čtvrtek 3. dubna 2014

Doma


Dnes....
Velkou část odpoledne jsme svorně prospali.
A já se konečně víc začetla.
Takže dobrý...

5 komentářů:

  1. :) občas je to potřeba :) Měj krásné dny, Jani! Jola

    OdpovědětVymazat
  2. Masz słodkie dzieci. You have great kids. Have nice day. Miłego dnia!

    OdpovědětVymazat
  3. :o))
    Pozeram pekny vankus vo forme mracika... Ale kdesi som u Vas zahliadla okruhly vankus, tusim na pohovke... prosim Vas, ako to ten okruhliak robite ? vlozite vypln rovno hned do toho, alebo urobit druhy vankus s vyplnou.... ja sa s tym trapim uz tyzden, a nakoniec som urobila dokupila latku a urobila druhy vankus s vyplnou, lenze asi trosku mensiu a tak mi to vsetko ostava po bokoch, cize musim to urobit odznova.... co ma netesi... A to sa mi dokonca PODARILO usit zips na okruhly vankus, a to je uz nieco (som zaciatocnicka)... Mne ide o to, aby sa to dalo vyprat a vymenit ... Vdaka za kazdu radu ! inak super blog. fakt !!

    JANA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, sešiju dva kruhy ( většinou z bílé bavlny), nechám si malý otvor nezašitý- tím polštář protočím a pak ho naplním dutým vláknem. Teprve pak si ušiiju povlak, ten dělám většinou se zipem na zadní straně. Právě proto, aby se dal vyprat....

      Vymazat
  4. Tak se prospěte do růžova. U nás se taky spí, po týdnu pokuckávání přišla teplota :( a zrovna na narozeniny (taky 4.) Takže nové kolo čeká v chodbě.
    Jak se staví auto - Super knížka, čteme už přes rok pořád dokola a už máme i letadlo.
    Hezký víkend a brzy se uzdravte!

    OdpovědětVymazat