čtvrtek 19. března 2015

Minty







K narozeninám jsem dostala overlock.
Dlouho jsem si ho přála, ale měla jsem z něj respekt.
První pokus mám za sebou.
Mentolová teplákovina, původně zamýšlená Kubovi na tepláky.
Jen jsem natiskla černé křížky a podle své oblíbené HMkovské mikiny střihla.
Okraje jsem nechala nezačištěné.
Teplákovina se netřepí, jen se lehce zaroluje.
Nafotili jsme s mužem spontánně v podvečer v ložnici, takže jsou fotky tmavší, ale mě vlastně docela dost baví.
Stejně jako ta mentolová barva.
***
Děkuju moc za všechna narozeninová přání.
Mám z nich upřímnou radost.
A protože bych i já chtěla udělat radost někomu dalšímu, rozhodla jsem se poslat do světa toto psaníčko.
Jediné, co pro to musíte udělat, je nechat mi tu v komenáři na sebe mailový kontakt a případně se podělit, co  vám udělalo radost v uplynulých dnech.
Nového majitele toaletky s dětmi vylosujeme příští týden v úterý....

105 komentářů:

  1. Dobré ráno :-) Jano, gratuluji ke kulatým narozeninám! Co mi udělalo poslední dobou radost? Novoroční narození mojí dcerky Andělky. Radost je pro mě teď každý den s ní. První dotyk, pohled, úsměv ... I vám přeji krásné dny! Bára (barunka.pavova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně udělalo radost, že jsem zjistila, že máte narozeniny ve stejný den jako já, jen jsem o rok mladší .-) .
    Ráda Váš blog sleduji.....přeji hezké dny, Míša.
    e-mail: Cadova21@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, mikina je krásna, ležérny strih to je ono:), overlock vlastním už niekoľko rokov, ale v poslednej dobe som ho moc nepoužívala, ale na tieto materiály je super a ušité je za chvíľu . Moje radosti posledných dní...opravujeme náš vysnený domček, tiež som mala narodky 9.3. a moja rodina, ktorá so mnou všetko zdieľa ...nech žijú Ryby a krásne tvorenie...Marcela.
    kavickamarcela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Jano, vše nej nej nej k narozeninám a díky za Váš blog. Mikina je skvělá! Radost mi udělalo dnes ráno sluníčko. Hned se člověku jde lépe do práce :-) Jindra j.rohlova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná mikča :-) Radost mi dělá přicházející jaro a přítel...:-) dablik.lida@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dodatečně gratuluji k narozeninám a přeji mnoho úspěchů a krásných výtvorů :-)
    m.vasickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jani krasna mikina, krasne psanicko : )..kazdy muj den se sklada z malych radosti bez kterych by to neslo - dobra kava, usmevy mych deti, vzacne spolecne stravene chvile s muzem, ktery je tak moc pryc...slunecny den je uz jen jako bonus : ))...zdravim do meho oblibeneho Olomouce...Lida (lidule@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky a mikča dokonalá. Prosím kde se dá sehnat ta čelenka do vlasů? A co mi udělalo radost...Návštěva cukrárny. Úsměv dcerky. Sluníčko. A i každý nový příspěvek na tomto blogu. KaTka

    OdpovědětVymazat
  9. Dodatečný VŠE nejlepší Jani. Overlock je super dárek. Přeji příjemné seznamování. Fotky se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno nejlepší:) Po pravdě-mentolová barva mě moc nebere, ale uložila jsem si vaše psaníčko, protože sice sama šiju-ne tak krásně jak vy, ale toto se mi fakt moc líbí-ten přehyb jsem studovala a nevystudovala:) Pavla

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, krásně Ti to sluší, vypadáš tak mladě:-) Těším se na další výlsedky z overlocku! a rados tmi dělá sluníčko a jaro a moji synové, jak rostou a jsou úžasní. K. (dík za krásný giveaway:-) rajmicova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechno nejlepší k narozeninám :-). To já mentol můžu v jakékoli podobě, nejlépe v čokoládě. Radostí mám hodně - úžasné počasí, rychle odeznívající neštovice mojí dcerky, blížící se víkend a konečně založený blog. Hurááá. Krásný den Petra (kavanzo@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, vše nej :-) sluníčko posledních dní - to je to pravé ořechové pro dobrou náladu :-) Hezký den, Jarka (jarca.kucisek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky mám narozky ve stejný den :)! Osmnáctého března..... to mi udelalo radost misha88@seznam.cz

    díky..

