pondělí 24. června 2019

Letná


Včera v Praze.
Jsem ráda, že jsem jela.
A jsem ještě raději, že nás bylo tolik.
Moje babička nade mnou jen pokroutila hlavou, ale tentokrát se se mnou raději nehádala.
Stojím si za tím, že to má smysl. Ne aroganci, ne lžím a stokrát ne lidem jako je Babiš se Zemanem. Kteří se neštítí naprosto ničeho.
...
Fotka je, s laskavým svolením, od Davida Macháčka.

11 komentářů:

  1. Je zle, když už i Morava přijede do Prahy ;) :-D
    Byla jsem nadšená z atmosféry a jsem šťastná, že přijeli lidé z celé země. Teď už nikdo nemůže mluvit o nějaké pražské kavárně.
    Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Jani. Přes fóbii z D1, metra, davů lidí.. jsem byla taky. Z Moravy. Atmosféra úžasná. Pro mě je toto důležitý, ikdyž plno lidem jsem asi pro smích. Mám moc ráda Váš upřímný, ne za každou cenu sluníčkový a neapolitický blog :-)
    Přeju krásné dny!
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. jsem ráda že tam tolik lidí jelo, jestli to má smysl nebo ne, zatím nevíme, ale když se nepokusíme, nezmění se nic. taky se mi nechce věřit, že je to možné, že mohou takhle žít, v noci klidně spát, ve dne chodit po ulici a nebát se, ....

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem skeptik a realista,nedělám si iluze, že se něco změní k lepšímu. Ohlédněte se zpátky, kdo všechno už v těch vládách byl a jak se chovali, a lepší to nebude ani v budoucnu, do politiky totiž slušní lidé nechodí, a když přijdou, tak v té špíně dlouho nevydrží a sami nezmůžou nic, ti psychopati je převálcují.Moc ráda bych se mýlila, ale nedělám si iluze, v politice nejde o blaho národa,ale o koryta a vlastní prospěch.
    I.N.

    OdpovědětVymazat
  5. My taky jezdíme na Matějskou pouť.Jana

    OdpovědětVymazat
  6. ...ale ale, kampak se poděl můj příspěvek? nelíbil se, chápu.....ale mazat ho ? To je demokracie? z Jizerek zdraví Olina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, nic jsem nemazala....a ani ve spamu nic není.

      Vymazat
  7. Vadí mi Babiš a nechápu jak ho mohl někdo volit. Jako bývalého Stb..áka. Jsem ročník 68 a pamatuji si mnohé, i listopad 89 a 90tky mám v živé paměti.Největší chybou,kterou nelze spravit je,že se nezakázala Ksč a nezveřejnily seznamy Stb. Chyba,velká chyba. Tak se teď nedivte,jak to s naší politikou nyní vypadá.A klidně mě tady ukamenujte,ale mě prezident Zeman nevadí.Vadí mi,že nikdo neprotestoval,když prezident Klaus dal milost mafiánům,tunelářům a zlodějům. To se mělo protestovat.A silně. Teď tady naivně pláčeme nad rozlitým mlékem. Bohužel.
    Magda Milerová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se zakázala KSČ a zveřejnily kompletní seznamy StB, možná by se právě tím provalilo, kdo z nastupujících po listopadu 1989 do obou uskupení ve skutečnosti patřil, což nebylo v zájmu... Petra Otýpková.

      Vymazat
    2. To je přece jasné:-). A o to šlo. Následky máme doteď.Vůbec se nedivím,že politická scéna u nás vypadá tak jak vypadá.
      Opakuji - bohužel.
      MM.

      Vymazat
  8. Zdravím a posílám text, který jsem napsala právě když probíhaly demonstrace na Letné: https://petrao.signaly.cz/1906/zrozeni-svetonazoru Petra Otýpková.

    OdpovědětVymazat