středa 4. března 2015

Dnes....





Ospalý ráno.
Dlouho jsem nemohla rozlepit oči.
Děti protivný, já protivná....
Ale zvládli jsme to ven.
A ten vzduch opravdu pomáhá.
Já to jaro prostě cítím! (I když asi před půl hodinou venku padalo něco dost podobnýho sněhu....)
***
Jíme zdravě, aneb brokolice na česneku s celerovými hranolky...Na tom jsem si opravdu ujela.
Obyvákové zátiší.
Rozšito v kuchyni.
Kuba zase doma. Rýma, kašel a pastelky.

9 komentářů:

  1. Jani, že padal?! Žejooo!!! Já ho zahlídla v práci ... z okna ... o přestávce ... Když jsem to pak další přestávku nadšeně sdělilovala kolegyním, ťukaly si na čelo:D
    ... tak ať jde léčení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zas trošku v panice volala, že neeeee, před domem nám rostou sněženky a krokusy.....a všechno to zmrzne!!!!

      Vymazat
  2. Já už taky i přes dnešní vločky na obličeji cítím jaro - a konec těm pitomým dětským nemocem :)!!! Jani, jak děláš ty celerové hranolky - na pánvi, v troubě? Já znám jen lupínky z friťáku, ale ty jsou strašně mastné. A tohle jídlo vypadá výborně.... Tak co nejvíc pohody a brzké uzdravení přeju :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, celer dělám v troubě na plechu, na pečícím papíře. Zakápnu lehce olivovým olejem a malinko osolím...

      Vymazat
  3. Janka u nás dnes podobne , ráno husté sneženie, poobede zubaté slniečko a práve dopekám brokolicové zemiaky. Pekný večer Lenka.

    OdpovědětVymazat
  4. To předjaří nebere konce. A těžko cítit vůni jara,když člověk věčně posmrkává a soplí... U nás sice sluníčko svítilo, seč mu síly stačily, ale studený vítr tu snahu totálně vynuloval...:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sofa,stale hikam,tie odtiene,presivana deka,jedlo super,rada robim celer,predvarim platky,medzi dva strcim platkovy syr,namocim do cesticka a vysmazam,toto je lepsi recept a v trube pecene,super!...akurat mam intoleranciu aj na brokolicu,karfiol,aj na korenovu zeleninu,hoci celer,cervenu repu,zapecenu so syrom,zemiaky milujem! Do predzahradky som si k snezienkam dokupila skalnickove tulipany a narcisy a bolo tam napisane,ze vydrzia do -10 stupnov celzia :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, u vas je tak pekne! Jsem si to precetla pozpatku, po delsi dobe. Gratuluji moc k tisicovce a taky se mi moc libi sedacka s novym polstarem, krasne k vam ladi. Uz se tesim, ze si konecne koupim pryskyrniky, az je ale sezenu. Vydrzi? A at deticky uz nestonaji, u nas toho casu taky vsichni kasleme, a to se deti drzely celou zimu. Mejte se moc fajn!
    Olga

    OdpovědětVymazat