    OdpovědětVymazat
  15. Jani, pustite se ted s overlockem do obleceni? Ja vstoupila patnacteho do kristovych let;-) Rybi znameni je bezva! A jo darek od muze k mym narozeninam? Overlock;-) Velka radost. Bara ukuldy:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak radost mi udělalo hezké jarní počasí. Přeji všechno nejlepší k narozeninám. Silva (silvie.labancova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  17. Nemůžu to nezkusit, už jenom proto, že mi i moje maminka minulý týden řekla, že jsem úchyl na trojúhelníky (to když jsem jí ukazovala jednu pěknou tapetu od Lavmi s tím, že by se mi líbila, do našeho domu a ona že se vůbec, ale vůbec nediví).
    Psaníčko je naprosto boží, stejně jako všechno, co Vám projde rukama!
    Jo a radost mi v posledních dnech udělala jedna moje rozpracovaná práce - trojúhelníková deka - sice nebude perfektní, ale bude ode mně, s láskou vyráběná...
    Krásný zbytek dne!
    RD
    romi.d@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Jani, ta mikina je super! A co mi udělalo radost? V poslední době asi to, že jsme se konečně všichni dostali z chřipky, a že venku svítí sluníčko. To mi asi úplně stačí! A to psaníčko by mi udělalo tedy taky pořádnou radost!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Zkusím štěstí :) Radost v posledních dnech mi dělá sluníčko, protože to šero v zimě mě dohání k šílenství. A to doslova. Přeji i vám krásné slunečné dny. michaela@buba.cz

    OdpovědětVymazat
  20. chochooo, mikina skvělá, barvou i tvarem. toaletka taktéž :) Radost mi dělá, asi jako všem, počasí. nutno však říct, že ještě větší potěchu by mi přineslo pár hodin spánku navrch, kdyby mi je syneček dopřál :) Přeju hodně elánu do žití i tvorby. Jana (tryzi;zavináč;seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. Super barva mikiny!
    Radost...tu mi dela posledni dny slunicko a smich moji dcery:-) Moc Vam fandim! Olomouc zdravi Olomouc:-)
    Anicka (pacevova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  22. overlock je můj sen, jen zase tak moc nešiju. Radost a to velkou mi udělala syn Ondra, konečně bez plínek...nasmar@atlas.cz.

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný kousek, moc se povedl a ta toaletka taky:-) Mám před sebou úplný finist dalšího těhotenství, tak si užívám prvorozené a zároveň mám radost, že to moje malé v bříšku je v pořádku a že už co nevidět bude s námi. Rodina je radost.
    Přeji Vám, ať jsou i další výrobky tak podařené. Hezký den.

    Kris
    /pydyzvyk@centrum.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Radost mi dělá např. procházení blogů mých "oblíbenkyň", mezi které patříte. Já jsem dost upovídaná Váš blog se mi líbí např. i tím, že zbytečně neplýtváte slovy, ale přesto je vše vystihnuto. A co mi dělá velkou radost - je to moje 17 měsíční vnučka, naše sluníčko, které pro radost lezu po kolenou, plazím se pod židlí a prostě blbnu. Jani, mějte krásné dny, užívejte si sluníčka, rodiny a mějte čas na své tvoření a radosti. Hanka papezova@novestraseci.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mikina je krásná. A ta mint barva je lepší pro mamku než na teplátky. Aspoň u nás je to na tepláky moc světlé :-). A toaletka, krása trojúhelníčková. A ty fotky jsou najednou jiné, jakoby snivé...Tak zkusím také štěstí.
    Radost mám z dětí, slunka, jídla, dnešního koncertu Sto zvířat, včerejšího šití, včerejšího super nákupu v sekáči, dočtené knížky, prostě pořád něco.
    Krásný den a asi ti i trošku závidím těch třicet, brala bych je znovu všemi deseti :-)). Marcela marcela.drabkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Jé, tak to se těším na tvoje další šití, protože teď začneš okukovat spoustu krásných úpletů, nakupovat a tvořit z nich:-)
    Radost mi teď dělá vyloženě jarní počasí, protože jsem včera donutila muže vyklidit balkón, dnes si ho umyju a odpoledne si na něm dám s manželovou maminkou kafíčko:-)
    Hezký den zuzka.sim@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Krasny den... stastna jsem byla, kdyz jsem se vratila minuly vikend na misto svych detskych prazdninovych chvil. Po dlouhe dobe jsem navstivila Machuv kraj...Stare Splavy...i v predjari jsou kouzelne...tolik vzpominek
    nejlepsi.fotbalistka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Hezká "mikča" a sluší Vám....také jsem "úchylná" na tyto vzory. Křížkované mám prozatím jen prostírání. :O) Nu a jelikož taštička lahodí mému oku, také ráda zkusím štěstí.
    A co mně udělalo radost? Je to spousta maličkostí....už jsem taková....např. Váš nedávný e-mail ohledně látek, které jsem tak marně hledala (nejspíš špatná klíčová slova :O) ) A také ta nedávná nejkrásnější a hlavně nečekaná slova od mého pětiletého synka....až mně slzy vyhrkly do očí....ráda bych se podělila, ale nechám si je jako tajemství. Jen napíši pravdu pravdoucí, že dětičky jsou prostě úžasné!!!
    Mějte se krásně a přeji spoustu fajn nápadů při tvoření.

