čtvrtek 21. června 2012



Můj muž si nutně potřebuje na chalupu pořídit kosu. Tak obchází blešáky a zastavárny a hledá. Dneska cestou z práce objevil toto nosítko. Jako malá jsem v úplně stejném strávila tolik výletů....a poztrácela několik bot....

9 komentářů:

  1. Jéé.. stejné mají rodiče ve sklepě pověšené, taky jsem v něm byla nošená...úplně jsem zapomněla:-)

    OdpovědětVymazat
  2. :-) V podobném jsme nesli na výletě Rozárku. Jen když usnula, bylo to dost komické (aspoň pro nás) - visela jako pytel blech :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, máme několik fotek s touto krosničkou, všechny z Pohořan :) Ovšem jak vidím ty železný trubky, tatínkovi to břemeno ani trochu nezávidím, musí to být nepohodlné jak hrom. Iva

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je hooodne retro :) taky si ho pamatuju, ale my meli jine, o dost pohodlnejsi a hlavne otocene po smeru chuze, bracha spaval tatovi na rameni :) kazdopadne drzim palec, at se kosa nekde sezene!

    OdpovědětVymazat
  5. nosítko také máme,ale pohodlené jak pronositele tak pro nošeného není,některá mají na řemínku podpěru pro nožky což už by pro mrňouse bylo lepší že by neměl otlačená stehna:-)))vím také jsem to zvládli jako děti,hold dnešní vymoženosti krosen.....a kosu určitě pořiďte jen musí dobře sednout, já mám svou od tatínka a nedám na ni dopustit,letos teda s bříškem nekosím ale jinak ano.Manžel má také ale má špatný sklon a tak je špička stále zapíchnutá, takže moje vždy zvítězí:-))))hezké pokud možno slunné dny:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, kosu nakonec nejspíš dostanem od dědy....:-)

      Vymazat
  6. Taky se hlásím, co by nošenec v tomto nosítku. Jednou ho naši zkoušeli na naši Jů, ale nosil můj muž. Moderní batolecí nosítka jsou pohodlnější.

    OdpovědětVymazat