čtvrtek 29. srpna 2013

Tiskneme...


Náš společný prázdninový počin.
Původně jsem vám chtěla ukázat už hotové ušité polštáře, ale nějak není kdy...
Tak aspoň co jsme vytvořili o prázdninách, když měl Jiřík dovolenou. Bavilo nás to všechny. Hlavně Kubíka. Ale popravdě, jeho látka není moc prezentovatelná. I když odstřižky z ní jsem si schovala. Opět jsme použili bramborová tiskátka.
***
Užívám si poslední dny společně s Kubou.
Už v pondělí jde poprvé do školky.
Na jednu stranu se (trošku sobecky) těším, že si odpočinu, víc se budu moct věnovat Emě a sobě...
Ale na tu druhou...bude mi smutno.

24 komentářů:

  1. Jani, látky krásne, veľký obdiv! Pripomenulo mi to prácu tejto úžasne šikovnej dámy http://www.lesliekeating.com/ Len tak ďalej a onedlho budeme látky objednávať u Teba ;) A Kubíkovi držíme v pondelok prsty, Vašíka to čaká tiež a mňa po troch rokoch prvýkrát práca, bojíííím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barborko, tak to moc držím palce s prací.... A děkuju za odkaz- docela jsem se tam zasekla- úžasný látky. Úplně mi spadla čelist....

      Vymazat
  2. Jani, máš je nádherné! Mohu se vyptat, čím tiskneš: barvičky na textil, nebo tiskací barva na textil? Vypadá to opravdu zajímavě :)
    A Kubíkovi držím palce!!! Moc dobře si pamatuji nástup Rozárky do školky :( A ke konci září nás čeká nástup Adámka. Už teď je mi smutno. Ale bude dobře, kolektiv jim prospěje :)
    Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, používám obyčejné barvy na textil. Zažehlovací. I když mám doma i ty bez zažehlování, ale ty jsem ještě nezkoušela prát, tak nemám zkušenost....

      Vymazat
    2. Jani, děkuji!!! Budeme mít program na dlouhé podzimní/zimní večery :)

      Vymazat
  3. Látky dopadly krásně! Těším se na výrobky!!

    OdpovědětVymazat
  4. Máte to fakt krásné Jani, moc se mi líbí ty ptačí nožičky :) ♥
    Kubíkovi taky držím palce ať to pěkně zvládne a brzy si zvyknete :) K*
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, krásné a moc inspirativní, jako u Markétky. Vidím to jako zábavu pro zimní dlouhé večery, na moc víc teď nemám. A Kubíkovi držím pěsti, ať to zvládne (a paní učitelky též);-). Tak trošku závidím, u nás právě probíhá období bojů a řevu, tak bych trošinku odpočinku uvítala. Snad se dočkám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, paradoxně nejhůřbto nakonec nese Ema, nudí se a kňourá.. Ale jinak je to klídeček.... No jedno dítě.....

      Vymazat
  6. Jani, to je krása. Moc se vám to povedlo. Kubíkovi přeji úspěšný start a tobě ať se ti moc nestýská. U nás začíná škola ale školku mám ještě teď v paměti.
    pa Věrka

    OdpovědětVymazat
  7. Janka látky skvelé, narobila si mi chúťky. A pocity so škôlkou som mala rovnaké. Držím palce všetkým.&Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Asi se taky vrhnu na tiskání, když to mají u Baletků a Grešáků tak já to musím mít přeci taky :D. Ne vážně jsou moc pěkné už se těším na výrobky a já zajedu do výtvarných potřeb a prozkoumám co mají za barvy. S tou školkou jsme na tom sejně náš Máťa jde v pondělí také poprvé , má připravený kapsář a nové bačkůrky a vypadá, že se i těší. Tak jsem moc zvědavá jak to dopadne. Držím vám palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě.... Je to relax. Jen pozor na oblečení dětí- Kuba zlikvidoval jedno tričko.....

      Vymazat
  9. Jani díky za inspiraci. A na školku se taky tak trochu sobecky těším...třeba si zase konečně na chvilku sednu ke stroji. A nesmutni! Kubíkovi se tam bude určitě líbit! Skřítek se celé prázdniny nemůže školky dočkat.

    OdpovědětVymazat
  10. Holky, já bych taky tak ráda mít doma jenom jedno dítko :-), ale holt o celiaka se ani v 4,5 školky netrhají...... Jani, moc vám to přeji, Kubíkovi tam bude určitě fajn (už má věk na kolektiv), a přeji i nadále tak hezké tvoření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být tak náročné. Držím palce, bude líp!

      Vymazat
  11. Látky se opravdu moc povedly a to myslím opravdu vážně. Přeji pohodový nástup do školky, u nás jsme se rozhodly jít všechny z domu - školka, škola, práce... uf, pěkný zbytek víkendu L.

    OdpovědětVymazat