středa 17. února 2016

Den o 34 hodinách




Potřebovala bych, aby měl den tak o deset hodi víc.
Dvě hodiny na spánek - protože ať dělám, co dělám, nemám ho dost. A to jsem včera šla do postele konečně v deset večer a opravdu zhasla a zavřela oči.
Minimálně čtyři hodiny na práci. Nestíhám. Možná proto, že na mě ze všech rohů doma vykukují věci, které nesnesou odkladu a pak taky to jídlo, které lehce zanedbávám a které mě odvádí od práce.
Dvě hodiny na děti.
Během kterých bych nemusela vytahovat prádlo z pračky, mazat chleba máslem a nebo umývat nádobí. Prostě jen čas na ně. Povídat si, něco vyrábět, hrát si.
Dvě hodiny na maily a blog.
Protože maily...to je kapitola sama pro sebe. Moje osobní peklo. Tímto se omlouvám všem, komu dlužím odpověď. Přijde. Pracuju na tom:-)
***
A tady je.
Včera slíbená taška.
Jsem tou látkou uchvácená.
Takže jsem ji prostě někomu vnutit musela.
A jak to vypadá, ani to nebolelo:-)
Eli, mávám!

18 komentářů:

  1. Tak to vypadá,že došlo k velké loupeži času. Přesně jak píšeš to mám teď taky a to tu ještě není jaro a zahrada se nemusí řešit. Pak už teda fakt nevím jak to budu stíhat.
    Nápadů plná hlava, ale kdy je realizovat!
    Ale zase se nenudíme!
    :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě! Momentálně jsem docela vděčná za hnusný počasí, že mě to přes den tolik netáhne ven. Až bude venku krásně, to potom nebudu stíhat teprv nic:-)

      Vymazat
  2. Bože! Celá kabelka je parádní. Je možností mít úplně stejnou? Vím, že byla z utěrky, tak bych třeba pořídila, nebo povlak na polštář :-) A jak je prosím velká? Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, možnost tu je:-) A rozměry tašky jsou 34 cm na šířku, 37 na výšku... kdyžtak napište mail.

      Vymazat
  3. Jani, ta kabelka je krásná - můj favorit číslo 2 (první jsou pořád tvoje trojúhelníčky)! S tím časem je to děs! A to bych nepotřebovala ani ten spánek, 6 hodin denně dám, ale věnovat se Maxíkovi! Mužovi! Uklidit! Toto, tamto...už ani přes týden nevařím :D A času pořád málo. Ale víš, kdy se to zlepší? Jak se budou prodlužovat dny. Víc světla = víc energie. Až bude venku krásně, přestane tě s*át prach v obýváku, rozešité kabelky...a prostě vypadnete s děckama na hřiště, na pivko...tomu se člověk neubrání :D Tak vydrž, prťka, vydrž - už se to blíží! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná! Látka i celá kabelka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím, že ten urychlovač ze Švýcarska dělá divy... Dokud nepotkáváme sebe samé jinde než před zrcadlem, ještě to relativně jde... Petra Otýpková.

    OdpovědětVymazat
  6. Taška je fakt super, Jani! A to ji stihneš ušít za čtyři hodiny???? Smekám! A víc času bych taky brala, ale to už bych tím tuplem padala na hubu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ty čtyři hodiny bych chtěla jako navíc k těm zhruba šesti co denně už mám:-)))

      Vymazat
  7. Ta látka je úžasná a celá taška taky. Jste kouzelnice!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, škoda že opravdu nejsem kouzelnice, to bych si ten čas přičarovala:-)

      Vymazat