úterý 2. dubna 2013

Čas na kávu


Přírůstek do kuchyňky. Kubík si u prababičky vykoledoval mimo jiné i modrobílý servis. Jako malá jsem si s ním hrávala a úplně jsem na něj zapomněla. Kromě polámaných lžiček je kompletní. Ještě že tu babičku máme....
A maminka na rychlo vytvořila aspoň sušenky. Opět oblíbená plsť. Perníčky jsou stále ještě ty made by Kuba a tatínek. A můžeme servírovat kávu.

18 komentářů:

  1. jeee, ten jsem měla taky, ale hnědej, buhví kde je mu konec :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě...vůbec jsem netušila, že ty roky přežil!

      Vymazat
  2. Taky jsem měla hnědej a je pořád v kurzu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla červenej! Normálně se mi po něm začalo stýskat. Asi budu hledat u rodičů v altánu. Jen si myslím, že těch 40 let prostě nepřečkal ... Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi ukápla slza a vzpomněla jsem si. To už jsme tak starééé? Akorát nevím, jakej jsem měla já, nejspíš ale ten modrej. Tak si kafe vychutnejte, perníček bych si taky dala.

    OdpovědětVymazat
  5. Krása...u nás máme trošku jiný typ...žlutomodrý bez vzorečku...tenhle je luxusní....a jídlo z plsti paráda...momentálně je u mě v kurzu a tvořím a tvořím....ale zatím jsem u hlavních jídel maso a zase maso pak knedlíky brambory:-)))obdivuju vždy krásné naaranžování a fotky...já na to nemám "střevo" prostě šup na stůl nebo gauč a fotím...těším se na další potěchu oka u Tebe:-)))krásný den

    OdpovědětVymazat
  6. Učiněná nádhera! Koukáme na to teď s Domi, ona si bere jako z monitoru a kafuje s váma:)

    OdpovědětVymazat
  7. Přidávám se k majitelkám hnědého provedení tohoto servisu. Byl parádní. Kdepak asi skončil? A všechen ten malý nábytek, včetně klavírního křídla, kde asi je? Asi se mrknu do krabic u našich na půdě :)

    OdpovědětVymazat
  8. jé já měla hnědý:-) ale přežilo jen pár hrnečku a malá konvička...

    OdpovědětVymazat
  9. Jaaaaj ten je luxusní takový by se mi líbil i ve velkém,úplně mi nevím přesně proč připomněl dovolenou kdysi v Jugoslávii :-)Jdu vařit kafe a ušít sušenky,fotky jako vždy nádherné !Užijte si dýchánek :-)
    Míla

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní, nádobí krásné!!! A ty sušenky - vypadají jako linecké! Hned bych si ke kávě nabídla :) Myslím, že náš Adámek by v Kubíkovi našel výborného parťáka. Rozárku to vaření nějak nebere, za to Adámek hned ráno rozkládá talířky a hrníčky na kávu :) Mějte se krásně, J.

    OdpovědětVymazat
  11. Janka však tie sú vzácnejšie ako klasický porcelán. Sú po mame a darovala ich babička.Tomu sa vraví rodinné poklady. Dobré "chutnání" , Lenka.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak Kubíkov servis je nádherný a hlavne to čaro...ešteže tie babičky všetko hneď nevyhadzujú:-))

    OdpovědětVymazat