čtvrtek 13. září 2012



Dnes barevně. Pár detailů od nás. Mějte hezký den.

13 komentářů:

  1. Přesně tak barvami proti druhému deštivému dni !
    Jani, máš slušnou zásobičku látek ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. I love the typewriter fabric! I have the turoquoise one and im planning to buy the one you hae too. it looks amazing in every.. seriously in EVERY project :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky.....zásobárnička láteček je famózní....:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné hodiny...krásne farebne je u vás doma :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda parádní látky a ještě k tomu vzorně poskládané. Taky bych to tak chtěla mít, ale jsem na to asi moc bordelář. A ty hodiny jsou fakt super, já vybýrám hodiny snad dva roky a pořád nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S hodinami jsme na tom podobně-po 4 letech jsme koupili...a úplně náhodou:-) Jinak látky jsou hezky naskládané-protože jsem do nich od balení a stěhování ještě pořádně nesáhla...Až si namontuji police a znovu zařídím své šicí místo, tak už to tak krásný nebude:-)

      Vymazat
  6. Já taky užasla hlavně nad těma hodinama (a pak taky nad srovnanými látkami... to je něco, co se mně nikdo nepovedlo:)), je to novota, nebo jsou opravdu staré?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodiny jsme koupili úplně náhodou v tescu asi za nějaký dvě tři stovky...ale působí staře-to jo:-)

      Vymazat
  7. Jo jo, mě také padlo oko na látku s psacím strojem :-) A hodiny jsou úžasné!!! Nemluvím ani o krabici s látkama - jednak parádně srovnané, jednak ten výběr... :-) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ty psací stroje-Kokka..další z mých pokladů...do kterých se budu bát střihnout:-)

      Vymazat
  8. Krásné detaily, no a to Echino zase! :-))

    OdpovědětVymazat
  9. I já obdivuju krásné "staré" hodiny. Už 4 roky co tu bydlíme jsem se žádných nedočkala.Manžel mi loni k vánocům daroval polotovar vlastní výroby ze dřeva,ale bohužel stále nevisí.Blíží se moje narozeniny tak opět moje přání HODINY!!!!!!pošlu mu Tvou fotku ať se inspiruje:-))))Krásné dny Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. krasne latky napric vsemi posty, moc se mi libi podlozka pod konvicku, uzasna! a dekuji, ze jsi se stala pravidelnou ctenarkou meho blogu!!

    OdpovědětVymazat