pondělí 4. listopadu 2013

Bojujeme


Nemocná Ema.
***
Školka kromě mnohých pozitiv přinesla taky vlnu nemocí.
Nejsem na to moc zvyklá, Kuba vpodstatě ještě nikdy nemocný nebyl.
Už druhý týden doma bojujeme s teplotami a pořádným nachlazením.
Kuba se každý den ptá, kdy půjde do školky.....
Zato Ema je za společnost ráda.
Kéž už by to bylo za námi.

26 komentářů:

  1. Čiči,
    držte se!!!
    Tahle poloha "na mamce" je u nás doma signálem nejvyšší nouze.

    A i když se to možná stran okolností nehodí, moc ti to sluší - jsi šik i v krizi!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsi mě pobavila- šik v krizi:-)) ale tahle poloha je u nás taky stav nouze - a to je u Emy co říct, je totiž hrozná neposeda....

      Vymazat
    2. Držte se Jani! Tu naprostou oddanost taky dobře znám, to vím, že už je opravdu zle, tak ať vás nemoci brzy opustí. Ale Rosa má pravdu, sluší ti to:)

      Vymazat
    3. chtěla jsem napsat to samé... :-) držte se!

      Vymazat
    4. Taky jsem chtěla napsat, že Vám to strašně sluší a že to je svým způsobem moc hezká fotka... ale pak jsem si řekla, že to je blbý :-) ... Ať je vám všem brzy lépe! + J.T.

      Vymazat
  2. Pokaždé, když čtu váš blog, tak si říkám, že člověk má mít děti mladý, když je v plné síle. To je ideální rodič. Vám se to krásně povedlo. Nemoci přicházejí a odcházejí, to je prostě součást života. Dokud nemusíte do práce a nemáte nervy z toho, jak ukecat šéfa, aby vám dal pár dní volna, tak je to pořád ještě paráda. To jsem ale chytrá, co? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak brzo jsem děti neplánovala, ale teď jsem za to ráda.. Vždycky když to přijde doma na přetřes, tak si říkáme, že v 45 budeme mít doma dospělé děti.... To jsou docela fajn vyhlídky, ne? A to že teď nemusím řešit hlídání, protože jsem doma je taky příjemný:-))

      Vymazat
    2. U nás ty nemoce u Lindy a Kubíka musely vyřešit až mandle. Jediný prostřední Pepa odolal. Tak držím palce ať se s tím tvoje dětičky poperou lépe. A k tomu věku jo...v 50 mi nejmladší vyjde základku:( pa Vokopka

      Vymazat
  3. Jani, dejte se co nejdřív do kupy, ať se můžem zase potkat :)!!

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm, to bohužel taky známe. Tak ať je brzy líp!!! R.

    OdpovědětVymazat
  5. Papulka malá, ať to brzy přejde a zase je jen veselo!

    OdpovědětVymazat
  6. To je asi všude stejné.Hned po14dnech ve školce neštovice, po nich teploty atd.Tak brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  7. skore uzdravenie... to je obdobim a roznymi virusami teraz.. rychlo sa poliecte...

    OdpovědětVymazat
  8. Jano,
    první rok ve školce je pro děti náročný - bez mámi, velký kolektiv a bacili. U nás to bylo podobné. Každý měsíc doma. Ale zase se ty mladší promoří a pak to snad nebude tak zlé.
    Držím palce, ať jste brzo zdravé.

    OdpovědětVymazat
  9. Jéje, to známe. My taky pořád bojujeme, taky si přeju ať už je to za námi, neb moje trpělivost dostává co proto. Při hodinovém spánkovém rytmu v noci, si šlapu na jazyk. Ale ono to bude DOBRÝ!!!! :)
    Posílám sílu a ať už jdou všechny nemoci k šípku! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Janinko, to se spraví, u nás to také tak bylo. Ale spraví se to, určitě. Děti si upraví imunitu a bude dobře. Držte se!!! Na teploty je výborný obklad z bezinkového octa (na zápěstí a na kotníčky).
    Opatrujte se!! Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, moc vím, o čem píšeš. Nejraději bych ty nemoci prodělala sama abych se nemusela dívat na ty děti bezbranný.Přeji brzké uzdravení. Majka

    OdpovědětVymazat
  12. Pamätám si keď moja dcéra nastúpila do škôlky (bolo to sice pred 21 rokmi) v prvom roku bola 9 krát na antibiotikách. Hotová tragédia. Postupom času to odznelo a každý rok to bolo lepšie.Prajem Vám skoré uzdravenie. Andrea

    OdpovědětVymazat
  13. Dětský kolektiv ....... kapitola sama pro sebe. Když jsem nastoupila do práce (MŠ), tak jsem byla pořád narýmovaná, s teplůtkou, srajdičkou, kašílkem. Po sedmi letech jsem si vybudovala imunitu a po osmi šla na mateřskou:DPo mateřský to bude asi nanovo a už v tom budeme dva, jen nevím jak budu řešit hlídačenky, neschpenky a podobný ENKY.
    Mějte to brzo za sebou a nedejte se !!!!!Zdraví posílá PAvla

    OdpovědětVymazat
  14. I já se přidávám! Coby maminka pidiEminky mám pro všechny Emí bolístky dvojnásobné pochopení! Hlavinka malinká... jak absolutně hmatatelně z ní sálá ta potřeba maminky... achjo! Ale... moje homeopatička tvrdí, že dětské nemoci jsou supr, páč si dítě nasosá mámu do zásob, je to prostor pro vyladění energií a jakoby "obnovení slibu":). Od té doby to tak beru a bordel nebordel, nasáváme se, nasáváme se i s bráškou a manželem, až jsme celí nasátí a měsíc se u nás klempíruje : D. Ne, zlehčuju to trošku...: )). Ať je holčince brzy líp a ty - vypadáš fakt výborně. Svoji fotku v téže situaci bych postnout absolutně neměla odvahu. Uf! : )

    OdpovědětVymazat
  15. Rýchle uzdravenie. &Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. Držím palce, ať jste v pořádku a opět v plné síle♥ Věra

    OdpovědětVymazat
  17. Jani, držím palce, ať se děti brzo uzdraví. U nás to je v bleděmodrém to samé. Viktorka nikdy nemocná nebývala. Až když začala chodit do školky, tak to začalo. Před 4 týdny přitáhla domů ze školky nějakého bacila, který postupně sklátil celou naší rodinu. Náš půlroční Jiříček se z toho ještě stále nedostal a je na antibioticích :-( My ostatní už jsme v pohodě, ale abychom se nenudili, přitáhla nám Viki domů neštovice... Asi s tím moc nenaděláme. Takže tak jak už bylo řečeno výše - buďme rády za to, že jsme doma na rodičáku a nemusíme řešit paragrafy v práci :-))

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuju za podporu, děti máme nemocné obě...jak jinak:-) Ale jsme rádi, že jsme spolu...

    OdpovědětVymazat
  19. Jejej. Kočička malá...Ať je brzy dobře!

    OdpovědětVymazat