úterý 6. srpna 2013

Pořád ty mašle


Psaní na svatbu. Teda zkušební psaní, než střihnu do úžasné zelené koženky, kterou jsem našla v útrobách skříně. I takové zázraky se u nás doma dějí. Inspirována Rosou, nebo spíš vyprovokována, spíchla jsem si psaníčko. A nebyla bych to já, kdyby tam nebyla mašle. Opět oboustranná, oddělávací....A teď jen aby se pochlapil můj stroj, přestal stávkovat a já do soboty stihla tu vysněnou zelenou taštičku...

9 komentářů:

  1. pěkné Jani, no já zatím stále jedu na tvé mašličkové vlně. Ani jsme si nemyslela, že mi to tak dlouho vydrží a že si navíc jednu spíchnu u pro sebe.
    měj se fajn a ať se stroj pochlapí
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, to ti úplně rozumím, taky mě to baví:-)) jednoduché a přitom tak chic!

      Vymazat
  2. Držím pěsti, ať to stihneš, zelená by ti ladila s ženichovou kravatou ;)(viz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud stihnu všechno co mám v plánu... Tak by to mohlo být fakt hezký!!! Mimochodem, jak jsi udělala ten odkaz v komentáři- to neumím!!!!!

      Vymazat
    2. Musí se to napsat v html... Jak přesně to napsat najdeš třeba tady.

      Vymazat
  3. Krásná, mě taky Rosa dráždí, jen neumím psaníčka nosit,ale asi taky nevydržím a něco zkusím. Škoda, že je u nás takový problém sehnat hezký barevný zip. Už se těším na to zelené svatební.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, já kupuju zipy jako metráž- ty nekonečné, plus samozřejmě samostatné jezdce.... Na internetu v galanteriích jich najdeš neskutečné množství.... A jestli umím nosit psaníčko, tak to ti teprv poreferuju:-))

      Vymazat
  4. Môj stroj už dostávkoval, tak snáď sa teraz naladíme na rovnakú vlnu. Nenapadlo by ma, že mašlička pri psaníčku spôsobí double chic efekt, asi sa nechám vyprovkovať aj tebou aj Rosou a spravím si mašľu a na nej psaníčko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ty mašle poslední dobou vůbec nějak zatížená.... A psaníčka mě berou nejvíc..... Jen je pravda, že je málo příležitostí, kam si je vzít....

      Vymazat