neděle 1. září 2013

Do školky



Náš chlapeček.
Tak samostatný, velký....
Ale přitom hrozně citlivý.
Společnost potřebuje jako sůl.
Tak jsem zvědavá, kdo z nás dvou to zvládne zítra líp....

17 komentářů:

  1. Jani držím Vám i Kubovi pěsti a nebojte, on to zvládne a vy si budete moct užívat Emičku!
    Jako učitelka MŠ jsem nikdy nechápala,jak se může těm mamkám stýskat, ale teď jako maminka už naprosto chápu o čem je řeč:)
    Užíjte si to a ať nejsou moc slzičky!
    Pa PAvla

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím na všechny miniškoláky a představuju si jaký to bude... už teď Anka běhá za školkama a řve: Děti, halóó! Počkejtééé!, ale zatím se mi zdá malá. Tak držím pěsti! P.S. Krásný látky!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, Jani :) Moc ráda si tu k Vám chodím počíst a pokochat se Vašimi krásnými výtvory ... dnes poprvé píši komentář a hned vysvětlím proč - naše tříletá Eliška jde totiž zítra taky poprvé do školky :) Když jsem uviděla fotku Vašeho Kubíka, tak mi to nedalo, protože přesně vím, co myslíte tou poslední větou :)) Tak nám oběma a hlavně našim skvělým dětem přeji, ať mají ten zítřejší první den co nejhezčí a bez slziček a ať se jim ve školce líbí :)
    Jana z Ostravy
    P.S. Možná budeme překvapené, jak to ty naše děti super zvládnou a za plačky budeme zítra jen my, přecitlivělé maminky :))) A víte co? Já bych nám to přála! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, držte se! Oba :) Náš Adámek jde 16.9. poprvé a už teď je mi smutno. Když nastupovala Rozárka, tak to bylo dost náročné. Ale každé dítko je jiné. Doufám, že u našeho Adámka to bude snadnější :) A Tobě i Kubíkovi přeji, ať ten zítřejší první den je hlavně usměvavý :) J.

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí do nové životní etapy vám všem!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak hodně štěstí, přiznám se, že jsem první den mé dcery ve školce celou cestu domů probulela a pak jsem celý den seděla na gauči a bulela, ale jí se moc líbilo. Vydrželo to tři týdny a pak tam nechtěla vůbec chodit, naštěstí jsem si jí mohla nechávat doma a ve školce byla častěji až poslední rok před školou, ale i tak zvládla vstup do školy i školu výborně. :-) Dnes je ve 4. ročníku na SŠ a nechce se jí do školy, což se stalo poprvý za celou školní docházku. Musí se to brát tak, že když my musíme do práce, oni prostě musí do školy nebo do školky. :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Náš Skřítek už do školky vloni chodil. Ale stejně to dneska těžce nesu. Takže chápu a soucítím :).

    OdpovědětVymazat
  8. Můj Tomík jde do školky už podruhé (druhý rok). Loni to zvládl lépe než já, která měla výčitky že jsem z Ondrou (15 měsíců) doma. Ale potřeboval už společnost dětí. Přeju všem maminkám a hlavně dětem, aby byla školka odpočinkem a parááádní zábavou jako naše modrá a snad i oranžová (letos) třída.
    M*

    OdpovědětVymazat
  9. Tak šťastné vykročení! Jak já si to dobře pamatuju... A to u obou mých holek proběhl první den ve školce úplně bez problémů - zamávaly a zmizely v útrobách - jo, Františka byla smutná, když jsem pro ni přišla po o, že tam chtěla hned spát... Smutno bylo mně :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkujeme... Vypadá to, že jsem opět měla větší obavy než Kuba. Málem se s námi ráno ani nerozloučil, jak ho ty nové dojmy dostaly.... A i při vyzvedávání nechtěl domů....tak snad mu to nadśení vydrží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že to Kubík zvládnul...VOKOPKA

      Vymazat
    2. U nás to samé :) Vběhla mezi děti a rodiče ahoj :)
      Při vyzvednutí jsem dostala vynadáno ,že ona ještě nechce domů...Lenka

      Vymazat
  11. Tak ať se mu tam líbí i dál ;)

    OdpovědětVymazat
  12. ...a začali jste další etapu života... Ať je šťastná a spokojená!
    Moc zdravím Jani!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  13. :) Jak moc rychle rostou! Už kromě maminky potřebují i ty kámoše /a postupně i kámošky/. U nás včera taky bylo druhé poprvé .)

    OdpovědětVymazat