pátek 7. června 2013

Je pátek!!!


Bryndáková nouze. Takže i když jsem chtěla šít něco úplně jiného, nebylo zbytí. Nebo jít vyprat....Ale teď už zpátky k restům.
Po dnešní noci a dopoledne se cítím jako superžena. Obě děti noc proplakaly, Ema zuby, Kuba těžko říct, dopoledne vaření, úklid a konejšení....a to den stále ještě někončí. Ale koláč je v troubě a já se teď už trošku sobecky těším na svou poobědovou pauzu. A né že jsem to zakřikla a vy, moji lumpové, neusnete....

16 komentářů:

  1. Super ženo, běž se natáhnout po O s nimi, ať nabereš sil!
    Stroj počká ;-)
    A o víkendu už bude min. o jedny ruce navíc :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No Jani, vy mě bavíte, místo praní ušijete, po probdělé noci zaděláte na koláč a ještě stihnete dát na blog příspěvek:D
    Já jsem trošku líná, ale já si to vynahrazuju večer. Ráno vždycky koukám na blogy a J.Grešáková, M.Baletková,R. Mitnik nikdy nezahálí:) A to se pak teprve stydím!
    Začínám mít pocit, že mi táhne na 40 nebo co?:D
    Pa a hezké spaní po O!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, ne každý den se daří.... Třeba teď jsem se dva dny válela:-)

      Vymazat
  3. Jééé, taky bych se natáhla po o, ale ještě chvíli musím v práci pracovat nebo bych aspoň měla pracovat, ale když už je ten pátek a já jsem fakt utahaná.

    No ale že máte energii místo praní šít, to obdivuju. :-)

    A taky Vás posílám spát s dětma :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé tak to znám, když malýmu zlobí zoubky tak velký nespí taky a jak zoubky skončí tak je klid. Někdy mám pocit, že mám dvojčata až na to že jsou od sebe místo 2min tak dva roky. ..... Taky bych šla šít, ale nějak nestíhám kluci jsou čím dál časově náročnější a večer už neni sil. Tak příjemné odpočívání jak vleže tak i u stroje :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi večery to chápu, já už taky po celém dnu nemám sil.....

      Vymazat
  5. Jani, tak my sme dnes na rovnakej vlnovej dĺžke, Igorko sa v noci pokakal a už nedokázal hodinu zaspať a o šiestej už bol proste hore. Je obed, obaja mi spia , ja už mám upratané a fantastická bábovka rozvoniava na celý dom. Idem si spraviť cappucinko a šups k stroju. Tak snáď aj tebe výjde pauza a vôbec nie si sebecká, len si to vieš dobre zorganizovať !!!
    Krásny deň
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, není nad dobrou organizaci:-) celý víkend jsem stroj ani neviděla a jak mi bylo smutno!

      Vymazat
  6. Asi si z vás začnu brát příklad. Díky za to psaní!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj superženo:-) Tak konečně ses prozradila!!! Já to hned věděla, že to tvoje noční šití a denní 100% nasazení nemůže být dílem obyčejného smrtelníka! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) kéž by noční šití.... Poslední dobou chodím spát s dětma.....

      Vymazat
  8. Jani, bryndáky parádní. Taky bych raději šila, než prala, žehlila, vařila... Vlastně bych u toho dokázala sedět několik dní v kuse. Nebýt té únavy, kterou z těch všech každodenních nutností mám;-). Dobrou a krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári neboj... Praní nastoupilo hned potom....:-)

      Vymazat