    Hezký den
    Michaela Š. miasia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Moc hezká mikinka...
    Co mi udělalo radost...sluníčko...to mi dodává opravdu energii...a taky tulipány...a schůzka před první třídou mého syna tady:http://www.zsreznovice.org/
    vospelova@gmail.com
    Díky a krásné dny!
    Auka

    OdpovědětVymazat
  30. Vše nej.. k narozeninám přeji.
    Overlok je krásný dárek. Těším se na další výtvory. Mikina je super. Jen tak dál.
    Co mi udělalo radost, že jsem se konečně uzdravila z nekonečného nachlazení, že svítí sluníčko. A denně mi dělá radost malý vnouček, který bude mít za měsíc dva roky. Díky němu je radost žít.
    smerdovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Všechno nejlepší, včera mi udělal radost syn krásným výrobkem z keramiky ze školky. :-)
    Iveta, medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Sluníčko! To musí dělat radost prostě všem! Já ho úplně nasávám, jak houba :-) Tak ať je Váš další rok taky plný slunka, Jani! Veronika ( veronika-kratka@centrum.cz )

    OdpovědětVymazat
  33. Dodatečně přeju všechno nejlepší k narozeninám! K radosti se snažím najít důvod neustále. Dneska jsem se už stačila zaradovat ze sluníčka a modrého nebe, snídaně s Typoškou a Erwínem, pusy na rozloučenou, ranní kávy v oblíbené kavárně, práci, do které můžu na částečný úvazek chodit, blížícího se oběda a z tvojí soutěže o krásné psaníčko, které bych si moc přála vyhrát, ale stejně vroucně ho přeju i ostatním. Díky a hezký den!

    OdpovědětVymazat
  34. Mikina je vážně suprová a vaše fotky taky.........
    Radost mi dělá sluníčko,optimistické barvy jara a moje holčičky:-)misadankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Přeji VŠE NEJ k narozeninám!!! Budu se opakovat, ale největší radost mi udělalo sluníčko :-).

    OdpovědětVymazat
  36. Sama blog nemám a mám radost pokaždé, když mě svým příspěvkem pustíte k Vám domů. Děkuji.
    A gratuluji. Pliskova23@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  37. Všechno nej k narozeninám. Já mám velkou radost se včerejšího prvního kurzu kreslení, ale musím vymyslet jak to udělat aby na něj v našem rozpočtu byli peníze a tak to, že říkám rok, že začnu občas něco šít na prodej tak mně to donutí abych mohla kreslit :) b.konarikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. 30...super věk, přeju Vám ať si ho užijete co nejvíce...připadá mi že je to akorát věk, kdy už je člověk dost velký na to, aby sám sebe začal brát trošku vážněji, to co chce a nechce a přestal se jen tak vézt na vlně náhody co přijde a nepřijde, a taky okolí Vás po třicítce už tak trošku začne brát vážněji...přeci jen matka od dětí, manželka...třicátnice...:) a zároveň má člověk síly na rozdávání, aspoň teda někdy, i když si pořád (teda aspoň já) stěžuje, že už už padá na hubu a nemůže....asi ve srovnání s tím co přijde později mám opravdu síly a energie na rozdávání a měla bych si ten věk pořádně užít...a Vy taky.
    kamila.maroszova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Vsetko najlepsie prajem!
    Mikina je krasna, mauzasnu farbu.
    I mne ribi v poslednej dobe radost prichod jari. Taky nenapadny, pomaly, ale uz skutocny. Mohla som poschovavat zimne veci, vytiahnut jarne a i korcule som vytiahla a otestovala! Paraaada!
    Krasne dni prajem

