, možná mi uteklo prvních pár měsíců... Ale rozhodně byl jedním z těch, které mě nakoply, abych taky začala... Ty ostatní blogy, které mě inspirovaly, už většinou nefungují, takže pevně věřím, že Ty budeš stálice a vytrváš! Všechno nejlepší k blogovým narozeninkám! (Email psát nemusím, že jo?:-). P.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Jani, vše nej ke krásným blogovým narozeninám!
    Tvůj blog čtu už docela dlouho, tři roky určitě. Je pro mě stálicí v blogovém světě, ráda se sem vracím, čtu každý nový příspěvek, obdivuji krásné fotky a hlavně Tvou práci. Už tolikrát jsem si chtěla nějakou taštičku objednat! Taky máme podobně staré děti, takže je mi blog velmi blízký.
    Přeji spoustu elánu do dalšího blogování,
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Jani, najskôr veľké blahoželanie k paťročnici ozaj výnimočného blogu, milujem na ňom snáď všetko, Vašu prácu, tašky, dekorácie, tvorenie s deťmi, ako píšete o Vašej rodine... a Kuba s Emou môžem úúúplne "najváááác":). Sledujem Váš blog asi dva roky, ale fakt každý deň....už som sa aj naučila, že cez víkend sa nemusím snažiť, pretože jednoducho víkendujete a asi nebude nič nové :)...stal sa mi takou ozajstnou závislosťou...niektorí ľudia, keď prichádzajú z práce zapínajú FB, ja check-ujeme Váš blog. Moja dcéra sa smeje, že už poznáme (ona tiež tak trochu fičí na Vás) Vašu rodinu ako keby sme boli jej členkami. :) Tak teda do ďalšej paťročnice veľa tvorivej inšpirácie, aby ste aj naďalej robili takú veľkú radosť nielen svojim blízkym ale aj neznámym internetovým čitateľkám. :)
    m.kleinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Přidávám se k ostatním toaletkychtivým gratulantům :o)) Nedávno jsem sama vzpomínala, jak dlouho sem téměř každý den nakukuju - když jsem přišla poprvé, byl Kuba malý chlapeček a všichni jsme se těšili, až se narodí Ema! Nevěřila jsem tomu, že to miminko už půjde do školky. Chodím se skoro denně - jako do ženské oázy, kde je uklizeno, krásně upraveno a ještě ke všemu našito. Často na mě čeká lákavý koláč a kafe. A učím se tu. Učím se uklízet, vypzradňovat dům. To je moje velké téma. TAky máme doma kulatou prostírku, už mám ráda žlutou, kterou jsem dlouho nesnášela a občas si dopřeju bez výčitek svědomí svou luxusní holkovskou chvilku - kafe u kytky s něčím co mě baví. V rodině se třema klukama a jedním tatínkem je těch holkovských chvilek strašně málo :o))) Ale učím se je zavádět do života a je to hodně osvěžující. Těším se na další tříletku!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen si dovolím malou otázku-
      "Trep" ?????
      D.

      Vymazat
  32. Mila Jani,gratuluji k blogovym narozeninam at se daři dal.Vaš blog sleduji tři roky.Moc se mi u Vas libi.Děti jsou skvěle,Vaše taštičky taky.Těšim se na dalši a dalši přispěvky.
    patikova.vlasta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Já blog sleduji asi rok, tehdy jsem trávila asi týden jen čtením blogu pozpátku. A obdivovala jsem a stále obdivuji. Ten smysl pro krásu, vkus, líbíte se mi všichni jako rodina. Značně mi taky pomáhá, že se někdo pustí do témat jako je deprese, protože nám ostatním, co s ní taky máme tu čest, to pomáhá. No a samozřejmě ohromně oceňuji to, jak moc inspirace lze na blogu najít. Na úpravu oblečení ze skáče, na šití, na dárky pro děti, na čtení. Prostě super, děkuji a ráda budu nakukovat dál.
    Mail SarkaSmutna zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Gratulujem, obrovsky obdiv za vydrz a ako si sa vypracovala, sit tasky je narocne, ja sama u nich vydrzim len chvilu, a som rada ze obcas stiham rychlom svetom blogy preletiet.....ta zlata je fakt naj. A citam odkedy som sama zacala s sitim to uz bude aj 3roky a sama som hladala inspiraciu, navody..najviac ma zaujali tvoje deky co si sila to este Kubo ani do skolky nechodil a Ema bola "na houbach" ako sa to vravi ;-)..Tak krasne narodeniny;-) /email v profile

    OdpovědětVymazat
  35. Také se přidávám ke gratulantům. Tvůj blog sleduji už čtyři roky a bavímě to co máme společné, jako jsou naše stejně staré děti a záliba v šití (i když já takovou produktivitu zdaleka nemám) i to co je rozdílné jako je život v bytě ve městě zatím co já jsem z domku na vsi. Mám moc ráda tvoje fotky, šití ... Prostě ráda nakukuji.

