středa 25. května 2011



I když jsem si rozšila šaty úplně jiné, nakonec se z toho vylouply tyto. Jednoduché, šedivé, vcelku rychle ušité. A k nim samozřejmě nové korálky. Jsem totiž holka marnivá:-) A aby nebylo radostí málo - ještě tyto přenádherné růže od manžela k včerejšímu svátku. Jiříčku děkuji.-)

9 komentářů:

  1. Janinko, šaty jsou krásné a moc ti sluší. S korálky dokonalé! Včera blogy nějak nefungovaly, tak dodatečně všechno nej a hodně zdraví.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, nádherné šaty.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, pěkné, přeji taky dodatečně:), na prochajdu můžem, spíš se ale přidáte k nám na hřiště, aby měla emka to svoje působiště se staršíma děckama a my můžem běhat za prckama:), snad příští týden?

    OdpovědětVymazat
  4. Jani saty padnou jako ulite, jsou nadherne a z novym nahrdelnikem naprosto dokonale!! Dodatecne preji vsechno nejlepsi k svatku, manzel umi vybirat, ruze jsou, jak jsi napsala, opravdu prenadherne.....

    OdpovědětVymazat
  5. Moc, moc, moc Ti sluší! Ta šedá♥ Ta mašle! Korále! Svátek! Všechno nej.o)

    OdpovědětVymazat
  6. Heli, děkuju, blogy vůbec v poslední době trochu zlobí.
    Oli, rádi se přidáme, kdy a kam máme dorazit???
    Moni, padnou jako ulité-protože jsou z úpletu....dokonale ale rozhodně ne:-) Ale stejně z nich mám radost, protože s každým dalším krůčkem se člověk zlepšuje, ne?
    Amelie, Jani..děkuju holky....to vždycky tak nadzvedne náladu, ty vaše komentáře:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, šatky jsou moc krásné! Zrovna mám podobné rozešité pro malou, ale nevím, jak na to žabičkování :-( Prosím, nemohla bys mi poradit? Děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Alu je to jednoduché- koupíš si v galanterii tenkou kloboukovou gumičku a namotáš si ji místo spodní nitě..a pak už jen šiješ:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Jani, mooooc chválím blog a všechny tvé výtvory!!!! Mooooc krásné!!! A ty šaty a čelenky.....aaaaaaaach.....
    Měj se moc krásně, užívejte léta, Pavla

    OdpovědětVymazat