středa 27. února 2019

Na co se těším na jaře


Je toho všude plno, té touhy po jaru.
Ale já to tak opravdu mám.
Rozhodně nějsem zimní člověk, takže každé oteplení vítám. A hlavně to slunko.
Strašně moc mi chybělo.
Na březen se těším.
Čeká mě první letošní market - a to sice až na konci března, ale už se pomalu chystám.
30.3. v Olomouci na Korunní pevnůstce bude Mint market.
Neřekla bych to do sebe, ale těším se na jarní prázdniny.
Budeme na chalupě a plánuju odpočívat. Snažím se práci nahnat teď, co to jde. Máme na sebe s dětmi už tak málo času, takže týden s nimi opravdu vítám. A pevně věřím tomu, že už budou růst první narcisy.
Těším se na křest nové desky kamarádů z Nylon jail. 28.3. v olomouckém Jazz Tibet clubu.
Kuba bude mít narozeniny. Ostatně jako každý březen, ale opět čekám velkou vlnu dojetí. Mám to tak každoročně, ale díky tomu, že máme s Kubou narozeniny v rozmezí dvou týdnů, tak vždycky hodně bilancuji. A vzpomínám. Chystám mu oslavu s kamarády, už se nemůže dočkat... Já se toho sice malinko děsím, ale snad to přežijeme ve zdraví:-)
Těším se, až vytáhnu jarní bundy. Už mi visí v ložnici :-)
Ráda bych napsala, že se těším ke kadeřnici, ale ta moje odešla na mateřskou a tak už od prosince jsem bez péče. Ale kupodivu mi to tentokrát vůbec nevadí. 
Příští týden mi konečně dorazí nová várka bymyyního lnu Od soumraku do úsvitu, takže budou nějaké kabelky a čelenky. Navíc mám i nové látky a konečně bude víc prostoru se do nich pustit.

Moddi po dvou letech vydává nové album a já už netrpělivě přešlapuju. Protože čím víc norského sentimentu, tím líp. První vlaštovku vám tu dávám na dobrou noc....

3 komentáře:

  1. Doufejme, že jaro už je tu...aspoň delší den už naznačuje. Musím podotknout, že máte krásné vlasy-zvláště po dvou dětech. Já mám pár pírek a vyrostou sotva na ramena-hustá kšitice vzala s dětmi za své a ani po pěti letech od porodu žádná změna. Na Mint market bych hned vyrazila, škoda, že jsme z druhé strany republiky, tak doufám, že dostanu alespoň dárek od vás k narozeninám :-) Rozhodila jsem po rodině sítě s odkazem na váš web, aby měli, kde vybírat.

    OdpovědětVymazat
  2. já chci taky tak hustou mařenuuu! :) Jaro, pojď!

    OdpovědětVymazat
  3. Na co kadeřnice, ty vlasy jsou tak náááádherný!!!

    OdpovědětVymazat