úterý 4. února 2014

Cik cak


Nové látky.
Zaručený zlepšovač nálady.
A těch plánů, co z nich bude...

30 komentářů:

  1. Krásné jako vše co zde obdivuji.Hezké slunečné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta šedá je prostě nádherná a i ta zelená se zlatým proužkem. Kdybych tak měla na jednu takovou, to by byl zlepšovák jako hrom. Ale mohu se alespoň kochat, že:).

    OdpovědětVymazat
  3. krása ... ne jako v brněnských galanteriích ! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barevné kombinace i vzor, asi k té Mellu taky nakouknu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůůů, tak přeji hodně volných chvil. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. To budou určitě nějaké pěkné tašky :) Jani, prosím tě kolikátého vychází Marina Quilt časopis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, dosud chodila zhruba nakonci měsíce, ale někde jsem četla, že únorové číslo by mělo být snad už v první polovině...

      Vymazat
    2. Děkuju. :) Chtěla bych si ten časopis poprvé koupit. A pořád koukám na stránky a zatím nic. Škoda, že ty staré Mariny nejsou k sehnání.

      Vymazat
    3. Nektera starsi cisla jeste maji primo v nakladatelstvi, nabidli mi vetsinu rocniku 2011 (a pred chvili dorazily, jupii..) a potom nejake ty specialy Love Bellet. Marina Quilt mam predplaceny, ale zda se mi, ze v tech starych jsou (kor pro me jakozto uplneho zacatecnika) jednodussi veci. I kdyz ty navody jsou psane tak, ze je staci blbuvzdorne nasledovat, prestoze vubec nechapete, proc zrovna delate to co delate, a nakonec z toho k vasemu prekvapeni vyleze kyzena vec:-)
      Zkuste jim napsat mail :-)

      Vymazat
    4. Děkuju moc! :) Odradilo mě na stránkách, že už nejsou. Napíšu jim. Mám vyhlídnuté dvě čísla z roku 2011, které jsou plné věcí co chci ušít :D

      Vymazat
    5. Děvčata, a můžu se zeptat, kam přesně jste psaly ten mejl? Na Send, kde dělají předplatné mají k dispozici jen čísla z roku 2013. Taky by mě starší čísla zajímala. Díky za odpověd.

      Vymazat
  7. Fantasticke...seda je moja naj...

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, já jsem při otevření úplně zírala, že jsi ty látky tiskla. Ale i když asi ne, ty bys to zvládla. těším se na to co z nich ušiješ. hezký večer Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, tak na takový level jsem se ještě nedostala:-)

      Vymazat
  9. Jo, obálky od Melluzínky těší každého: já se rozplývám nad látkama, Rozárka se rozplývá nad razítkama :) Jani, už se těším, co krásného vytvoříš!

    OdpovědětVymazat
  10. Taky dnes čekám zásilku s těmito látkami:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten vzor je prostě úžasný. Drží mne už dlouhou dobu. Nemůžu si pomoct :o) je magický a stále se k němu vracím. Paní Mellu je skvělá, že jej nabízí. Chtěla jsem ho doma mít tolik, že v době, kdy u nás ještě nebyl k sehnání jsem vzor tvořila z pruhované látky... (výsledek zde http://dopucu.blogspot.cz/2012/03/no5-zidle.html ) Určitě doporučuju na polštářky...šedá, černá a tyrkysová jsou favorité :o). Zdravím jako pravidelná nakukovatelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že to nějak rychle zmizelo....ale mnou to nebude, protože už mně unikly některéí barvy, na které jsem si dělala zálusk...

      Vymazat
  12. Tak to je velká paráda !!!
    To si nechám líbit !
    El.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den Jani,
    Právě vyplňuji objednávku u Mellu a musela jsem tam přihodit i jeden chevronek (bohužel asi vaším vlivem během včerejška zmizel ze skladu ten šedý :-) ). Občas zabrouzdám na Váš blog a smekám...mám doma asi tak stejně staré děti jako vy. Chtěla bych se zeptat, protože už máte zkušenost s šitím, já teprve začínám a stále váhám jakou metráž objednávat při hamounění nových krásných látek, na které se chodím pak dívat do skříně, protože na nějaké velké šití nějak nezbývá čas :-). Poradíte mi prosím kolik se vyplatí objednat aby se z toho dodatečně dalo něco hezkého a užitečného vytvořit? Stačí 40cm?
    Přeju krásné zimní dny a pohodový víkend.
    Bára Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, většinou kupuju aspoň 50 cm- aby šel případně ušít i povlak na větší polštář....Ale rozumím, s látkama je to boj....zrovna u těchto chevronů jsem brala 60 cm, mám ten pocit.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď Jani, vidíte, zrovna polštář mě nenapadl, jsem těd ve fázi dek a pastelkovníků. Přeji krásné dny a zdravé děti.

      Vymazat