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Jano, blog čtu určitě víc jak dva roky, objevila jsem blogy, když jsem začala svou mateřskou dovolenou :) Chodím sem moc ráda a Emičku bych nejradši adoptovala, je moc roztomilá, bohužel mám dva kluky. A strašně ráda bych tu toaletku od JG měla doma! Chodím i na blog Tvé kamarádky Rosy. Hezké blogové narozeniny! Monika mm.ms@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Jani, taška je božííí a lidi koukají divně, protože ji chtějí taky ale je jim blbé se ptát, kde jste ji sehnala :-)
    Blog čtu asi půl roku a ve volných chvilkách se pořád prolouskávám kupředu. Vlastně dozadu :-) Nedávno jsem přešla i na instagram, tam je to také moc fajn a navštěvuji každý den. Moc se pokaždé těším na další příspěvek. Nic bych neměnila, jsem spokojená :-) A ještě víc, když jsem nedávno zjistila, že běháte. Začala jsem také ale teprve nedávno, takže další inspirace a motivace. Takže krásné narozeniny!
    Katka bubnovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. gratulu a do dalších 5 let spoustu inspirace :)
    čtu to tu od dob kdy byl Kuba prtě a Emča ještě ani nebyla na houbách :D
    nejvíc mě baví samo sebou kabelky (černobílé s karamelem ♥) a pak všechny fotky vašeho bytu. hrozně mě fascinuje, že je to v podstatě pořád to samé dokola, ale pokaždé úplně jiné a znova a znova mě na to baví koukat :)
    pěkný den, Mačet (ma.cet@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  39. Přidávám se ke gratulantům! Čtu už 3 roky, hrozně to letí!!! Denně se kochám fotkami a obdivuji pracovitost a pečlivost. Vždy se těším na každý příspěvek, je to balzám na duši i pro oči:-) Přeji moc a moc inspirace, radosti, nápadů do dalších blogových let:-) Pěkný den. Lucie
    (lucajdytvoreni@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  40. čtu asi tak 2 roky. A ráda. helena.mraz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Juj, též by som ju chcela :-) (januska.januska@centrum.cz) Gratulujem!!!!
    Čítám asi tak rok, poslednou dobou už každý ďeň čakám, čo nového pekného uvidím! Aj to behanie ma inšpiruje. Chcela by som tu viac tipov, jak co ušiť, viac nakúknuť dovnútri tech krásnych veciček. Vďaka, dúfám, že bude moja :D Jana

    OdpovědětVymazat
  42. Zdravím Tě, milá Jano!
    Blahopřeji především k vytrvalosti! :-) Na ,,návštěvy" k Vám domů chodím pravidelně přes dva roky. A musím říct, že se mi u Vás tuze líbí! K oblíbeným patří i příspěvky z chaty... Ale úplně nejvíc mám ráda, jak popisujete Vaše pocity, nálady...zkrátka život!
    Mějte se hezky, Romana (ramona.k@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  43. dobrý den, pět let, tak to je paráda. čtu váš blog tak rok, a vždy mi připomene, co jsme s dětma prováděli, když byli menší, jste takové moje deja vous a zároveň pohled do budoucnosti. občas něco okouknu a pak ušiju, případně pošlu dál.Takže vlastně obojí:) A díky Vám jsem objevila pryskyřníky:)A uložila příze do košíku:)takže jen tak dál:) chrisba

