čtvrtek 3. prosince 2015

Spousta geometrie






Poslední steh padl včera, dnes rychle vyfotit a předat.
Hotová deka.
Při pohledu na ni si opět říkám, že jednu potřebujeme jako sůl.
Nebo, že tohle počasí je přesně na to, zalézt do postele s knížkou a horkým čajem.
A s pořádně tlustýma ponožkama.
***
Deka 210 na 180 cm.
Spousta geometrie.
Moje zákaznice mi rozumí.
Kači, doufám, že budeš spokojená....:-)
Aneb Ježíšku, stihla jsem to!

15 komentářů:

  1. Slyšela jsem, co se kuje, tak si to dneska užijte. Že bude pani zákaznice spokojená, nepochybuju. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ty Tvoje deky... Asi taky jednu akutně potřebuju:-). Jsi skvělá! P.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná :-). A vaše ložnice taky, uklidněte mě, že tam máte uklizeno jen na focení a běžně jsou na posteli ustlané peřiny (v lepším případě ustlané) ať nepropadnu depresi :-). Renča

    OdpovědětVymazat
  4. Pani zákaznice je tak spokojená, jak jen může bejt. Ehm, tak sem to nevydržela no. Sem ji prostě vybalila, uplně sme se na tu tašku vrhli, ale aspoň až doma a s Lukorem. No je ještě hezčí než v představách a na fotkách, vážně mám radost jak noha a to ještě nedošel ani Jéžišek. A procházim se tu s kabelčičkou jak dáma (původně jsem už málem kula, jak někoho obdaruju, ale prostě nemůžu. Protože takle jsem si představovala svou taštičku, než jsi začala produkovat jeden hezčí vzor než druhej a já nevěděla jakou si vybrat.) Prostě tisíceré díky, dvacet z deseti.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná, já pořád nechápu jak to prošijete najednou, že jsou čtverce i na spodním díle, mě se to krčí, mám prošitý líc s výplní a pak zapodšívkuju olemováním, včera jsem šila přehoz 2x2 m a narvat to pod stroj....uff, s pozdravem Hanka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, prostě si to pořádně sešpendlím. na takovou deku i dvěstě zavíracích špendlíků....aby to pořádně sedělo....Jen narvat to do stroje, pravda, to je náročnější:-))

      Vymazat
  6. jee, ta deka je krásná!! neveřila bych že černobíla kombínace s šedivou může vyadat tak hezky, nemužu se na ni vynadívat.

    OdpovědětVymazat