pondělí 28. prosince 2015

Odtajněno



Poslední předvánoční šití.
Už můžu odtajnit.
Cestovní taška.
Nenápadná, ale mě bavila hodně.
Možná taky proto, že jsem dovnitř dala trojúhelníky a vymyslela nový způsob začišťování šikmým proužkem. Na ten jsem obzvlášť pyšná, protože jsem si ušetřila asi hodinovou práci. Že bych si to nechala patentovat?
Tak užívejte volna, pokud máte.
My vyrážíme do lesů...

12 komentářů:

  1. Zacistovani sikmym prouzkem mi tedy vuuubec nic nerika, zato cestovni kabela je tedy super. V mych ocich a podle meho vkusu asi jedno z nej z toho, co jsem u vas videla, snad neva ma uprimnost. Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm tak že bych se konečně nechala zlákat na nějakou objednávečku? :))) Pa Rheesa

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká. O začišťování šikmým proužkem uvažuji, chystám se začít šít dárek pro mamku a tohle řešení bude asi nejjednodušší :) Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se tomu vždycky snažila vyhnout, ale u některých střihů prostě není zbytí.... Takže když se mi povedl vymyslet jinej postup, je to pro mě vlastně jako druhé malé Vánoce...

      Vymazat
  4. Jani taška nádherná. Začisťovanie šikmým prúžkom robím už 20 rokov, a je to naozaj časová údržba. Pekný večer Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to právě že hrozně nesnášela, taška ušitá raz dva, ale ten šikmej proužek...práce na několik hodin v mém podání. Teď už je to o dvě třetiny kratší:-)))

      Vymazat
  5. Taška krásná a ..Neratov a Vrchní Orlice? Tak to vítám v našem kraji, vědět to, nechám tam vzkaz, byla jsem tam na Štědrý den. Bydlím kousek odtud. Užívejte krásnou přírodu. Katka

    OdpovědětVymazat
  6. Taška krásna ... Tebe a celej rodine prajem všetko dobré, hlavne veľa zdravia ... Gabriela

    OdpovědětVymazat