    OdpovědětVymazat
  44. Milá Jano, vše nejlepší k 5ti letům! To je úctyhodné číslo. Já Vás čtu asi dva roky, od té doby co jsem totálně propadla šmírování ve světě jiných žen. Žen šikovných, inspirativních, žen matek, žen lidských s darem dělit se o své životy, nálady, úspěchy i prohry... Moc ráda Vás čtu a sleduju. Vaše děti, vaše tvoření, váš krásný domov, vaše běhání, snídaně a pryskyřníky atak dál a tak dál. Držím palce do dalších řádek a přeju jen to dobré. A děti ať se hezky vykurýrují - venku je hnusně, tak co.. :) Veronika veronikah@k7design.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Jani ♥
    denně nahlížím od jara 2012 . S každým příspěvkem si říkám, jestli a jaká bude květina ve váze..
    Mám ráda Tvoje látky, šití, šperky , dlouhé vlasy.. A taky Olomouc a Zrní ..
    Kolikrát se poznám v náladách , kdy je nějak smutno, splín, unava.. Ale pak jsi zase zpátky a je dobře ♥
    Krásné narozeniny !! Eliška
    trnkovaelis@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Vsechno nejlepsí k narozeninám :-)

    Ctu vás blog od té doby, kdyz nebylo Eme ani rok. Chodím sem moc ráda, lib´se mi fotky, kabelky, bydlení proste vsechno!
    S pozdravem
    Ctenarka z Danska/ Mette

    OdpovědětVymazat
  47. Jo a co by mě zajímalo? No návody samozřejmě :-)

    OdpovědětVymazat
  48. To je hezké, pět let, před pěti lety jsem asi občas nakoukla na nějaký zahraniční šicí blog. Ty české jsem objevila tuším před 3 lety a nedlouho potom asi i tvůj. Nakukuju pravidelně, komentuju jen občas, když už fakt mám tu potřebu něco říct, častěji se kochám a fandím.
    Jo a musím ti říct, že jsem v Olomouci viděla na klučinovi tvou autíčkovou kabelečku:-) Kuba to nebyl, asi nějaký zákazník.
    Ať se ti daří, ať tě těší šití i péče o blog!
    Zuz.
    zuzka.sim@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Sledujem`ho uz viac ako rok , po maminkinej smrti. Zacala som hladat zaujímavé veci a nápady. A vzdy sa tesim, co je u teba nového.Peta

    pepa78@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  50. Pocitam, ze uz to tahnu s timto krasnym blogem cvrty rok 👍. A porad me bavi. Prisla jsem na nej diky tvym komentarum u Markety Baletkove. Moc me bavi, kdyz nekdo zvlada a stiha to, co ja ne. Starat se o deti a pritom jeste tvorit krasne veci. Diky a preji hodne inspirace do dalsich blogovych let.

    OdpovědětVymazat
  51. Jani, blog sleduji něco přes rok a strašně ráda se sem vracím (už je to takové návykové :o). Vždy to je takové pohlazení po duši :-) A co tu mám nejraději? Určitě tu atmosféru, umění mít radost z maličkostí, radost z dětí a to šití tak to je taková třešnička na moc dobrém dortu :o) Přeji ať se daří a těším se na další příspěvky! Petra

    OdpovědětVymazat
  52. Jéééej tak to si ma potešila!!! To si nenechám újsť:) Ja som na Teba natrafila úplne náhodou a už je to aj vyše dvoch rokov a čo ma teší ešte viac, že sme sa mohli trošku spoznať aj osobne:) Najviac ma baví nakúkať ku vám domov, ale kabelky sú tiež super o tom niet pochýb!!!
    Pa

