úterý 6. září 2011


Nové polštářky u nás v obyváku. 
Všechny návštěvy vašich blogů mě ohromně motivují něco dělat. Ale přiznávám, že na spoustu věcí nemám ani ne tak čas, jako spíš trpělivost. Mám ráda, když jsem rychle hotová a vidím výsledek. O to větší radost mám z nového háčkovaného polštáře ze sekáče. Když si představím, kolik času nad ním někdo strávil a jak precizně je udělaný...Při každé návštěvě sekáče se dívám po háčkovaných věcech a už jich mám doma ve skříni několik, které čekají na své druhotné využití. A co vy a secondhandy? Máte rádi kousky s vlastní historií? Moc zdravím čtenářku z Olomouce, která mě právě včera zastavila v mém oblíbeném sekáči (Kuba se zrovna rozčiloval, co tam tak dlouho děláme). Udělala mi velkou radost. Tak krásný den.

4 komentáře:

  1. hezký den Jani,
    já taky do sekáčů ráda chodím. Ani ne tak pro oblečení (i když někdy mi taky něco padne do oka) ale spíš pro dečky, kapesníčky, zajímavou záclonku a tak. Krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, polštářky jsou krásné. V sekáči jsem byla zrovna dnes, jen škoda, že u nás mají jen oděvy a nic jiného. Hezký den M.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jano, ten polštářek je určitě dobrý kup. Já mám ráda secondhandy a moje nejlepší kousky pochází právě odtud. Kdo umí hledat, najde věci, které jinde nekoupí.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera...milujeme polštářky.

    OdpovědětVymazat