pondělí 26. dubna 2021

Pondělní


Na to, že je pondělí a měla bych být odpočatá, jsem vyřízená.
Víkend byl parádní. S kamarádkou jsme prokecaly a prohrály na kytaru celou páteční noc. Tak moc jsem to potřebovala. Projít všechno - od blbostí, přes děti, velikosti podprsenek, po ty nejosobnější věci. Ještě nejsme úplně marný! 
Sobota ve znamení přesazování, kávy, odpočívání na slunku, pozorování našich mužů, jak pracují....(na to bych mohla koukat pořád) a zásobování všech zúčastněných proviantem. Děti řádily, jak černá ruka....
Po návratu z chalupy akce malování a stěhování Kubova nového pokoje. Za malování bych si dala pravda tak 2-, ale snaha se počítá. Foto ilustrační z telefonu, kdy si děti místo úklidu začaly dělit knížky.
Probíhající změny v bytě poctivě fotím. Něco málo hážu na instagram, ale hlavně si sama pro sebe dělám časosběr. A těším se, až bude hotovo a já se pochlubím.
Jen při pohledu na kvalitu fotek z telefonu si uvědomuji, že by to chtělo něco malinko lepšího. No uvidíme.
Nicméně na náš včerejší společný výkon jsem opravdu pyšná. Protože rozhoupat ty moje dva uličníky ke koncentrované činnosti bez brblání...a hlavně pak ten výsledek...
Tak hezké pondělí všem.

3 komentáře:

  1. Jani, skvělé! Taky si ráda zpětně prohlížím změny, které doma nastaly...a hlavně, jak už syn není se svou sestrou v pokoji a každý má kousek svého...Často na vás myslím, když chodím s foťákem po venku a houpe se mi na rameni na popruhu od vás:) zakoupeno v Konviktu:) Mnoho sil a krásné jarní dny, přeje Krumlenka z Přerova:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to skvělé a úplně tě chápu. Těším se jak uvidíme tvůj časosběr a ukážeš nám svoje změny a novinky. Děti vypadají na fotce moc roztomile a super, že se do toho dali. Ty moje by taky měly plno řečí, zvlášť co jsme jim pořídili na zahradu pár nových prolézaček z webu https://www.vyprodeje-24.cz/kategorie/zahradni-nabytek-013881/. Takže teď by byly jen pořád venku a když jde o úklid, je to těžké.

    OdpovědětVymazat