úterý 8. ledna 2013


Vzácný okamžik domácí pohody...

12 komentářů:

  1. To je moc krásné pokoukáníčko:-)))Také si jsou hodně podobní i když je Emička holčička:-)))jak říká má kamarádka jsou přes kopírák:-))???Hezký zasněžený den Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, jsou úžasní, ale řekla bych ze své zkušenosti, ty úžasnější okamžiky je teprve čekají. Já se teď třeba nejvíc kochám, když se moji dva spolu hezky hrají, kluk a holka s věkovým rozdílem 3,5 roku, to je pro jako pro matku největší potěcha...víc pohodových dnů vám všem přeju M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na to se hrozně těším a doufám, že si fakt budou hrát:-)

      Vymazat
  3. Jani, a takových dní bude přibývat :) Mějte se krásně! J.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani tak to přeju už jen samou pohodu, ve čtyřech se táhne líp:)), je kolem nich tolik práce, že se člověk ani nestačí pořádně pohádat, pozdravuj Jiříka, moc mu to s Emičkou sluší, je s ní ještě větší:))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná chvíle pohody. Užívej si tyto okamžiky plnými doušky. Čas letí strašně rychle a než se naděješ vyletí ti z hnízda. Letos jsme byli s manželem poprvé na štědrý večer sami a bylo to nezvyklé, zvláštní a pro mě smutné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, my proto slavíme Vánoce i mými sourozenci a rodiči. Čím víc, tím líp. je to sice malinko zmatek, ale zase jsme všichni pohromadě...

      Vymazat
  6. Janka, nadherne deticky a poznam pri mojich troch chlapcekoch ake je to krasne, ked sa tulia, ked si prejavuju lasku. Pre mna su taketo chvile najvzacnejsie v zivote, vtedy viem preco sme tu :o)
    Krasny den Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Teda tři kluci-to musí být parta:-)

      Vymazat