pátek 25. ledna 2013

Pro slečnu



Bryndáky pro Emu. Původně jsem myslela, že budou potřeba až za pár měsíců, jak začne jíst i něco jiného něž jen od maminky. Ale naše slečna má malinko problém se zvracením, takže to byla nutnost. A když mám doma tak hezké látky, že! Zatím jsem ušila na zkoušku dva, další časem přibudou. Střih mám odtud. Mějte krásný den. A určitě běžte k volbám. Ať už volíte jakkoliv.

15 komentářů:

  1. Bryndacky bych sice neupotrebila nebot nemame doma tak roztomilou malou slecnu :-) jsou ale krasne a rozhodne originalni oproti tem co jsou bezne k sehnani.
    Kde kupujete latky ? Pokud to neni vyrobnim tajemstvim ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Různě přes internet...ale nejčastěji tady: www.latky pro vas.cz, www.umelluzinky.cz, www.belletfabrics.cz,www.veselajehlicka.cz, www.mojelatky.cz a hodně na jedné kamenné prodejně v Olomouci, mají e-shop-www.patchworky.cz

      Vymazat
    2. Dekuji ! Jdu to zkouknout :-)

      Vymazat
  2. Zdravím, mám dcerku narozenou 29.10.2012, takže jsme na tom stejně jako vy. Tedy neblinká, ale zase začala slintat, tak se inspirace hodí. Moc se mi líbí Váš blog :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj rodinko, krásné usmívající se mimčo, pěkné bryndáky, co víc si přát....hezký den Milky

    OdpovědětVymazat
  4. Janičko jsou nádherné a Emičce moc sluší ... přeju ať problémy s ublinkáváním brzy přejdou .... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné bryndáčky, takové pro jemnou princeznu, pro našeho jedlíka by jich bylo teda škoda.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. A slečna vypadá moc spokojeně :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani,
    ušij k nim Emičce i nějakou malou kabelku - ze stejné látky ... prosím prosím ... :o).
    Je to kočka!

    OdpovědětVymazat
  8. Bryndáčky jsou parádní. Jen při představě, že bych tu krásu omotala kolem krku své dceři, ať v době, kdy byla ještě miminko, nebo i nyní, kdy je jí už 2,5 roku, mě bodá docela silně u srdce :-))

    OdpovědětVymazat
  9. spokojená, napapaná a čisťonká ... Bryndáčky jí sluší ... dá-li se to tak říci ... povedly se ju ...

    OdpovědětVymazat
  10. jezis to je nadhera! ja bych to cele jeste zatavila do igelitu, teda az se zacne s mrkvi a tak ,) emicka je fakt kouzelna, k sezrani :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, s tím blinkáním tě chápu, Rozárka nám z toho vyrostla ve svých devíti měsících. Do té doby jsem byla mistr v praní gauče a koberce (o převlíkání Rozárky ani nemluvě). Ale bohužel jsem nebyla taková frajerka a nenašila jí tak luxusní bryndáčky!!! Moc se ti povedly, jsou krásné! A před časem jsem narazila na jiný návod (v podstatě jen víc vyšperkované), jen pro Adámka v klučičí verzi je mi jich prostě škoda :) Třeba ti budou inspirací na sváteční bryndáček: http://nanacompany.typepad.com/nanacompany/2012/11/a-ruffle-baby-bib-tutorial-by-nanacompany.html
    Krásný víkend, J.

    OdpovědětVymazat
  12. tak podbradníček je parádny, ale Emuška je ešte krajšia:-)))))......my tak vždy zababreme podbradník, že mi je ľúto ušiť a potom ho tak "zlikvidovať":-) ....alebo len nestíham?:-)

    OdpovědětVymazat