pondělí 15. dubna 2013

Neděle venku




Konečně!!!
Už jsem to sluníčko opravdu potřebovala. I když jsem si nakonec uhnala docela nepříjemnou migrénu, stálo to za to. Kubovi sice ze začátku protestoval a odmítal jít, ale přece jen potůčky a bláto to vyhrály. 
A dneska je ještě líp. Před chvílí jsme dorazili z parku. Vůbec se nám nechtělo domů. Jaro vítej....a opovaž se někam jít!

6 komentářů:

  1. Sluší vám to tam všem třem, já se dnes na sluníčko bohužel jen dívám z okna z práce, ale ještě hodinku a jdu ven :-) Potřebuju taky dočerpat tu sluneční energii.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotečky, jaro je z nich krásně cítit! No a kam by šlo? Nevím nevím, v pátek se chystám opět do Slezska a údajně má v sobotu sněžit :) Snad ne. Tady v Polabí začíná pořádně připékat sluníčko :)
    Krásný čas, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ať už bude jakkoliv, já schovávám definitivně zimní oblečení.....

      Vymazat
  3. Janka no aj mne vie slnko občas pošarapatiť tú moju hlavu, aj napriek tomu si ho vychutnávame. My sme už totiž začali zbierať prvé bylinky a tak sa z toho teším. A Kubkovi sa nečudujem, je to správny chlap, blato im nejak tak patrí odpradávna, keď si ním stavali prvé príbytky. Verím, že práčka to vyriešila. Slniečkový deň od Lenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pračka to už vyřešila....jinak už taky bylinkujem, zatím hlavně kopřivový čaj...

      Vymazat