    OdpovědětVymazat
  40. V poslední době mě dostala do kolen ta růžová cestovka, co pojede (nebo už jela?) do Londýna. Byla to láska na první pohled!
    incomplette@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Mne posledni dobou (uz skoro dva roky) dela radost nase devcatko. Nekolikrat denne. A obrovskou:) bbudulinek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Radost jsem měla v neděli, kdy jsem pekla carrot cake do cukrářské výzvy v Gurmetu. Že mi šla práce od ruky, výsledek dopadl stejně, jako vize. Taky fotím s mužem, tedy on mi fotí, když potřebuji propracovanější fotku a ta se nám taky moc povedla. Tak asi tak :-). toffo.toffo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Milá Jani, přeju Vám dodatečně vše nej. Mě největší radost udělalo minulý týden posezení s kamarádkou, kterou jsem již dlouho neviděla...byl to báječný večer.... martinavan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Fotky jsou super:-) a overlock je skvělá věc! Mám ho dohromady se švagrovou a už bych neměnila. Člověk se strašně brzy namlsá :-) Od pondělí mám radost z počasí, konečně to venku vypadá jarně. Sice víkend má být zase zimní, ale třeba potom už tu jaro zůstane. Petra

    OdpovědětVymazat
  45. Mne napríklad urobilo veľkú radosť to, že v pondelok som tejto krásnej žene (ano Jani,je reč o Tebe) napísala dotaz na mail a dostala som obratom odpoveď, aj keď viem, že toto žieňa času nazvyš nemá....a vôbec, kedykoľvek som potrebovala dáku radu resp. niečo skonzultovať, je vždy nápomocná... a veľmi šikovná a milá.A preto mám radosť, že môžem s ňou aj keď virtuálne "byť"
    Eva
    kerinka11@azet.sk
    kerinka11

    OdpovědětVymazat
  46. Jani dodatečně vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví radosti z dětí a spoustu spoustu inspirace.....
    Včera jsem měla narozeniny a má vnučka sedla prvně na kolo a jela.....ostatně ta mi dělá už 4roky denně radost a k tomu to nádherné počasí, sluníčko nabíjí, zkrátka co více si přát!!!! PinovaAlena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Na nás se v poslední době všechno valí...spousta jobovek.....a to mám za pár dní rodit...ale člověk se musí radovat z toho, co má...takže díky za každé nové ráno ;-)
    mirka.matuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Jani, také přeji všechno nejlepší! Je to krásný věk...., mně udělalo v poslední době radost třeba to, že mi vykvetl bílý hyacint a pokaždé, když se na něj podívám, tak mám radost a moje malá čtyřletá dcerka mi dělá radosti denně.
    Kabelka je moc hezká :)
    Petra
    peta.hupsilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Jani,
    téda overlock je super dárek ke třicetinám !
    A hned si ho vyzkoušela a mentolová mikča je také moc povedená, sluší ti!
    Koukám, že už máš pěkně dlouhé vlasy :-)
    Já si ke třicetinám přála kolečkové brusle a dostala je ;-)
    Radost se snažím si dělat každý den, ale nejvíc mě teď těší, že je venku tak krásné slunečné jarní počasí :-)
    A psaníčko je super, také zkusím štěstí !
    Ilona.Rezaninova@seznam.cz
    Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  50. Dobrý den, Jani. Mikina je naprosto úžasná!!! Mě udělal před týdnem radost manžel...také novým overlockem. A také k narozeninám ;-). Markéta Info@revoart.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Jani,
    ta mikina je rozkošná a ta barva ti moc sluší. Mě udělala radost záložka z Japonska, kterou jsem dostala do své sbírky.
    Užívej si nádherného počasí a měj se krásně,
    Tere
    simova.theresa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Jani, se zpožděním vše nej k narozeninám. V poslední době mi dělá radost slunce, teplo, jaro, zdravé jídlo, freshe a taky moje pevná vůle, která mi pomáhá překonávat každodenní pochyby, strachy... Měj krásný den a díky za skvělou soutěž! A. anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. přemýšlím o ušití všeho možného, ale ušít si vlastní mikinu by mě nenapadlo! moc ti sluší :)
    největší radost mi tento týden udělal mňamózní cupcake ze Tří ocásků, který jsme si s holkama spolubydlícíma daly u nás na zahrádce, na lavičce, na sluníčku a jen v triku! :)
    děkuju za soutěž :)
    ma.cet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Těší mě jaro, hurá:-) A Váš blog mi přináší radost neustále, přeju jen to nejlepší. E.
    erikah@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. krásný den Jani, i já bych ráda vyhrála nádhernou kabelku :-), jste moc šikovná! dnes jsem si koupila bílou hortenzii, ta mi udělala velkou radost...mějte se moc krásně. marketa.gk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Jani:-) Ptáte se, co mne v poslední době udělalo radost? Já otázku trochu pozměním: co by mi v blízké budoucnosti udělalo radost? Chtěla bych se naučit šít:-)) Nic složitého. Mám doma šicí stroj už více jak rok - dárek od Ježíška a stále je v krabici. Neuvažujete o kurzech pro maminky? Jsem také z Olomouce a marně hledám někoho, kdo by mne to naučil;-) Krásné jaro a fandím vám. Ester z Ol.