    OdpovědětVymazat
  53. Blog čtu nevím jak dlouho, ale Ema byla ještě docela malé mimi :D Ráda mám stále měnící se sedačku :D misha88@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Blog čtu asi roky dva, ale přečetla jsem ho od úplného začátku :) Do další pětiletky přeji vlídné návštěvy a pevné jehly :)
    delfinjirankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Milá Jani, gratuluji k pětiletce,ať se vám daří. Blog čtu asi něco přes rok,ale postupně jsem se prokousala celým a dočetla zpětně. Baví mě všechno, sice neumím šít,ale líbí se mi šicí okénka a taky bydlení, a tak prostě všechno :)
    Hezký večer,
    Petra
    petra.kodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Jani, blog čtu od doby, kdy jsem ležela s rizikovým těhotenstvím v nemocnici. Takže už dobrých 2,5 roku!!! Poctivě jsem tenkrát dočetla všechny příspěvky a dál už sleduji pravidelně :-). Moc k pětiletce gratuluji, dnes shodou okolností pět let slaví i má první dcerka!!! Máte můj obdiv, pište dál, bez Vás by to poobědové kafčo nebylo prostě ono ;-))) Markéta info@revoart.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Dobré ráno Jani,
    gratuluji k výročí blogu. Číst jsem začala minulou zimu na doporučení mojí sestry. Přečetla jsem všechny příspěvky i zpětně.
    Velmi mě inspirujete šitím a tím, jak zdobíte svůj domov. Nadchly mě vaše povlaky na polštáře a taky jsem se pustila do háčkování.
    Přeji vám ať se vše i nadále daří.
    Krásné dny
    Pavlína
    stematanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Dobrý den,
    sleduji Vás tak nějak asi poslední rok, možná i o něco déle. A protože mám už dost dlouho "geometrické období", zvlášť poslední dobou mi jdete strašně do noty :o)
    No a na letošní léto mám v plánu černo-bílo-zlatou chevronovou sukni, takže i s tou zlatou mi jdete do noty :o)
    Přeji hodně štěstí a úspěchů i do budoucna!!!
    Mějte se krásně!
    RD
    romi.d@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Dobrý den,
    Váš blog čtu asi rok. Jednou jsem ho ukázala manželovi a jaké bylo mé překvapení, když řekl, že jste jeho spolužačka z dějin umění. Líbí se mi, jak jste dokázala z bytu v paneláku udělat pěkné, útulné a originální bydlení. A těším se, až budu mít někdy příležitost vás oslovit na ulici. Zatím jsem vás nikdy nepotkala.
    Moc vás zdravím.
    Kasia
    katavice@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Tvůj blog čtu asi půl roku...? Ne tak dlouho, ale nyní velmi intenzivně. Miluju tvé fotky, tvé výrobky, jsi pro mě velká inspirace. Zase jsem začala šít a dělá mi to velkou radost. Tvůj příspěvek si nezapomenu každý den přečíst a vždy se na tu chvilku moc těším. Ať se tobě i celé tvé rodině daří!
    alena maeba@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Jani, blog jsem objevila náhodou...šití je můj koníček a ráda se inspiruji. Nyní Vás mám pravidelně jako "sladkost" ke kávě. Přeji hodně úspěchů a i nadále chuť a také čas šít...moje prťata pro mé šití nemají moc pochopení.
    Jana
    ba.jana@email.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Mila Jano, vse nejlepsi k prvni petiletce. Doufam, ze splnila ocekavani a plan:-)))
    Ctu Vas dlouho, rekla bych tak 4 roky. Neprestavate me udivovat, jak vsechno zvladate, mate uklizeno, sijete, uzivate s detmi. ..a hlavne Vam chci kazdy rok napsat, ze jsem se take vdavala 4.4.2009 :-)
    Jo a toaletka by mi zprijemnila nastavajici chvile v porodnici s druhym drakem:-)
    Krasny vikend,
    Bara barbora@bydzovska.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Moc blahopřeju :-) Blog čtu tak 2-3 roky. Jsem zvyklá na pravidelnou dávku příspěvků. Stejně tak byl pro mě inspirací i blog Markéty Baletkové...Máte krásnou rodinku, líbí se mi Vaše bydlení a šití. Přeji hodně dalších sil. Taky se snažím blogovat, ale mám chvilku tak 1-2 za měs. Lída dablik.lida@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Váš blog čtu asi 2 roky a moc se mi líbí. Šití, design bytu, inspirace k pečení....Děkuji. irena.steblova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj,
    gratuluji k narozeninám. Tvůj blog čtu moc ráda a to asi 4 roky.Ty a Markéta Baletková jste mě nadchly pro šití a za to Vám moc děkuji.
    noruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Jani,
    Tvůj blog čtu skoro od začátku a pravidelně. furt se chystám na vytvoření svého, ale nějak to hrozně dlouho vázne a stále si dodávám odvahu. b.konarikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Milá Jano, Váš blog sleduju určitě déle než rok, moc mě baví. Mám ho snad mezi 5 nejoblíbenějšími. Sama šiju třetím rokem, takže mě vše okolo toho zajímá. Mám tři děti. A taky běhám a sportuju od pradávna. Takže pro mě je blog autorky, která krásně šije, běhá, má děti, zdravě se stravuje, krásně fotí v uklizeném domově a je tak úžasně pozitivní ohromnou motivací, protože já stále v některých věcech pokulhávám.
    Moc mě těší, že jste vložila i návody na ušití, přeju vše dobré.
    erikah@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Jani ♥ gratulace!!!
    Nemůžu si vzpomenout, kdy přesně jsem Tě tu našla:).
    Ale vím určitě, že to bylo ještě nějakou chvilku před tím, než jsi čekala Emičku.
    Hned jsem musela projet celý blog až na konec (začátek:).
    A od té doby obdiv! Skoro denodenní!
    Děkuju Ti! A jen tak dál!!!
    Jo a i když zájemkyň o taštičku bude určitě moooře - tak taky neodolám.
    syroovka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Všecko nejlepší, naše drahá Jani!
    Nedávno jsem rozdýchávala, že jde Eminka do školky, takže mě Tvoje 5. výročí vůbec nepřekvapuje. Vlastně, jako bych blog četla desítky let. A ono to jsou jenom čtyři. :-)
    Moc blogů nesleduji, snad bych je i spočítala na jedné ruce, ale Tvůj mám opravdu ráda. Nejde ani tak o blog, ale spíš o Tebe, o Vás. Líbí se mi, jak jste úplně normální a přitom svoji. I když, jak jsem Vás jednou potkala (asi před rokem a rovnou celou krásnou čtyřku!), tak jsem se chovala jako byste byli minimálně filmové stars. Tak mi bušilo srdce a pořád jsem si říkala, ať zachovám klidnou hlavu, protože podpisový kartičky asi ještě nemáte. :-)
    A co mě těší? Jako interiérový maniak se ráda inspiruji. Jako švadlenkovské nemehlo obdivuji. Jako "začínající" kuchařka si chodím pro recepty. A jako člověk se chodím těšit milými lidmi. Jsem spokojená, nic mi nechybí, ale stejně se těším, co vymyslíš.
    KRÁSNÉ NAROZENINY!

