čtvrtek 18. června 2015

Jahody podle Hanky



Lehce jsem listovala blogem dozadu a musím se smát, dostanou mě každý rok.
Jahody.
Loni, předloni, před předloni.......
Jsem asi opravdu letní typ.
Můj muž by se nejraději stěhoval do Norska, já do Itálie. Takže myslím, že Čechy jsou docela kompromis.
Ale jahody můžeme oba. Dneska podle jedné z mých nejoblíbenějších.
Hanky Michopulu.
Už jsem jí vychvalovala hodněkrát, ale prostě se k ní vždycky ráda vracím.
A buchta je skvělá a daiquiri...ani nemluvím.
Když jsem si ho včera večer dávala...no měla jsem šít, hodně. Jak myslíte, že to dopadlo.
Nohy nahoru a Temperance Brennenová.
Ale aspoň novou prostírku jsem včera zvládla. To aby mi ladila k těm jahodám.
Chápete mě, že jo...

3 komentáře:

  1. Chápu, jahody, prostírka i Kůstka jsou moje srdcovky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :o) chápu! Červen a jahody to je prostě super kombinace. A podle Hanky Michopulu vařím celým rok, její kuchařky mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat