pátek 10. října 2014

To máte tak


Páteční zmatek.
Chystáme na zítřek oslavu Emiččiných a Jiříkových narozenin, sjede se celá rodina a já nevím, co dřív.
V troubě se peče jelení svíčková, mám rozuklízeno na pěti místech zaráz a stejně jsem si našla čas přestěhovat látky.
Namlouvám si, že aspoň konečně uklidím svůj šicí kout, který je...no jak to slušně říct, značně nereprezentativní. Prostě pracovní:-)
Seznam toho, co bych ještě chtěla stihnout je skoro kilometrový.
Ale těším se.
V celém bytě to už začíná vonět ( jo, je to ta svíčková).
Kuba mi nadšeně líčí dnešní zážitky ze školky a já jsem kupodivu ještě nezačala stresovat....
Takže hezký víkend vám všem!

21 komentářů:

  1. Jé, obdivuju tu krásnou sbírku látek. Já si jich pořídila pár a zatím nemám odvahu se do jiných věcí než do oblečení pro děti pustit. Navíc neustále narázím na limity svého šicího stroje (Lucznik Diana) a pořád nevím, jestli pořízení lepšího by něco vyřešilo nebo jestli by se jen potvrdilo, že je to rukama :-)
    Přeju krásnou oslavu, závidím látky a jelení svíčkovou, těhotenské chutě se mi teď s nedostatkem železa zaměřily přesně tímto směrem...Takže dobrou chuť, vše nejlepší a hodně odpočinku před i po akci přeji ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, šití se neboj, mně přijde, že oblečení je mnohem těžší....a co se stroje týče. Začínala jsem na 40 let staré ladě a taky to šlo.....

      Vymazat
  2. To zní jako báječná akce...tyhle uklízecí návaly mívám taky, akorát přerovnávám klubíčka:-) tak pěknou osalvu a těším se na fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že nejsem jediná "divná"...:-)

      Vymazat
  3. Přeju dětem všechno nejlepší ! Ať se oslava vydaří! Tolik látek... to já nemám, vždy se snažím objednané spotřebovat, ale pomalu už se to začíná hromadit. Strašně ráda sem na blog chodím, zvedne mi to náladu :) Jen nechápu, jak někdo může stíhat tolik věcí najednou. Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani!!! Co ta syslírna?! Kam se hrabu s tím svým jedním šuplíkem :( No, u tebe bych dokázala sedět a koukat jen na tu skříň (teda - do ní) :) Užijte si krásně víkend a oslavu! J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky....taky mám občas problém si z toho vybrat...a to jsem teď posledního půl roku pořádně nic nekoupila....jen tisknu a tisknu

      Vymazat
  5. Počuj Jani, ty to tam máš ako v nejakej metrážnej predajni, krása!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jenže v metráži by asi neměli takový odstřižky.....:-) Ono to vypadá, že je toho hodně, ale od spousty látek jsou to už jen malinké kousky a já jsem lakomá je vyhodit....že se jako někdy budou hodit.....-)

      Vymazat
    2. Jani, přesně! A z kousků se vlastně moc "nedá šít", tak musím koupit ještě něco. A pak se někdo ozve, že by chtěl třeba kabelku do fialova a já zjistím, že vlastně nemám "vůbec žádnou" fialovou látku!!! Koupím něco, co není úplně ono... a jedeme dál:-)
      Holky, já taky nafotím svoje látky... až se přestěhujeme a až budu mít uklizeno:-))))

      Vymazat
    3. Vyfoť....je to radost, že!

      Vymazat
  6. Ja chci taky takovou skrin na latky, i s tema latkama bych ji brala! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, mě to ták pobavilo :-))) Já myslela, že tuhle nemoc, skákat z místa na místo a do toho se ještě pouštět do témeř nemožného, jako je úklid látek, že tuhle nemoc mám jenom já. Ale od teď jsem v klidu :-) Vidím, ze se s tím dá žít!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji krásnou oslavu! Teď už se to asi všechno chystá ...

    Jo a to přeskakování a vymýšlení "ještě by se mělo udělat toto" také znám :).

    OdpovědětVymazat
  9. Je fajn Jani, že nám zase odpovídáš na komentáře

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím, doufám, že oslava je v plném proudu! Určite se vyvedla.... a Vaše almara plná textilního štěstí....no tak tu bych taky brala!!! Já jsem přerovnávala svoje ubohoučké dvě poličky....ale tohle mě teda nadchlo!!! Taková koženková duha :) a autíčkový úplet a všechny barvy duhy,chodila bych si před tu skřín sednout s hrnkem kafe a kochat se....hnedka mám chuť rozbalit nový šicí stroj, co mám už týden v krabici! Říkám si, že počkám až budu mít klid a kluci nebudou nic potřebovat, abych se s ním pokochala a pomalu seznámila....ale to asi nebude nikdy, takže jste mě zase popošoupla kupředu, díky! Krásný zbytek víkendu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taková sbírka!! To je můj sen :3 :)

    OdpovědětVymazat