    OdpovědětVymazat
  57. Mikina je krásná, fotky se vám povedly :).
    Mně v posledních dnech dělá největší radost probouzející se jaro, to je vždycky po zimě kouzelné.
    Taštička je nádherná :). mylittlespottedblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Jani, ta mikina je skvělá, konečně ji vidíme celou .. a rovnou v akci:D .... taštičky jsou nádherné
    ... ach, největší radost mi teď dělá to jarní počasí!

    miauk.veru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Všechno nejlepší! :)
    Už delší dobu Váš blog sleduji a je úžasný. Vy jste úžasná. Vaše rodina též. A ty vaše kabelky a taštičky....
    Mě zrovna dneska udělala velkou radost maturitní práce, která mi přišla zpracovaná a v pondělí ji budu odevzdávat. Teď jenom, aby z ní komise byla taky tak nadšená... :)
    O jarním počasí ani nepíšu. Tahle radost se nedá popsat. To teplo... konečně!
    Mějte se krásně!
    dulahorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Jani, nádherná barva, bezvadná mikina, úžasná toaletka a krásné fotky ...moc ráda sem chodím, díky!
    Radost mi dnes udělal obrázek s nalepenými sněženkami, který naše Eliška vytvořila ve školce ... a sluníčko ... a blížící se jaro ... a zítřejší dovolená :-)
    Krásné dny přeji J.
    jandulka78@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Uff, teda to je zájemců, tak se připojím též. Mně udělalo radost slunečné počasí a nové šaty. Mikča je super.
    grunwaldova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Jani,já bych moc ráda vyhrála Vaši taštičku,co mi dělá radost:Krásné počasí,Váš blok,moje vnoučátka.Vašešití upřímně obdivuji-krásné.M.
    hnizdilova20@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Milá Jani, i já bych moc ráda zkusila štěstí. A co mi udělalo radost- po týdnu bolestí - jsem dnes poprvé bez tabletek a zánět ustupuje. Hned je svět veselejší a zítra přichází jaro- hurá. Jste veliká šikulka.Přeji krásné dny. Z. zdenkazachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Moja mila vsetko naj rada citam Vas blog! Adika
    svit1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Mikina je krásná , super nápad..No a největší radost mi dělá to počasí venku, moje děti, moje práce, každý nový den..A suma sumárum -Vlastně Všechno..Krásný večer..ilona.precechtelova@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Váš blog sleduji už skoro od počátku a myslím že jste moc šikovna! Navíc mame podobne staré holčičky, ta moje se narodila 23.10.12 :-)
    A radost mi udělal povedeny výlet na Konopiště, měli jsme štěstí a viděli jsme i medvěda.

