čtvrtek 14. února 2019

Aspoň jednu radost denně






Dnes krátce.
Ale radostně.
Děkuji moc všem za komentáře u minulého příspěvku.
Je toho tolik, co mě těší.
Ale člověk si to přes únavu a povinnosti všedních dní málo uvědomuje.
Takže se snažím vidět pozitivní věci v maličkostech. A to funguje.
Kdo mě čte déle už .
Říkám tomu " aspoň jednu radost denně".
Ale děje se jich podstatně víc než jen jedna.
Nicméně začít od mála se musí.
:-)
***
Radosti posledních dní.
Několik tašek z vlněných látek. Z venku střízlivých, vevnitř veselejších.
Rožulčin obraz miluju. Ten je tak za tisíc radostí.
Domluvený sraz s kamarádkou. Těším se, Teri!
Nastřižené tričko. Pro mě.
A včerejší zapečené lilky.
(A ta obrovská sklenička s ledem a džusem, co mám před sebou...)
Jaké jsou vaše malé radosti?

4 komentáře:

  1. Dnešní malé radosti, radostné maličkosti: Azurové nebe; objev smrdutého, ale výborného Kimchi; zjištění, že se vejdu do starých milovaných džín, setkání s kamarádkou nad našimi ratolestmi a jedno dojetí, kdy syn dal pusu svojí mladší sestřičce, za to, že byla statečná u zubaře.

    OdpovědětVymazat
  2. souhlasím, že každý si má svoje radosti hýčkat a hlídat. Mě se to daří až ted v důchodu, děti velké, samostatné, povinnosti téměř žádné, nezáleží na tom, zda vstanu v sedm nebo v devět, zda bude oběd přesně, protože pokud se zaberu do paličkování, nebo vnořím ruce do hlíny.... kde jsi čase? Jsem moc ráda, že i v tomto věku se mohu věnovat tomu co mne baví a učit se stále novým věcem... a to je to, oč tu běží, o rovnováhu mezi tím, co chceme a co musíme.. Jani držím palce, at se to daří i Vám..

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám ráda své malé radosti. Přečíst si u kávy váš blog (díky bohu už mi po ní není španě) zapsat si cokoliv do svého krásného diáře, potěšit se barvou tvářenky nebo rtěnky, i kdybych se s ní nenamalovala, užívat si pořádek na pracovním stole a sem tam se zakřenit do sluníčka, co sem svítí. Zatím to vypadá na krásný pátek. Děkuju, že mi tak často připomínáte, jak je důležité tyhle věci vnímat.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou krásné! Já ale kabelkám moc neholduji. Raději nosím batoh. Mám doma jen pár, spíše elegantních kabelek, které si šetřím na speciál í události. Mám dokonce jednu značkovou. Musím se přiznat, že jsem si nikdy nic dražšího na sebe nekoupila. Manžel prý, až na jeho hodinky také ne.. :D Teď mám v plánu si k této kabelce pořídit i peněženku. Ať to stojí za to! :D

    OdpovědětVymazat