    P.S.: Toaletka je povedená, ale na mé poměry maličká. :-) Já se časem ozvu na nějakou krásnou a prostornou kabel(k)u.

    OdpovědětVymazat
  70. Jani, pětiletka je dobrý ročník! Já tak dobrá nejsem, čtu tě asi rok, vlastně jsem tě našla díky "Lucii" a teď už jsi pro mě jasným odkazem pro každý den. A co se mi u tebe líbí? Všechno, stručnost, jasnost, jednoduchost, vkus, mateřská láska především ... prostě všechno. Takže i když třeba nevyhraju, byť by se mi toaletka tůůůze líbila, budu sem chodit dál a dál a dál. A ráda!
    reena.de@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Vsechno nejlepsi!!! Tvuj blog jsem zacala cist vic jak pred tremi lety. Moc se mi libi bydleni i siti, ale ze vseho nejradeji mam, kdyz se objevi clanek z vasich vyletu na chalupu. To je pro me uplna balada...
    nejlepsi.fotbalistka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Milá Jani, gratuluji Ti k pátým narozeninám Tvého krásného blogu, který lahodí oku i duši! Mám jej moc ráda a čtu jej s malými přestávkami od roku 2010. :-) Tvé věci jsou krásné...to už vím a nejen z fotek, ale i má (Tvá) kabelka a toaletka mi dělají radost a otáčí se za ní nejeden člověk. Jsi prostě moc zručná a šikovná! Fandím Ti. Čtu ráda úplně všechno. Zlatou toaletku budu mít taky ráda - kristyna.brunckova(zavináč)gmail.com Tak ještě jednou všechno nejlepší! K.

    OdpovědětVymazat
  73. Milá Jani- gratuluji k blogovým pátým narozeninám, přeji hodně čtenářek, pěkných komentářů a ještě hodně let blogování.
    Ani nevím, jak dlouho ho čtu, prostě jsem jednou natrefila a od té doby denně nahlížím.
    Šití překrásné, děti skvělé, bydlení příjemné.......Moc hezky se čte, u něčeho zavzpomínám na dobu, kdy moje dcery byly malé - třeba zrovna při neštovicích :)
    A co bych tu ráda viděla ? Třeba fotku z běžného provozu domácnosti,
    nemáš přece pořád tak překrásně naklizeno, že ne??? ???????? : ) : )

