středa 18. července 2012






Jak se teď tak na ty fotky dívám, vypadá to až idylicky....Ale abych to uvedla na pravou míru. Na první fotce Kuba po obědě po půlhodinovém marném uspávání....Pár nových polštářů, které zabydlují naši ložnici na chalupě. Záhon, který jsme tak dobře zalévali, až komplet zarostl zeleninou a bylinkami ( i když to je asi dobře). Výsledek dnešního dopoledne...tvarohový koláč s malinami. Ano, opravdu dopoledne. Ozkoušený megarychlý recept, který se dnes protáhl na několik hodin. Na začátku bylo těsto v remosce nachystané na pečení. Pak dvě hodiny zjišťování, proč remoska vyhazuje pojistky....a nakonec jsem na to šla stejně jako naše babičky. Roztopila jsem kachláky. Maliny jsme nasbírali odpoledne po neúspěšném spaní...část jich skončila v břiše našeho nezbedy a další podstatně velkou část Kuba nasypal do křoví....a pak se opět chlubil prázdným plecháčkem. A nakonec jedna z nejzamilovanějších činností dne.....koupání. 
A já jsem za dnešek úplně vyřízená....

7 komentářů:

  1. chichi:)), to věřím:), prázdnej plecháček mi připomíná mýho malýho synovce, kterej pomáhal mamince vypeckovat třešně na kompot, prej "mami a kolik těch pecek potřebuješ???:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten tulipánkový polštářek je nádherný....

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, jojo to znám...když se daří tak se daří...ale fotky vypadají fakt dobře, moc se mi líbí ten záhon a malej je moc roztomilej a polštářky se povedly a dort nakonec taky :-) Tak krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  4. No ja keď som videla tie fotky a ešte nečítala text, tak som si povedala, že takú chatku mať je sen a že od dneška budem o takej snívať. Vidím ale, že starosti bežných dní to nevyrieši :)
    Jani, teším sa, že látky sú u Teba a že sa páčia a ešte viac sa teším na to, čo z nich ušiješ ;)
    Úplne z tých fotiek cítim voňu dreva... joj, už idem, lebo inak si asi usteliem pri notebooku a týchto fotkách :D

    OdpovědětVymazat
  5. no vidím že si užíváte :-) všichni :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Z foteček to fakt vypadá dokonale a ty musíš být žena superman. Když ale čtu článek, je mi jasné, že je to u vás asi jako všude s malými dětmi. Přesto toho stíháš moře a já Tě obdivuji....krásné fotečky.....:-D

    OdpovědětVymazat