sobota 27. října 2012

Nemocniční




Chtěla bych moc poděkovat všem za gratulace a za podporu, které se nám za poslední dny dostalo. Ještě pořád se nacházíme v olomoucké porodnici, kde se Ema opaluje a já si kromě kojení a spánku začínám pomalu užívat trošku času jen sama pro sebe. Háčkuju, po dlouhé době čtu. Narazila jsem na knížku Kateřiny Tučkové - Žitkovské bohyně a jsem nadšená....Ale už se samozřejmě hrozně těším domů na ty svoje chlapy.

26 komentářů:

  1. Moc gratuluji ke krásné princezničce a přeji jen a jen zdraví a štěstí oběma ;-)
    Je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, vím, co asi prožíváš. Špitál moc radosti nepřidá. Na druhou stranu si opravdu můžeš užívat jen Emičku a hýčkat se četbou, na což po návratu určitě nebude čas.
    Držte se, holky:-) posílám pohlazení... Emičce i Tobě:-)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, asi nejsem sama, kdo tě tu každý den vyhlíží. Děkuji za dnešní zprávu. Ať žije háčkování a Žítkovské bohyně. Taky máš při jejich děsnou chuť vyrazit na Kopanice?

    Ať jste brzy doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, hned bych vyrazila kamkoliv...Ale dlouho už jsem nebyla tak zažraná do nějaké knížky....a jinak moc děkuju:-)

      Vymazat
  4. Je nádherná! A Ema, to je super jméno!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke krásné holčičce! Porodnice mi vždycky lezla docela na nervy a těšila jsem se domů, ale maminky, jejich miminka byla na opalovačce, byly na rozdíl od nás nepřetržitěvprovozumatek pokaždé úžasně zrelaxované a vysmáté. Užívej si klidu!

    OdpovědětVymazat
  6. Beruška je nádherná! A je fajn,že zvládáš háčkovat a číst, Žítkovské bohyně jsem četla v létě a moc se mi líbilo, pak jsem měla ještě od Tučkové Vyhnání Gerty Schnirch, to je také dobře napsané a zajímavé téma...

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, tá malá lentilka je taká sladká! :) Užívaj si toho kľudu, lebo možno už zakrátko nebude, veď to poznáš! A knižka ma zaujala, asi si ju kúpim, ale kedy ja budem mať čas na jej prečítanie?!

    OdpovědětVymazat
  8. Každý den jsem vyhlížela...už jsem si stýskala, cože se děje...a vy, holky zlatý, se zatím opalujete a relaxujete....Hezký víkend a brzy zase nějaké zprávy..a dobré, pokud možno od šicího stroje....hihihi...Milada Milky

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju... holčička je krásná a líbí se mi, jak se usmívá, je vidět, že je spokojená. Přeju Vám oběma hodně zdraví a štěstí a přeju, ať vám všem dělá samou radost ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, oběma vám to moc sluší :-) a super, že už máš trošku času i pro sebe :-) Užívej si to! :-) J.

    OdpovědětVymazat
  11. Opožděná GRATULACE ze srdíčka.....:-D Malá je nádherná pusinka a přeji vám všem jen to nejkrásnější a nejlepší. Užívejte si společné chvíle.....:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Malá je nádherná!!! užívej si klid, dokud to jde. Co se narodil Domiš, mám rozečtenou pořád jen jednu knížku... a už to budou tři roky ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná holčička, krásné jméno, krásné čtení. Gratuluju moc a moc!

    OdpovědětVymazat
  14. Jani,
    Emička je kouzelná:-)
    Trošičku jí závidím to opalování ;-)
    Tak krásné čtení a nabírání sil !

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to jsou přesně ty okamžiky,kdy "mi naprší"do očí,navzdory tomu,že Vás znám jen virtuálně.Uzlíček malinkej,tak nádherný štěstí, o kterém se donedávna jen zdálo.Emi ať je Tvůj svět pořád tak krásně růžovej.Hodně odpočívejte a nenechte si ukrást žádný ze společných okamžiků,vše trvá tak krátce,ale vše se dokáže naštěstí zapsat tak hluboko do srdce a vzpomínek.Gratuluji celé rodině.Tailor

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratulujeme k Emičce! Krásňoučká holčička a už od narození bude jak z Havaje :-) no, však je to jen novorozenecké a za pár dnů po tom nebude ani památky. Čepička je moc krásná, kombinace malinové se šedivou se mi moc líbí. Odpočívej, odpočívej, však se po návratu domů ještě něco naběháš! Držíme palce, ať je to brzy!!! Zdraví, LenkaH.

    OdpovědětVymazat
  17. Jani Emička je nádherná!! přeji ,aby jste se brzy opálili a mohli odjet za chlapama do hor :-))) užívat si života ..

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji k Emi, ať se daří!:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Srdečné blahopřání šťastným rodičům k nádherné malé princezně! Ať je Emička zdravá a roste do krásy! Maru

    OdpovědětVymazat
  20. Princezna malinká:-) Je nádherná:)
    V tom krásném čepečku bude určitě ještě více k uňuňání:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Mila Jani, moc gratuluji! Ema je kouzelne miminko, preji vam vsem jen to nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
  22. Mila Jano, velika gratulace i ode mne. Ema je kouzelna, preji Vam mnoho krasnych chvil. Katerina

    OdpovědětVymazat
  23. Hеllo! I've been following your website for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Texas! Just wanted to mention keep up the good work!

    Here is my website ... tens 7000 dual tens unit

    OdpovědětVymazat