pondělí 17. ledna 2022

Novoroční radosti




Co mi v posledních dnech udělalo radost?
Koupila jsem si vestu. Okoukala jsem ji u Myyny a tak dva měsíce řešila jestli černou nebo béžovou, až je vyprodali. A v lednu ji opět měli.
Co na tom, že se bude dát nosit asi až na jaře. Chodím v ní doma, okukuji ji na věšáku a mám z ní radost.
Byli jsme v kině. 
Po hrozně dlouhé době nějaká kultura, takže už to, že jsme někam vyrazili splnilo svůj účel. Viděli jsme House of Gucci a za mě jo. Bavilo. Následující dva dny jsme mluvili schválně s italských přízvukem a dost se u toho nasmáli. Jared Leto byl excelentní.
Dali jsme si dva víkendy v Olomouci. Po všech těch víkendech strávených na chalupě, to byla příjemná změna. Sice jsem jeden z nich strávila komplet v posteli, protože dojezd chřipky... ale Ema objevila kouzlo snídaní do postele a tak mi s oblibou uvaří kafe, něco namaže a donese až pod nos. A já se opravdu nebráním. V rámci ozdravného pobytu doma jsme po večerech rozkoukali Korunu. Já ji jedu už podruhé, E poprvé. Ale líbí se mi pořád stejně:-)
Šila jsem jen maličko, ale s radostí. Už nejsem limitovaná tím, co musím stihnout a tak mě to zase začíná o to víc bavit. Plánuji si na jaro novou tašku. Na chalupu velkou deku...a často to skončí jen u toho, že sedím a přemýšlím a to mi prozatím stačí.
Do ložnice jsem si na zeď pověsila fotku, co mi kdysi dělala společnost v dílně. Je hodně velká a tak poslední dva roky strávila na skříni. 
Ano, už je to dva roky, co jsem odstěhovala dílnu a našla si jinou práci - tohle by vydalo na celej samostatnej článěk. Jsou dny, kdy mi to chybí. Hodně. Ale popravdě jsem vděčná za to, že v noci klidně spím. Mám volné víkendy a stálý příjem. A realizuji se na chalupě. Na to by při podnikání rozhodně čas nebyl.
Takže všechno je asi jak má být.


2 komentáře:

  1. Přeji všem krásný začátek roku. A posílám jedno heslo, které mi vždy na životním rozcestí pomůže "Buďte spokojení, a když ne.....tak to změňte :-)"

    OdpovědětVymazat
  2. Podělte se, jak vypadá vesta. Jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat