pátek 3. srpna 2012



Dny jako na houpačce. Ale jsem příjemně unavená a správně natěšená na zítřejší svatbu kamarádky. Kuba si konečně užívá přítomnosti tatínka a dneska už i babičky a dědečka, a já už prošívám, ručně-jak jinak, deku pro našeho lumpa. Top jsem došila včera a jak to vypadá, trošku jsem přehnala rozměry. Ale aspoň mu déle vydrží:-)

11 komentářů:

  1. Jani, je nádherná! Tenhle vzor jsem viděla u Barborky a když jej vidím i v tomto podání... určitě do něj půjdu také :-) Těším se na foto ručního prošívání. Mohu se zeptat, čím prošíváš? Bavlnkama na vyšívání nebo speciální nití? Děkuji a přeji hezký víkend! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, prošívám bavlnkou na háčkování-myslím že je to ještě sněhurka po babičce, ale tu předchozí deku jsem prošívala perlovkou. Tobě taky hezký víkend a díky:-)

      Vymazat
    2. Jani, děkuji za odpověď :-) J.

      Vymazat
  2. Vypadá moc krásně, obdivuju každého kdo tvoří takové krásné velké věci:-)))já se k tomu asi nikdy neodhodlám.Krásné dny a mnoho dalších výtvorů.Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, vůbec bych se toho nebála-ušít top deky je jedna z nejjednodušších věcí vůbec....trošku horší je to prošití, ale když se pořádně všechno sešpendlí..tak to taky jde:-)

      Vymazat
  3. Moc povedená, bude se určitě synovi líbit.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, souhlasím se vším, co píšeš, život bez města je vážně náš sen, čím jsou holky starší, tím víc cítíme, že musíme z města vypadnout, člověk je unavenej, ale na baráku čas běží úplně jinak, teď jsme hlídali barák u babičky, protože maj velkýho psa, kterej rád zdrhá za fenama a hned bych měnila, přeju příjemné prožití dalších dnů na roubence:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, jojo, přesně tak. Jen malinko nevím, jak by to tu vypadalo v zimě. Protože je to malinko samota, cestu neprotahují a sněhu bývá až nad hlavu:-)

      Vymazat
    2. však pro tyto důvody jsme vyloučili úvahy o bydlení na Pohořanech:), jinak supr místo, to je jasný, ale tak s tím golfem se o tu cestu víc starají, ne?? nebo by aspoň měli:)

      Vymazat
  5. Jani, moc se ti povedla, krásné barvičky:)

    OdpovědětVymazat