pondělí 30. ledna 2012


Ještě teď mě bolí celé tělo po včerejších běžkách. Z Červenohorského sedla, přes Švýcárnu na Praděd a pak zpět dolů do Kout nad Desnou. Bylo nádherně. A tak dneska víc odpočíváme. Po zelňačce Kuba spí a já jsem se pustila do nových polštářů a pokud bude trpělivost, tak i do deky. Aspoň jednodenní změna po těch všech kabelkách....Tak vzhůru do nového týdne:-)

11 komentářů:

  1. Vše vypadá moc lákavě ;-), také přeji pěkný týden.

    OdpovědětVymazat
  2. !!! ty bezky!! musim si koupit boty, mimino nechat tatinkovi a konecne vyrazit taky .)) strasne se tesim na ten rozlamany pocit po necem jinem nez nocnim vstavani :) muselo to byt nadherne v tom pocasi! krasne latky, at ti to jde od ruky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta autíčková látka je úplně úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kombinace látek je super! Už se těším na výsledek!!! A takový fyzický zápřah... gratuluji! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, závidím, my se na běžky chystáme s milým snad celou zimu, ale pořád nějak naní čas, snad to stihnem, než začne škola:)
    Kuba má Ježíškovské tričko:)!!! Na to se tak fajně kouká:)
    ...A látky jsou krásné, těším se na to, co z nich zase vykouzlíš:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak čtverečky na polštář vypadají lákavě, zelňačka taky, už jsme dlouho neměli, docela bych si dala...a běžky! takových deset let jsem na nich nebyla, co máme děti, takže výlet "závidím" i s tím rozmláceným tělem a ještě v nádherných Jeseníkách, to muselo být kouzelné!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná koláž - všechno vypadá lákavě. Vždycky, když k vám zavítám, musím pak jít vařit, nebo šít, nebo háčkovat. Takže děkuji...

    OdpovědětVymazat
  8. Veru, to tričko je totiž úplně nějlepší....
    Na polštářích se střídavě pracuje....hrozně mě to teď chytlo, to přesně v čas, kdy bych měla dělat něco jiného..já vím.
    Díky moc, holky:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jani máte moc pěkný blog, moc ráda chodím nakukovat, jste šikulka! A malý je správný klučina :) Polštář bude super, tenhle střih jsem taky dělala a je perfektní, těším se na výsledek. A díky za inspiraci, zelňačku moji chlapi uvítají :))

    OdpovědětVymazat
  10. Janka, vankúšiky sú krásne a perfektne ladia k tej červenej stene! U vás doma musí byť nádherne!

    OdpovědětVymazat