pondělí 17. prosince 2012

Povíkendový....



Víkend mi měl dobít baterky, místo toho dorazilo absolutní vyčerpání. Hodně tomu přidává to šero venku. Nechce se mi ani vystrčit nos. Ema cítí mou frustraci a tak už od rána poplakává....A já abych se nezbláznila, tak místo odpočinku uklízím. Dobrovolně. Jednou rukou. V té druhé mám Emu.
Při včerejším hledání zatoulaného prstýnku jsem obrátila vzhůru nohama celý šicí kout a vykouklo na mě pár rozpracovaných věcí (Emiččina budoucí deka) a některé úplně zapomenuté. Jako jsou třeba tyto šatičky, koupené někdy loni na podzim v sekáči. Kdyby se náhodou ta holčička povedla...a vida.

8 komentářů:

  1. To je vtipné! A milé!!!
    A co ten prsten, našlas? Případně by se hodila i založená pětistovka či víc ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí jo.....diamantovej po prababičce-půjčenej od maminky....byla jsem na infarkt:-)

      Vymazat
  2. Jani, rýsuje se ti krásná deka! No jo, Emička si užívá maminku :-) Dneska jdi brzo spát, žádné ponocování, žádné šití nebo hledání něčeho :-) Zítra je také den. Mějte se moooc krásně! J.

    OdpovědětVymazat
  3. hehe:), horší je, když takhle najdeš oblečky, do kterých už se malá nevleze, to už se mi párkrát stalo, u druhýho dítěte stejnýho pohlaví navíc, to už tak bývá:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš že to tak je....a jak mě to u některých kousků štve...:-)

      Vymazat
  4. Teda Jani, já ty tvoje fotky z bytu obdivuju! Furt naklizeno a ještě k tomu krásně našito:)
    Deka bude parádní, já sem šila opilcovu stezku pro babi k narozkám a šila se moc pěkně a šlo to dobře od ruky, tak ti přeju at tě taky baví. Zatím vypadá skvěle!
    Pa Majda

    OdpovědětVymazat
  5. To počasí je na houby. Taky mám na tohle radar a dokáže mi to poněkud zhoršit náladu. Ale přeju ať se z toho brzy oklepeš a odpočineš :-)
    Mimochodem, taky obdivuju fotky z domácnosti, takhle útulno a naklizeno...smekám :-)

    OdpovědětVymazat