pátek 8. března 2013

Aut není nikdy dost


Pásek pro Kubu. Auta, jak jinak. Budeme slavit až příští víkend, společně s mými narozeninami a tak, aby nepřišel úplně zkrátka, jsem mu ušila aspoň pořádně klukovskej opasek. Rychlá akce, jen  potáhnout popruh, průchodky a přezka z galanterijního pásku. Ozkoušeno v akci, Kuba spokojenej.
Užijte si krásný víkend, my se přesouváme do hor, užijem si části jesenické rodiny a doufám, že i poslední běžky.

6 komentářů:

  1. Janičko, ten pásek je nádherný ..... Kubíčkovi i tobě všechno nej, nej, nej .... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, čmankózní pásek!!! Kubíko vinšuji jen samé slunce na cestě životem, a i když se přežene nějaká ta bouřka, ať ji zvládne s rozvahou a osvěžen o ten deštík:o)! Páčko a fanfárový víkend plný "předjarního" veselí v Jeseníkách;-D, Míša.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem včera prošvihla Kubíčkovy narozeniny! Přeju mu všechno dobré, hlavně hodně zdraví!
    Jani, ničeho se neděs, čas běží všem stejně..., užívej si každou chvilku, co to jde!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Joj, to bude zase frajer:-) Dodatečně přeju Kubíkovi k narozeninám parádní jízdu dalším rokem! (Do kuférku na cestu zdraví, štěstí a lásku:-)

    OdpovědětVymazat