    Mějte se moc hezky, Erika

    erzula@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Jani, Váš blog miluji, poctivě čtu každý nový článek. Často se zde inspiruji a hlavně kochám krásnýma fotkama. Dodatečně přeji nádherné narozeniny a ať se Vám ve všem daří.
    A co udělalo radost mi? Nové žaluzie, které nám dnes namontovali :)
    Krásný zbytek týdne, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Jani, sleduji váš blog a ráda. A radost mi jisto jistě dělá sluníčko.
    Hezké dny přeji a štěstí zkusím. Jana vi.jana.vi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám,krásné, zavzpomínala jsem na svoje kulaté to bylo ještě bezstarostné,bez dětí,stavěli jsem domeček....i přes nemoce dětí a manžela jsem se dnes dostala za kamarádkou,provětrala hlavu, užila sluníčka, pohrabala kousek louky...užívám volnosti pohybu, protože dětičky hlídá babička a já můžu kdykoliv kamkoliv:-) a hlavně se mi rýsuje nové logo,na které se moc těším. Krásné dny halamovalucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Mikina je skvělá, jako celý Váš blog!
    Radost mi dělá počasí a to, že dcera začala sama od sebe spát ve školce :)
    Všechno nejlepší a těším se na další články. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Mila Jani, mne delaji radost chvilky, kdy si deti "hraji" spolu (2,5 a 1 rok), krom toho se mi v nedeli povedly vyborne lasagne a byla jsem s manzelem v divadle jj.keepsm@seznam.cz ps: a radost mi taky delaji blogy akcnich mamin jako vy;-)

    OdpovědětVymazat
  72. Milá Jano, ráda bych Ti popřála všechno nejlepší k Tvým narozeninám. Hlavně zdraví, stále Tvou odhodlanost, trpělivost, nápady a lásku celé rodiny! Ať se Ti daří! ***Tvou toaletku budu mít velice ráda, už jednu mám i kabelku a jsou nejhezčí na světě. Takže můj mejl je krisyna.brunckova(zavinač)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Krásné fotky, krásná mikina! Overlock mám dva roky a zatím používám jen na začišťování, ale když to vidím, mám chuť zkusit něco víc. Se těším, co ušiješ!

    OdpovědětVymazat
  74. Jani, krásné narozeniny :) Díky za váš blog :) vlckovaklara@email.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Mně udělala radost dnešní procházka s dětma na horách. Děkuji za Váš blog a obdivuju, jak krásně šijete. irena.steblova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Je moc krásné si přečíst, že je někdo na světě rád. Jelikož toaletka je nádherná, ostatně jako všechny, tak zkusím i já své štěstí: eliska88.nemcova@gmail.com. Přeju hodně krásných nápadů i do dalších let!

    OdpovědětVymazat
  77. Udělala mi radost oslava 1. narozenin mladšího syna, kde se sešla široká rodina. A to je vždycky fajn. Všechno nejlepší i tobě! (mě třicítka také letos čeká :-) Katka
    katerina.r@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Dneska mi udělala radost první točená zmrzlina letošního roku, sluníčko a odpolední procházka po Praze s člověkem, který je mému srdci blízký.
    Vám přeji všechno nejlepší, radost v srdci a hlavu v oblacích. Ať jste šťastná!!
    kklara.jelinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Jano, dnes mi udělala radost jedna malá, ale pro mě velká věc, můj dvouletý syn mi řekl "Ty moje lásko" no, prostě to je nejvíc!!!!!!puntapuntik@gmail.com
    P.

