úterý 18. října 2011


Na  několik let jsem na něj úplně zapomněla. A až předevčírem na mě vykoukl z vysypaných Kubových hraček. Můj starý medvěd. Koupený rodiči na jedné z našich dovolených. Byl trošku špinavý, tak jsem ho očistila a ušila mu novou parání mašli z oblíbené látky. A teď bojuji sama se sebou, jestli ho zas Kubovi vrátit ( do chvíle než jsem na něj narazila, byl Kubovi úplně ukradený, ale teď je z něj zájem č.1...jak jinak) nebo jestli si ho nenechat a neposadit ho někam na poličku, aby se na nás díval. Jako to ostatně dělal většinu času, když jsem ještě bydlela u rodičů...:-)

6 komentářů:

  1. Ten je fakt sladký! A mašle se povedla!

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, já bych teda asi byla sobec, je kouzelný. Kuba si najde nějakou jinou oblíbenou muchlandu. Nebo mu ho chvilku nech a až si ho nebude všímat, šup s ním na poličku. Majka

    OdpovědětVymazat
  3. A čo tak oboje? Bude bývať na poličke, odkiaľ bude mať dobrý výhľad na všetkých, a keď "sa mu bude chcieť", môže sa pohrať s malým. :)
    A po hre, zase šup na poličku.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, medovi to s novou masli moc slusi, take bych asi vahala :)

    Vsimla jsem si tveho nadherneho polstare, mohla bych te poprosit o popis? Chystam se uz delsi dobu, ze si nejaky take uhackuji a tenhle je opravdu krasny. Snad to neni ode mne drzost, takhle te otravovat, muj email je
    buchta1us@gmail.com dekuji.......

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, nedivím se ti! Ale podle mých zkušeností, po pár dnech ti ho Kubík zase klidně vrátí (a nebo to bude medvěd, který ho dovede až do dospělosti :o))...kdo ví!
    Ten polštář je nádherný!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Je pěkný, i já mám plyšáčky po sobě na půdě.

    OdpovědětVymazat