sobota 13. října 2012

Sobotní...




Odpočinek. Až se mi tomu nechce věřit, že to píšu...ale dnešní odpoledne si opravdu užívám. I když nic zásadního neděláme. Jsme s Kubíkem sami, spíš oba v horizontální poloze, ale nějakým zázrakem to dneska funguje. A tak oba čerpáme energii. Odpočívat se musí....

9 komentářů:

  1. Máš pravdu ... odpočívat se musí :)))
    Zdravím @)-,-'-

    OdpovědětVymazat
  2. Odpočinek závidím.U nás to byla stále vertikála v náručí plačící miminko a kolem pobíhající řvoucí a vztekající se druhé dítko:-))))super blázinec,ale pomalu se učím vypínat zvuk:-)))krásné stohy láteček a další dečka se klube???hezký zbytek víkendu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, klube:-) A neboj, za chvíli na tom budu dost obdobně:-)

      Vymazat
  3. kdyz se povede synchronizace s mladeznikem, to je zuzo.. mozna si kubik uziva mamku jen pro sebe, dokud to jde, ne? :) krasne latky mas, zaujaly mne ty sede hvezdicky, kdyby sis vzpomnela, odkud jsou, budu rada za tip :) a hezkou nedeli zitra!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skoro všechny hvězdičky jsou z www.mojelatky.cz je to česká bavlna, takže taková pevnější...spíš jako dekorační látka, ale je fajn:-)

      Vymazat
    2. OH! jani dekuju za odkaz, nechapu ty ceny, w.o.w. .)) nechces se s nima domluvit na prolinku nebo affilate? verim, ze byste byli oboustranne spokojeni :)

      Vymazat
  4. Já bych odpočívala, až by se hory zelenaly....

    OdpovědětVymazat
  5. Obdivuji pečlivě sešpendlenou deku! :-) a ať žije odpočinek! :-) J.

    OdpovědětVymazat