pátek 27. února 2015

Moje páteční snídaně



Dnešní snídaňová siesta.
Opravdu siesta, protože jsem na maličkou chvilku úplně sama.
V kuchyni roztažené šití, hraje mi Glen Hansard a já si kromě nového Soffa užívám i pohled na nový polštář z látky, do které jsem se úplně zamilovala.
A tak jsem jí nakoupila opravdu hodně.
Nastřihla jsem z ní několik toaletek, tak snad je přes víkend stihnu ušít.
Tak rychle dosnídat a do práce.
A všem hezký víkend!

15 komentářů:

  1. JAni,
    a já kdo mi je na mojelatky vykoupil ty skvosty:DNe dělám si srandu já se zamilovala do mentolových cibulek a pro změnu jsem si jich objednala hodně málo:) Ale zadařil se kup kazových látek, na kterých jsem žádné kazy neshledala, takže jsem teĎ co se týče látek opravdu v balíku. Já chci taky snídat sama s Glenem a na novém gauči. Doufám, že se taky dočkám, i když bez dítěte je to někdy trochu divný klid.
    Přeju hezký den
    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně všechno jsem nevykoupila, po mně tam zůstalo asi ještě 10 m...Ale chápu, že to bylo rychle pryč....Hodně mě teď baví ten jejich velkoobchod....skvělý ceny.

      Vymazat
  2. Látka je podařená, já radši teď na eshopy nekoukám bo jsem těžký závislák, už mi doma přetíkají dvě bedny :D.

    OdpovědětVymazat
  3. A jaké je vydání soffa?povídej, přeháněj!jsem moc zvědavá. Moc bych si ho přála, ale je to teď na nás asi moc peněz..nebo to za to stojí?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, tady je v češtině online: http://issuu.com/soffamag/docs/soffa07_issuucj?e=11089990/11564203

      Vymazat
  4. Dobry den,
    jsem uplne nadsena z Vasich kabelek.
    Chystam se do nejake pustit, cekam az budu nekdy SAMA doma.
    Prozradite mi, kde kupujete latky?
    Diky, preji pekny den plny siti.
    Misa s Elizabeth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, nejčastěji kupuju látky tady: www.umelluzinky.cz , www.latkyprovas.cz, mojelatky.cz a pak taky v kamenném obchodě v Olomouci- ke kterému patři e-shop www.patchworky.cz

      Vymazat
    2. Diky moc, ja jsem z Usti n. Labem, u nas neni ani jeden obchod s latkami.
      Mejte se, rada ctu Vas blog.
      Misa

      Vymazat
  5. Ahoj Jani, mám dotaz z trošku jiného soudku než je tento post- co běh? Pořád běháš, popř. chystáš se na půlmaraton? Děkuji a mějte se krásně, Andrea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andreo, běhám pořád, měla jsem sice od Vánoc delší pauzu- nachlazení a atb.... Ale už zase trénuju. Půlmaraton bych zkusila ráda.... Když ne ten oficiální, tak minimálně plánujeme jeden soukromý s kamarádkama. Ale pokud mi vyjde ten olomoucký, bylo by to fajn...

      Vymazat
  6. V misce je nastrouhaná mrkev s jablíčkem (popřípadě dalšími ingrediencemi)? Ať se mohu inspirovat... Občas si jen tak na chuť dám nastrouhané jablko se skořicí. Petra Otýpková.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkev, jablko, s trochou citronové šťávy, medem, skořicí a vlašskými ořechy.....

      Vymazat
  7. Jani ta látka na polštáři je úžasná :D Také jsem se na ni dívala. ... Jinak, přes víkend jsem si dala za úkol, že musím už konečně ušít dlouho slibovanou toaletku pro kamarádku. Samozřejmě bylo asi milion "potřebnějších" věcí. Jsem zvědavá, jestli jste byla úspěšnější :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, tak mám další tip s čím za tebou přijdu na návštěvu, ten polštář! Je nádherný..jen tomu musím prvně přizpůsobit náš interiér, který je prozatím polštáři nepolíbený, ale počítej se mnou...do roka a do dne, pěkný večer V.

    OdpovědětVymazat