    OdpovědětVymazat
  80. Předně přeji hodně štěstí, lásky, inspirace a radosti po celý další rok:-) Mě dělají radost naše dvě děti, stačí se podívat jak jim září oči při "cestě kolem světa v obývacím pokoji" nebo při první jízdě na novém kole. Jsou to zlatíčka:-) gabriela_havelkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, ja som sa naučila háčkovať!Je krásne počasie a ešte k tomu som našla krásnu tonetku ....len manžel nezdiela nadšenie zo starej "haraburdy" so mnou...
    Lulu
    janickova.lulu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Milá Jano, radost jsem si udělala včera v květinářství Pryskyřníkem, který jsem si u Vás na blogu zamilovala. Proč si neudělat radost jen tak květinou? :)
    Hezký pátek M.
    MarcullkasHodm@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Krásný den Jano, Tvůj blog sleduji delší dobu, ale nepřispívám. Krásná taštička je ale lákavá, tak i já zkusím své štěstí. Já si dělám pravidelnou radost květinou do vázy, nákupem látek. Také mi dělají radost mé 3 dítka a báječný manžel.Poslední dny je velkou radostí i sluníčko.
    Krásné sluníčkové dny. Veronika
    brettova.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. No pane, tady je komentářů. Můžu taky jeden přidat. S emailem? A s přáním jen toho dobrého a nejlepšího a ať vám to, Jani, tak skvěle šije a myslí a vůbec ať se vám báječně žije!
    A radosti? Těch není nikdy dost, ale přiznám se, že poslední dobou mám největší radost ze sebe, jak se mi daří překonávat mé osobní překážky a dokázat si, že na "to" mám ... Třešní na dortu jsou pak mé děti a muž, bez nich bych byla nic, ale to je asi jasňačka. O to víc je třeba na to nezapomínat!
    Stejně jako na mou adresu, která je
    reena.de@centrum.cz

    Mějte se fanfárově, Jani!

    OdpovědětVymazat
  85. Pěkná mikina, pěkný blog, pěkná ta narozeninová číslice.
    Dneska mi radost udělalo zatmění, mám ráda takové jevy.
    lenkamato@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Radost mi udělal včera nalezený ooooobrovitánský demižon na chalupě, na tmavé půdě, plné harampádí. Manžel nechápe, jaký je to poklad, prý jestli budu pálit slivovici :o) Mějte se pěkně. Jitka (vykoukalova.jitka@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  87. Mě udělala radost první ušitá softshelová bunda. Jde šít i na klasickém rovnostehu, ale s overlockem by to bylo určitě ještě lepší.... Eva (pocty@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  88. Hezký pátek milá Jano,
    Dlouho jsem zvažovala nákup šicího stroje, váhala jsem hodně, hodně dlouho. Až nakonec jsem podlehla a nesměle se pouštím do prvních výtvorů. Jde to hodně těžko, občas slzy, občas zatnu zuby a jedu dál, ale opravdu jsem si to malovala asi hodně růžově. Vím, že začátky jsou hodně těžké, ale už se těším na to, až se budu moci alespoň na chvíli věnovat šití a realizovat se, tak jak vy. Zatím na to nemám moc času a osobního prostoru. Studium, studium, práce. Těším se až zvolním . . . Usedám ke stroji a jdu opět lovit zaseknutou jehlu, opět beznaděj a touha s tím seknout do kouta. Ale pro dnešek se nedám! :)) Vaše příspěvky, nápady a tvorba mě těší a hladí na duši. VK.
    Kolcasson@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Hezký, sluníčkový pátek Jani,
    dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám a hlavně zdraví, to ostatní si můžeme koupit, jak říkala moje babička.
    A co mi udělalo radost :
    - že jsem stihla zpracovat všechny evidenční listy důchodového pojištění pro naše zaměstnance
    - že mi vyšlo DPH za únor
    - že dnes celý den svítí sluníčko
    - že moje dcera zvládla devátou operaci kolene
    - že se na mně přišel podívat kolega, který nám před půl rokem málem umřel v práci
    - že jsme se zvládli přestěhovat do nového sídla firmy se všema těma papírama za dvacet let
    - a hlavně, že je dnes pátek a začíná víkend a zítra máme rodinnou oslavu
    Ať se Vám daří. ZB
    zdena.bezdekova@osvitservis.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Jani, psaníčko od Tebe bych si moc přála. jsi moc šikovná a overlocku se vůbec neboj, je to skvělý pomocník.
    krásný den Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Co mi udělalo radost? Vůně jara, kterou jsem cítila dnes na procházce s dcerkou. Víte kterou vůni jara myslím?
    malasuere@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Inspirativní blog, Jani. A krom jiného mi udělalo radost milé překvapení, že někdo chce na své narozeniny potěšit někoho jiného - a možná úplně cizí osůbku! Neobvyklé. Tak přeju všechno krásné a řadím se mezi štěstí pokoušející, kabelka je nádherná:-) Jitka (judit_b@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  93. zrovna ted mi udělalo radost, že vidím u vás na fotce stejné záclony, jako jsem nedávno pořídila k nám, a z téhle mentolové teplákoviny jsem oběma dětem ušila tepláky (!) ale původně z ní měla být mikina pro mě (!). a jinak mi dělá stále radost váš blog, který pravidelně sleduji...:-)
    díky Madla (mandlenka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  94. Už od prosince mi dělá radost můj nový domeček. Dřevostavba. Která roste jako z vody a stěhování do něj se blíží a blíží. A dnes konkrétně mi udělal radost jeden pán, který přijel s traktorem upravit mi zahradu, abych mohla začít sázet:))) urban.dasa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. dnes mi udělala radost úspěšně složená zkouška! jinak mi radost děla - kdykoli - čtení tvého blogu! je radost prohlížet si fotky tolika krásných věcí gebin@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ta mikina je nádherná! Letos se chci hecnout a začít se učit pořádně šít,pak bude třeba k overlocku o krůček blíž. Radost mi dělá, že existují lidi jako ty, co šijí a tvoří spoustu věcí sami, je to hezký protipól řetězcům a lenosti. A to, že jsem včera poprvé vyjela na kolo!
    Dodatečně všechno nejlepší :) mojarilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Jani krasne kulate, fakt bych nerekla, ze ti je 30! Nicmene i ja se k tomu blizce plouzim.. Obcas si rikam, kez by ten cas sel zastavit, vratit..Jinak mikina je bozi! Fakt kam se hrabe to HaMko :] jsi pro me velkou inspiraci. Co se radosti tyce..tak ja s holcickama uz skrtam pomalu dny, kdy po skoro roce uvidime moji maminku! Prileti za nami ve ctvrtek na 14 dni..Takze to potom bude radosti a slavy. Tesim se na dalsi clanek..pa Martina :] martinka.langova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. právě dneska mi radost udělalo roční vyúčtování elektřiny, kdy prvě jsme v plusových číslech :D je to blbost, ale potěšila :D hezký den Martina email: Matinka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. V poslední době mi dělá, zcela neoriginálně, jaro! Každý rok mi to nadechnutí přijde úžasnější a neuvěřitelnější. Žádnej doktor by to tak nezvládl, jako tohle báječný období - nová energie, síla - necítíte to? Užijte ho i vy. Veronika veronikah@k7design.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :)
    V posledních dnech mi dělají radost především květiny, řezané i hrnkové. Od přítele i koupené mnou. Už je nemám kam dávat :D Ale krásně projasní místnost a přináší mi pocit jara. A to je prostě super.

