středa 10. dubna 2013

Co mi dnes udělalo radost?



Dnešek nezačal úplně nejlíp. Budíček ve 4 ráno, nachlazené děti...Ale nakonec mi spousta věcí udělala radost. Čistá sedačka, hodný - i když po obědě nespící Kuba a taky třeba rozhovor se Soňou Šulákovou v pondělní Ona dnes. Mám ráda pozitivní lidi a Soňa je jedna z nich. Shodou okolností byla u narození naší Emy a následující 3 týdny se nám o ni starala. (A samozřejmě nejen ona). Každopádně při čtení rozhovoru jsem si uvědomila, že to co jsem brala jako samozřejmost, samozřejmostí není. Být vstřícný a vlídný. A toho si na lidech moc vážím.

13 komentářů:

  1. Chci taky čistou sedačku!!! ... Hauuuuuuuuuuu ... :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem ho včera četla a měla jsem z toho stejný pocit... Kromě jiných, i když to beru jako záležitost hormonů... Emička se taky narodila dřív, smím-li se zeptat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emička byla vyvolávaná o 14 dní dřív, měla hemolytickou nemoc.

      Vymazat
  3. Milé malé radosti. Je pravda, že takové "samozřejmosti" si člověk uvědomí později. S holčičkou všechno dobře dopadlo, to je nejdůležitější. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně řečeno! A krásně naklizeno;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, přijď se podívat na zbytek bytu....ať uklízím jakkoliv, mám Kubu!

      Vymazat
  5. naprostý souhlas, Sonička je skvělá ženská, vždycka dobře naladěná, byla mi u porodu taky s Emou:)), já si ji teda z porodního sálu nevybavuju:(, porod Emy nebyl zrovna ukázkový, pamatuju si ji až na novorozeneckým, strašně milá a krásná doktorka, když nás propouštěla, tak že se prý na mě bude těšit, jak si přijdu za dva roky pro chlapečka:))(..to jsem si v duchu říkala, že v Olomoucké porodnici mě už nikdy neuvidí!), no a za dva roky jsem tam byla s Ditulou (a taky s tebou a Kubíkem:)), Soňa tenkrát bohužel nesloužila, ale vyměnila jsem si s ní pár mailů, kde jsem se radila ohledně Dituly, ochotně se mi věnovala, že prý sympatické maminky nezapomíná:), hrozně příjemná paní a člověk na svým místě ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, to ráda čtu. Nakonec jsem zjistila, že Soňa byla už u porodu Kubíka-jen já si to nepamatuju....ale teď s Emičkou mi opravdu moc pomohla-přece jen jsme tam byly 19 dní a tak ten její optimismus přišel vhod....

      Vymazat
  6. ...a práve maličkosti robia náš život krásnym. Len škoda, že veľa ľudí si to neuvedomí, alebo až keď je neskoro...naháňajú sa sami nevedia za čím a pritom nevnímajú okolitý svet....som sa nejak rozcítila, pardon :-)...ale úplne chápem tvoje riadky.
    krásny dník!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je důležité, že si to občas uvědomujem, ne...

      Vymazat
  7. Jéje, tak ať nachlazení brzo pomine a ať takových "maličkostí" je pořád dostatek :) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s nachlazením to ještě bude sranda. Teď už od dětí dostal rýmu i tatínek:-)

      Vymazat