úterý 7. října 2014

Na skok





Na skok v Praze.
Rychlé to bylo, hektické.
Cesta vlakem byla fajn. Knížka, capuccino, švestkový dort.....ach.
A pak už rychle.
Sraz s Rosou, čaj u Myyny, oběd ve Farm, procházka po letné, látky Mráz....
Superstudio designbloku v hotelu Evropa - prezentace Ikea ps 2014.
Přiběhla jsem s jazykem na vestě, abych zjistila, že budu mít výklad jen sama pro sebe. Ale milé to bylo. I když nepopírám, že jsem se asi trochu červenala.
Pak ještě proběhnout zbytek showroomů a hurá ven.
Na vzduch:-)
Stihla jsem ještě sraz s kamarádkou, 4 papírnictví, koupit knížku pro Emu a hned ji celou přečíst...
( o té příště, je totiž nejvíc nejlepší!)
Pak už zase regiojet, mátový čaj, kupé sama pro sebe, knížky, boty dolů, nohy nahoru....
Fotky jsou z instagramu, jako správná buran-blogerka jsem nechala focení na šikovnějších a jen něco málo zachytila mobilem.
A ještě bych chtěla poděkovat někomu milému neznámému, kdo mě nominoval na blogerku roku...takhle po ránu mi to udělalo radost....:-)

23 komentářů:

  1. To muselo být úžasné. Závidím a vůbec né tiše. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak to byl super skok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dotaz-kdy Vy vlastne travite cas se svymi detmi???? Vas blog se mi libi, ale tahle otazka uz ve mne hloda delsi dobu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to trochu hloupá otázka?

      Vymazat
    2. Představte si, že s nimi trávím každý den....Ale jednou za čas je potřeba si udělat třeba výlet....

      Vymazat
    3. Ale prosim vas, dyt Jana zadne deti nema. Toho zvidaveho kluka a milou holcicku si pujcuje od sousedu, kdyz potrebuje pekne nafotit kabelku. Vite totiz, kolik je s detmi nekonecne/neviditelne prace, nocniho stavani, a pak - clovek musit ty pidi lidi 25 hodin denne vychovavat ... ?!? No tak, mejte rozum!!!

      Vymazat
    4. To Vy jste asi víc na výletě než sledujete tento blog, ne??? Protože jinak byste věděla, kolik času se svými dětmi tráví! A hlavně to vůbec není Vaše věc!

      Vymazat
    5. Jéééé....tady je zase někdo naštvaný,že toho tolik nestíhá:-))milá paní,když se chce,všechno jde....tak jak si to zařídíte,tak to máte...moje kamarádka tvrdí,že nemá čas na cvičení,nestíhá uklid,vařit.......a je z toho vyčerpaná....známe každá....někdo u toho stihne i výlet-no není to úžasné?!!!!
      Jani,já Vám fandím....nedejte se:-))G.

      Vymazat
  4. Občas tyhle rychlovýlety jsou nejlepší. A Regiojet... paráda, dvakrát jsem absolvovala s dětma a nejvíc spokojenost :) Jen kdybych nemusela tahat ty kufry :)
    Jani, super výlet! Jsem zvědavá na tu knížku :) Jola

    OdpovědětVymazat
  5. Je potřeba si udělat čas na sebe a vyrazit za svými zájmy. Já si udělám volno na výlet do Prahy tak jednou za půl roku a to jsem pak úplně blažená... I cesta je nádherná, když mohu sedět ve vlaku a ponořit se jen sama do sebe, bez 100% servisu kolem syna. To si vždy po dlouhé době připadám jako člověk a ne jako urvaná matka.
    Krásný výlet. Inspirativní fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Výlety jsou nejen příjemné, ale především nutné v rámci zachování vlastního zdraví..a tím pádem i zdraví celé rodiny;) Plně vás chápu, někdy dokonce stačí jet jen kousek a člověk se pak o to raději vrací, že?;) Jen mě napadá otázka.. Jak to všechno stíháte?? Někdy mám pocit, že je snad potřeba 2x24 hodin, abych všechno postíhala;))

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, skvělý výlet to musel být! Moc přeju! Je potřeba mít čas i na sebe. Spokojená máma=spokojené děti♥Bára H.

    OdpovědětVymazat
  8. No jasně! Jen si každý výlet pořádně užijte! Já měla v neděli obě děti s manželem u babičky a užila jsem si i úplně obyčejný nákup v DMku, uklízení doma a tak...
    Mějte se a smějte se!!!
    RD

    OdpovědětVymazat
  9. Ja s Vami vsemi souhlasim, jednou za cas je to super a je to potreba, jen mi prijde ze pani Gresakova, je pryc tak nejak porad. Ale je to jeji vec. Nemyslim si, ze je to hloupa otazka, kdyz ctete pravidelne jeji blog. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Petro, závidíte, nebo co to s vámi je. Už jsme kvůli nenávistným komentářům přišli o bezvadný blog Markéty B. Chcete, aby to vzdala i Jana? Roztrhala bych vás na cucky.

      Vymazat
    2. Má to jednoduché řešení, když se tady někdo nudí stačí se přepnout jinam, nebo vypnout PC. A.G.

      Vymazat
  10. Nejprve jsem chtěla reagovat na paní Petru, ale protože každý má právo na názor a já se od určité doby snažím nemoralizovat a nesoudit, "vyslovím" pouze své velké přání: Milá Jano, prosím, nenechte se otrávit lidmi a jejich komentáři! Děkuji :).

    Jinak tedy opět jedno velké ACH ... úžasný výlet :) ... v Praze ... s Rosou ... beze mně :( .... :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jejda, Jani, chci Tě podpořit...jen ten kdo píše blog ví, jak snadné je vytvořit dojem, že člověk "jen" šije, plete, čte nebo cestuje....ty hodiny a hodiny normálního života a dřiny s dětmi jsou jaksi mezitím......krásný výlet moc přeju a tak trochu správně závidím;-)

    OdpovědětVymazat
  12. A jéje tady si někdo dovolil něco říct :-) Ženský neblázněte, copak nemáte vlastní životy? Tento blog už bohužel přestal být inspirativním před delší dobou a je to jen mlácení prázdné slámy. Janin sebelítostivý podtón k tomu moc nepřispívá. D.J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?!mě inspiruje Jana čím dál víc:-)a sebelítost?!ne...citlivost,upřímnost,lidskost,oduševnělost..to v dnešní době není už tak časté,a o to víc si toho tady vážím...proč sem,ale chodí"někdo" koho to nebaví nepochopím:-)G.

      Vymazat
    2. Ále, ale, paní D.J., že by kyselé hrozny? A propos, jakouže adresu má Váš blog? Hana Rádsetoulalová

      Vymazat