úterý 2. října 2012



Pomalu ve finále. Přestávám se stresovat tím, co jsem nestihla ( a že toho je..) a snažím se uklidnit a zabavit. Něco napůl mezi těšením se a strachem. Naštěstí vím, jak vyzrát na lehkou paniku. Malinový cheesecake už není....



9 komentářů:

  1. Jani, přeji Ti hodně sil do finiše a hlavně ve finiši:)! Mě to čeká v březnu...Nelámej si hlavu, s tím, co jsi nestihla! Přijde mi, že jsi toho stíhala abnormálně moc:)!!A Cheesecake vypadá parádně:). Drž se!

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, taky ti přeji moc moc síly a neboj, lehkou paniku tutově zvládneš. Moc na tebe myslím. Majka

    OdpovědětVymazat
  3. týjo!!! Jani:)) úplně ti rozumím, druhej porod je těžkej už jenom v tom, že ženská ví, jak bolel ten první:)), ale to je jenom stav mysli, ve skutečnosti jsi vybavená zkušeností a už víš, jak na to:), uvidíš.., přeju, ať vše klape, jak má, přeju ochotnou a milou službu v porodnici a vůbec, ať jste brzo fit a všichni doma spolu (ps: jestli se ti zdá Kubík teďka velkej, počkej až se vrátíš z porodnice, bude to skok, jo a pozdravuj Jirku od nás s Laďou)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju klidný konec a velkou radost na začátku nového života ve 4, hodně sil, spánku, dobrých lidí a mlíka:-))))těším se na fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé Jani ten cheesecake vypadá fakt skěle, škoda že jsem v Brně... Taky na tebe myslím! A ty zase mysli na mě, latina je děsivý předmět. Tak pozdravuj Kubulu! Bramborka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, je mi po tobě smutno...uvidíme se o víkendu? pusu.J.

      Vymazat
  6. Hm, po malinovém cheesecaku by mi bylo už také všechno jedno :-) Jani, hodně štěstí :-) J.

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, držím palce, ať porod proběhne v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  8. Janinko, hlavně klid! Myslím na tebe, přeju, aby šlo všechno rychle a hladce a moc se těším na fotku princezny.
    Pusu Kubíčkovi, pohlazení tobě!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat