čtvrtek 10. listopadu 2011





Ze včerejška mám dobrý pocit.  Dopoledne jsme byli na návštěvě u kamarádky a odnesla jsem si odtud recept na parádní jabečno-banánovou přesnídávku a ještě večer jsem jí navařila 12 sklenic. (Veru, díky moc, je úžasná, s Kubou jsme jednu ochutnali a už nikdy nekupuju..:-))...Po obědě jsem se pustila do tašky na zakázku ( ano, Ilono, konečně!!!) a večer jsem si ušila jednu rychlou podzimní taštičku ze zbytků sametu z medvěda (ten se schovává v ložnici, kde očekává Vánoce. Kabelka je v barvě mé nové peněženky(díky, Veru, podruhé) a hlavně v barvě, která je momentálně můj favorit. Žlutá, nejlépe do okrova, šafránova..nebo jak ji nejlépe popsat....prostě vede:-) A dneska? Dneska budu odpočívat. A večer mě čeká svatomartinské víno. Juchů.

9 komentářů:

  1. Jani,
    moc pěkný den jsi včera měla, nezapomněla jsi na zdravou výživu pro Kubíčka , na moji vánoční objednávku a ještě jsi si udělala radost sama sobě :-)
    A dnes svatomartinské, už se také na něj těším ;-)
    DÍKY !
    ILona D.

    OdpovědětVymazat
  2. no ta přesnídávka vypadá báječně ...
    šikula ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,
    řekla bych, že poslední dobou ladíš pěkně do medova. :-)
    Podělila by ses prosím o recept na přesnídávku?
    Díky
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Věrko. 2,5 kg jablek, dva banány-nakrájet a povařit asi v 1-2 dc vody(probublat) do měkka-cca 10 minut. Pak přidat 250 g cukru a banánový puding rozmíchaný ve 2-3 dc vody. Povařit 2-3 min a plnit do skleniček. Hotovo:-)
    Medová, to je přesně moje barva....
    Děkuju holky:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, nejen že si nezahálela, ale všechny tvé činnosti barevně ladí, úžasné! Jo, a nevím, jestli mám větší chuť na přesnídávku nebo na to víno :o)
    Užijte si večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, to je úžasný, přednídávku určitě zkusím. Medová barvička je překrásná. Užij si svatomartinské, taky se na ně těším. Pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeee, tak ta presnidavka je k sezrani. Taky nekupuju, paplam se doma od narozeni maleho se vsim. Jsem takova trochu posedla ... bio... :D
    Medova okrova safranova je uzasna barva. Da smrnc a hodne energie. Na podzim perfektni kabelka!
    Jsi sikulka

    OdpovědětVymazat
  8. Misho, přesnídávky byly jediné, s čím se mi nechtělo vařit a kupovala jsem, ale jen čas od času...jinak mě vaření pro malého hrozně bavilo a baví...přesně jak píšeš:-)
    Heli, přesnídávka je super, ale to víno...mně osobně chutnalo víc:-)
    Moc díky za všechny vaše komentáře.

    OdpovědětVymazat