pondělí 26. listopadu 2018

V prosinci


Příspěvek ze soudku na co se těším v prosinci.
Aneb co se peče.
*Hned tuto sobotu se kousek od Olomouce ve Slatinicích koná na místní faře Slatěnické jarmark, kde budu se svým stánkem a odvážným prodavačem Kubou od 10,00 do 17,00 hod.
Kdo budete mít cestu kolem, jste vítáni.
*5.12. bude v Blues Bar Garchu hrát kanadský písničkář Joe Wickers, kterého jsem už jednou slyšela a vřele doporučuji. Je energický, pozitivní a neuvěřitelný vypravěč. A zpěvák, jak jinak:-)
*Ve čtvrtek 6. 12. bude v Olomouci v prostoru Kabaretní scény Na balkóně již dříve avízovaná vernisáž Máří Juklíkové aka MarieMioOlaf spojená s prodejem. Já do té doby snad stihnu došít ten zbytek toaletek z Mařenčiných látek, co mi leží na stole. Výstava začíná v 19,00 hod. Moc se těším...
*Poslední letošní prodejní akce, které se zúčastním, bude Brněnský Mint market - 15. - 16. 12. Mint bude tentokrát v prostorách Mosilana Hub, kousek od hlavního nádraží. Do Brna se těším moc, minule to bylo hrozně fajn. Budou i nové kabelky, mám jich obrovskou hromadu na stole....
*Hrozně ráda bych v prosinci vyrazila do kina na Bohemian Rhapsody. Zatím jsem slyšela pouze kladné reakce a Queeny já můžu.
*Těším se, že tento rok zvládneme s dětmi napéct dva druhy cukroví. A protože je to na blogu, tak to určitě dopadne. A fakt se těším.... jen doufám, že to všechno nesníme hned ten večer.
.....
Do eshopu jsem doskladnila nové peněženky...
Zvládla jsem odpovědět snad na většinu mailů. Vy ostatní, mějte se mnou prosím trpělivost...
A zároveň trochu opožděně musím oznámit, že zakázky do Vánoc už neberu. Ale na eshop určitě ještě v průběhu příštího týdne nahodím nové zboží. 
Uf, to by bylo. Pondělní pracovní odpoledne.
Tma v dílně, kručení v žaludku, ale skvělá nálada.
Tak hezký začátek týdne mějte...

4 komentáře:

  1. A jaký jsou ty vaše dva druhy?♡○□☆

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko, no a co? kdybyste to snědli? dobrou chuť!
    Já jednou zkraje prosince napekla, snědli jsme to a před svátky jsem pekla znova a to lezla kila nahoru!
    Ale asi to bylo dobrý, že jo?
    Krásný adventní čas přeji...Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat