čtvrtek 6. prosince 2012

Do kuchyně



Včera jsem se nakonec vzchopila a tak vznikla sada pro Kubíka. Abych to osvětlila. Dostane na Vánoce kuchyňku. A co, že je kluk. Vaření miluje. Není to tak dávno, kdy si sám od sebe zapnul varnou desku a vařil v hrnci lego...A aby pan kuchař měl vše, co potřebuje, tak mimo hrnce a vařečky (zaúkolovali jsme babičku kramářku, aby hledala...) musí mít i zástěru a chňapky. Takže jsem zasedla ke stroji a užívala si...Děti spaly, Jiřík na zkoušce s kapelou...co si víc přát....
Ale aby byl výčet nočních aktivit úplný. Nic není zadarmo. Zhruba o půl dvanácté se probudila Ema a začala druhá směna. Šly jsme spát o půl páté ráno. Uf. Dneska se ploužím jako stín. Ale za ty Kubovy rozzářené oči, které doufám bude mít, to stojí, ne?

13 komentářů:

  1. Jani, to bude Kubík koukat!! Jsi superžena :)), když takto znavená sedáš ke stroji!!

    OdpovědětVymazat
  2. tak tak Jani, něco podobného jsem ti chtěla napsat už k minulému příspěvku, ono to za ty rozzářený oči prostě stojí, i ta šílená únava.., naše mateřská satisfakce:))

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně to za to stojí! Není nic krásnějšího, než zářící očička, na spánkový deficit si pak nikdo ani nevzpomene!

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to určitě za to stálo ... krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, Váš fotoblog sleduju už dlouho, stejně tak Markétu. Ach, jak to vy dvě zvládáte, starat se o děti, být tak kreativní, mít tak pěkný domov a ještě k tomu dobře vypadáte:)
    Musím říct,že já stačím tak akorát poklidit ,nakrmit dítě, vyvenčit psa a to je vše.
    Ale jen tak dál,ať se máme čím inspirovat, protože tak pohodové příspěvky jako vy a Markéta vždycky pohladí po duši DĚKUJI!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty děti švadlenek budou mít opravdou kouzelné Vánoce, nedávno jsem obdivovala zástěrky na blogu u Janči, teď si pasu oči u tebe...
    Nádherné!:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jani,
    krásné. Díky tobě jsem se zamilovala do hvězdiček!
    Jinak - smrt stereotypům!!! Náš pinďa dostane pod stromeček žehličku, defacto od narození sleduje, kterak maminka žehlí pět košil týdně a poslední dobou mě děsně rád napodobuje. V herně - když si hrál s dětskou žehličkou - se přítomní dospělí mohli zbláznit, když vždy po skončení procesu postavil žehličku vzorově na okraj (prostě jak se žehlička staví v reálu, ne naležato ) ... zkrátka to jsou naši muži 21.století ... :o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, smrt stereotypům. kdybych mohla Kubovi ke kuchyňce přidat ještě vysavač, tak by byl asi úplně blažený:-) A kočárkem..tím bych ho dostala nejvíc....

      Vymazat
  9. Jsem moc ráda za tvůj příspěvek i komentář tady hned nade mnou... zvažuji Adámkovi pořídit maličkou kuchynku, manžel víc než souhlasí, opravdu... takže to bude asi aktuální. Zástěrku má po Rozárce, ale tu prý k vaření "nepočebuje".

    Jani, máš to moc krásné!!! I deku v novém příspěvku... parádní! Fakt tě obdivuji, jak to vše zvládáš. To já si tu práci fakt šetřím :-) A Emička... ona se ti tak v noci budí? Ale i z toho vyroste :-) Jste holky šikovné, tak si teď užijte ty dva dny bez chlapů :-) Pa a hezký víkend! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, děkuju. Kuchyňky pro kluka bych se nebála. Ema mi ob den přes noc nespí, takže dneska už mám zase kruhy přes půl obličeje:-) Měj hezkou sobotu.

      Vymazat