středa 14. září 2011


Začalo období "já sám". Někdy je to sranda, jindy na zbláznění. Neustálé vztekání, trucování, křik...snad jsou sousedi dostatečně trpěliví:-) Já se snažím, ale víte, jak to chodí. Dá to pořádně zabrat...Takže sem s vašimi radami, jak vysvětlit dítětí, že maminka ho tou kaší nakrmí líp...:-)
V pozadí na stěně ukázka Kubova malířského umění a mé nepozornosti.

5 komentářů:

  1. :)) opravdovy umelec .)
    ja bych ho nechala at se nakrmi, dyt ho nebudes krmit do 18cti, a jak jinak by se to naucil :) kamaradka na to ma fintu, proste po jidle dite prevlece a hotovo, nosi ssebou komplet prevleceni i ven.. mala je spokojena jak to zvladla a kamoska vi, ze ji to stoji mene nervu a ted ve dvou letech uz pije z normalniho hrnku, sni cely chleba a tak .)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani,
    myslím, že Mili je cca stejně stará, mám pocit, že jim to vysvětlit nejde ;-)Asi se budeme muset smířit s tím, že toho budou sami dělat čím dál víc a my jen budeme přihlížet, prát a uklízet :-D
    Krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. můj 14-ti měsíční prcek má stejné období - jen tou lžičkou to ještě nezvládá, takže se snažím vařit to, co může baštit rukou a krájím na kostičky, ... minulý týden baštil rukou i brkaši - svlíkala jsem ho ve vaně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. no Jani buď ráda, konkrétně s tím krmením ti vlastně odpadne starost, bude jíst sám!, samozřejmě se to musí naučit, takže chválit, podporovat, kaši víc zahustit a za chvíli půjdete spolu do restaurace, Ditula stolování rychle odkoukala od Emy, takže už se obstojně nají sama, polívku a řidší jogurty dává máma, nebo se nejí!:) takovy je pravidlo:) a k té výtvarce, každý správný malíř jednou dojde na svislou plochu.. je to jen další období, kupte tabuli, už jste zvládli šuplíkový, hrncový i kolíčkový období, zvládnete i tohle, je to jen potřeba, až ji dostatečně ukojí, vymyslí zas něco novýho:)))to se neboj, pa:)

    OdpovědětVymazat