pondělí 28. května 2012



Z u nás doma uvztekaného pondělka. Že tak nevypadá? Zdání klame:-)

11 komentářů:

  1. Jani naprostá norma, jako u Dity už vím, na čem jsem, ale tenkrát s umíněnou Emkou a těhotná.., člověk si řekně fajn, 1. dítě má 18. měsíců můžem otěhotnět, jenže pak udeří ten vzdor a celé druhé těhotenství se přemáháš a různě zvládáš malýho vzteklouna..., všichni jsou stejní lumpové!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vsak je to pro nej sakra zmena, byt za chvili ten velky, kdyz byl jeste porad maly. Neboj, vsak ono je to vsechny preslo. Ale pak kdyz ti rekne "mam te rad, maminko" , co?

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, máš u mňa v blogu malé ocenenie svojho krásneho blogu :)

    http://modernpatchwork.blogspot.com/2012/05/ocenenie-versatile-blogger.html

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu nevěřím, vždyť vypadá JAKO andílek! Je to miláček - VELKÝ BRATR - počkej jak na něj bude vzhlížet jeho sourozenec. A kolik něhy v sobě Jakub má - má mít po kom maminko. Krásný čas přeje babi z Jesu

    OdpovědětVymazat
  5. dneska byly asi nejake erupce na slunci .)) u nas se to teda tykalo spis dospelych, ale mlady se nenechal zahanbit nakonec .)) jeste ze uz haja ( tim padem je to nadilek, jak jinak .) pevne nervy se vzdorem, netesim se :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera to bylo dost příšerný, zato dneska...asi mi to vynahrazuje:-)

      Vymazat
  6. Pondělí jsou peklo - někdo by o tom měl napsat nějakou tuze moudrou knihu, jak to zvládnout a neodnést dítě do baby-boxu ... :o).

    OdpovědětVymazat