    OdpovědětVymazat
  74. Dobrý den Jani, zprvu gratulace k blogovému výročí :-).
    Na Váš blog jsem narazila po novém roce, úplnou náhodou, ale nešlo od něj odejít, dokud jsem se nepročetla k první stránce :-). Od té doby, každý den, čekám na nový příspěvek. Váš blog mě baví, moooooc. Jednak tím, že máme také 2 malé děti, které letošní zimu celkem dost prostonaly, super věcným psaním příspěvků a hlavně tím, jak moc jste šikovná.
    Doma od Vás mám, ještě celkem horké :-), dva košíky na klubíčka, plné až po okraj, jen ten čas na háček teď prostě není :-). A vlastně peněženku, kterou mi dcerka zabavila ihned po rozbalení balíčku. Toaletka je úžasná,a pokud se štěstí neusměje :-), nevadí, stoupnu si opět do virtuální fronty a počkám si na jinou :-). Mějte se krásně, Mirka
    valecci1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Dobrý den, i já se přidávám (dodatečně) ke gratulantům. Váš blog čtu sice jen asi dva měsíce, ale též jsem si ho pročetla pěkně pozpátku až k začátku a musím přiznat, že mě nadchl. Foktou i slovem umíte potěšit a vykouzlit úsměv na tváři, jste kreativní i inspirativní. Ráda se dívám na fotky výrobků (kabelky, prostírky, košíky...), zákoutí bytu, Vás i Vašich usměvavých dětí. Fandím Vám.
    Vendula K. (dulinana@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  76. Jani, gratuluju! K pětiletce a ke všemu, co jsi skrze blog zažila. Děkuju za všechnu radost, nápady, nadhled, povzbuzení, ideály, víru v budoucnost, odvahu..., které rozdáváš. Sleduju tě už čtyři roky, vlastně od doby, kdy jsem začala psát svůj blog - svůj svět. Děkuju!
    veronika.hegerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Jani, gratuluji ke krásnému výročí blogu. Nejsem si přesně jista, jak dlouho jej navštěvuji, ale bude to asi něco kolem dvou let až dvou a půl let. Myslím, že to bylo díky blogu Markéty Baletkové. Líbí se mi Tvé šití - jednu pěknou kabelku mám od Tebe doma - i řada realizací v interiéru. Osobně bych dnes měla strach ze zveřejňování tolika fotek dětí a rodiny na internetu. Je pravda, že bez nich bychom Tebe i Tvou rodinu tolik nepoznali, otázkou je, zda to není příliš velký hazard s bezpečím dětí. Každý to však cítíme jinak. Taška i toaletka jsou krásně zpracované. Jen já jsem si ke zlaté ještě nenašla cestu. Nechť tedy zkusí štěstí ostatní. Jen to nejlepší a řadu dalších spokojených blogerských let A.

    OdpovědětVymazat
  78. Gratuluju! Blog čtu pravidelně asi rok, nepravidelně o dost déle. Moc se mi líbí výtvarný styl, design vašeho bytu a celkově Tvůj vkus... Dlouho jsem sledovala různé časopisy o interiérovém designu, v posledních letech už ale sleduju jen osobní blogy. Je to svěží, organické a osobní, bez podprahové reklamy... Na Tvém blogu je mi navíc tak nějak malátně milo :)
    Toaletku bych brala hned :)
    jitka.cierna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Jee, všechno nejlepší k polokulatinám :)!
    Já blog čtu, ty jo, asi tři roky? Už celkem dlouho. Poslední dobou mě baví čím dál více. Líbí se mi Tvoje píle, vytrvalost, nápady. To jak dbáš na kvalitu, jak nepíšeš jen o radostech, ale i starostech běžného života, taky pravidelnost přispívání :). Jen tak dál, prosím :)!

    mylittlespottedblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Milá Jani,
    na Váš blog jsem narazila celkem nedávno...k vidění je spousta blogů, ale jen některé v sobě mají originalitu a umí zaujmout--jako tento!
    Líbí se mi, že jste "svá", Vaše stručné a výstižné psaní! Se šicím strojem si taky pohrávám, ale spíše šiju drobnosti dětem nebo blízkým známým-to Vaše šití je opravdu pěkná práce-vyšší level:-)
    Mějte se fajn, zdraví Petra Kašpárková od Zlína. (petra.houstova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  81. Zdravim Vas Jani, blog sleduji pravidelne neco pres pul roku a je to moje kazdodenni poteseni u ranni kavicky;-) Sama jsem "nerucni" typ, tak si to pokoukanicko uzivam;-) gratuluji k vyroci! jj.keepsm@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Jani, blahopreji, jste sikulka. Obdivuji, jak to vsechno stihate. Vas blog sleduji asi 1,5 roku a nenecham si ujit ani jeden prispevek. Sama sit neumim, ale treba nekdy ....., no uvidime. Preji Vam a Vasemu blogu stalou inspiraci a hodne krasnych chvil. Lucie luciepoulova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Milá Jani blog sleduji asi 2,5 roku ,když jsem se o Vás náhodou dověděla z blogu Markéty Baletkové .Je hrozně fajn ,že u Vás může člověk načerpat inspiraci na hezké věci ,které vytváříte a přitom jsou hlavně maminkám na mateřské finančně dostupné .Bezva jsou i vaše rady ohledně šití ,pro mě jako začátečnici nebo nápad tištění látek.Gratuluji k výročí a Vám děkuji, že se s námi o něj podělíte,přeji hodně inspirace a málo zatažených dnů Gábina. gabi.vicar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Jance gratuluji,
    dobré nápady přeji
    Kabelky jsou fantasitcké
    návrhy jsou bombastické