    Díky za soutěž :)
    Veronika
    vzeh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Udělalo mi radost, že včera pršelo - což je důvod k tomu, odložit mytí oken na další víkend :)

    Fotky vypadají úplně profesionálně :)

    web.load@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Budu se opakovat, ale radost mi dělá v posledních dnech sluníčko. Je ho čím dál víc a je to super! :) Taštičky jsou krásné.... Willhell@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Jano, dodatečně přeju vše nejlepší k narozeninám. Vždycky si na tvoje narozeniny vzpomenu, protože je slavíte s mým bráchou ve stejný den, jen jsem nestihla popřát, neb minulý týden byl hektický kvůli duchovní obnově pro maminky. Ta mi taky v minulých dnech udělala největší radost :-) Terka terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Jani, dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninam, hodne lasky a zdravi. A taky si zasoutezim:-) Naposled mi udelala radost pisen "Sla nanynka do zeli" v podani nasi Klarky. Marťa martasek7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Jani, mate nadherny blog! Nebyla jsem zatim pravidelnou navstevnici, ale asi zacnu byt! Tolik krasy a inspirace!
    V poslednich dnech mi udelalo radost, ze mladsimu synovi (necele 3 mesice) dopadly dobre testy a mel "jen" virozu, ktera skolila nas vsechny ostatni doma. A samozrejme uz take prichazejici jaro mi dela radost.
    Jeste dodatecne vsechno nejlepsi ke krasnym kulatinam!
    Anicka (a.skocna@email.cz)

    OdpovědětVymazat