pátek 3. listopadu 2017

Holčičí víkend

 


To máte tak...
Měla jsem mít po docela dlouhé době víkend jen pro sebe.
A tak jsem hodně plánovala.
Jak si uklidím v dílně, zajdu s kamarádkou na víno, ušiju nějaké kabelky, objednám si thajské jídlo, zajdu na halloweenský večírek, půjdu si zaběhat.....
A místo toho zobu antibiotika a díváme se společně s Emou na pohádky.
Obě se zánětem močového měchýře, plus mně se ještě ozvala achylovka, to asi aby to běhání bylo definitivně zažehnáno.
Takže popíjíme urolog, objevily jsme Balerínu a jsme rády, že jsme v teple.
Radost mi dělá tak maximálně, že piju čaj z hezkého hrnku, na stole mám nejhezčí kytku od zákaznice a konzumace brusinek, protože to my rády.
A vlastně se taky těším, že budeme zítra obě spát dlouho, protože hlavní podvratný živel Kuba (co vstává neustále kolem šesté) není doma.
Tak si užijte víkend a pořádně se oblečte....

5 komentářů:

  1. Jani brzo se uzdrav. Chce to hlavně být v teple.
    Moc pěkná kytička.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zas pro změnu na obličeji podivný lišej.Tak to budeme na kameře za hvězdy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,take s tim od léta bojuji!A stale mam nejaka zviratka v sedimentaci :-0Bylo mi doporuceno jeste brat Blokurimu-jsou to rozpustne sáčky,tak zkus!I preze vsechno pekny víkend!

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den. Se zánětem močových cest mám bohužel velmi dlouhou zkušenost. Dcera trpěla od svých pěti let opakovanými záněty několikrát do roka, byla několikrát hospitalizována v nemocnici, chodili jsme léta na vyšetření na nefrologii do Olomouce, brala i dlouhodobě biseptol, dodržovala všechna opatření, jako nosit bavlněné spodní prádlo, nesedat na zem, užívat brusinky, výtažky z lichořeřišnice, manózu a nepomáhalo nic. Až když v 19 letech přešla od dětského pediatra k paní doktorce pro dospělé a ta jí předepsala Uro-vaxon, což je v podstatě očkovací látka, jsou tam ty nejčastější bakterie co způsobují zánět močových cest v mrtvém stavu a tělo si na ně vytváří imunitu. Tento lék, či jak to nazvat, brala přes půl roku a od té doby má klid, více než rok od té doby už neměla zánět. Držte se a brzy se uzdravte. Jiřina

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Jani, ja si momentalne rano a vecer kapu do caje lichorerisnici a doufam, ze mi to spolecne s letos jiz tretimi ATB konecne pomuze se toho fujtajblu zbavit ;-)

    OdpovědětVymazat