    Jsem již babka v duchodu,
    u blogů si oddechnu, nadechnu
    inspiraci získám, potěším se
    pak ve svých pokladech hledám,
    co svým vnoučkům udělám.

    Nezapomínám ani na sebe
    bez radosti žít nedá se.
    Kabelka by radost udělala,
    srdce akční babči potěšila.

    Budu se těšit, jak malá holka
    jestli u nás zazvoní listonoška.
    Snad nebude žádná smolka,
    přibude mi nova kabeluška.

    Jani držím palce a těším se na další krásné návody, hned dnes jsem šila pro dceru čelenku.. Díky a hodně dobrých a krásných nápadů.

    DanaOlga2013@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. gratulace velika! to je teda vydrz. Sleduji vas cca druhym rokem a jsem stale nadsena z vasich vytvoru. Kabelky absolutne perfektni. a novy serial - "usijsi podle jg" je super - uz striham na kosiky i celenky.
    tak smela a s nadsenim do dalsi petiletky! gebin@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Jani, i já se přidávám k zástupu gratulantů! Tvůj blog čtu víc než dva roky a přesto mám dojem, že se známe mnohem déle. Máme totiž spoustu věcí podobných, jsme skoro stejně staré, naši kluci jsou od sebe jen o měsíc a dokonce i snubáky máme úplně stejné :)
    Jsi mi ale především inspirací a tak si k narozeninám přeju šicí stroj. Už dlouho o něm přemýšlím a ty jsi ten kdo mě nakopl se konečně rozhoupat. Takže díky!
    Držím pěsti ať se ti daří a spoustu splněných blogových i tajných přání! Adéla (adelka.martincova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  87. Gratuluju k výročí:-) Tvůj blog už čtu cca 3 roky, objevila jsem ho na mateřské a inspirovala mě k návratu k ručním pracím. Ale ještě rozhodně mám co dohánět k tvému formátu:-) Přeji hlavně zdravou rodinku, ať máš čas dál tvořit a krášlit svět:-) Gábina (brin@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  88. Jani, váš blog čtu už čtu..bude to asi dva roky. Od té doby co jsem na mateřské a začala jsem šít. Ráda se tady inspiruji, chodím koukat jak vám pěkně rostou děti. Je to taková moje tradice.. :-) Vždycky když sednu večer k počítači, mrknu jestli neobjevím nový příspěvek a když tady je, vždycky mě to potěší. Jen tak dál...přeji vám a vaší rodině hodně zdraví a pohody. Eva (mareckova.efka@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Jani zdravím Tebe i ostatní čtenářky,

    blog čtu pravidelně od června 2012, objevila jsem ho přes Markétku B. Moc se mi líbí Tvoje výtvory šicí, kuchařské i ty které nám o Tobě poodhalí něco víc o Tobě. No a jakožto Olomoučanka miluju fotky Pohořan a moc Ti fandím v běhu, zrovna dnes jsem se hecla a dala v rámci tréninku na olomoucký půlmaraton dala 15 km (jojo ten Tvůj výkon z minulého vékendu mě k tomu navedl). Takže blogu vše nej a hodně spokojených čtenářů a inspirací na články Markéta. mardinka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Jani, moc se mi líbí Tvůj blog, je upřímný. Vše není jen růžové, viď? Čtu ho od r.2012, ale volného času ubylo. Važ si, že jsi doma s dětmi. Já na to se steskem vzpomínám. Život je boj...pa Vokopka....vokolkovapa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat