úterý 7. srpna 2012


Z víkendu......zaměřeno na jídlo:-)....A k tomu můj nejnovější objev, co se pečení týče. Úžasná lehká jablečná buchta, ideální pro remosky a nedostatek času...Recept je ze zářijového Apetitu ročník 2009..nebo tady. Dobrou chuť.

4 komentáře:

  1. Botičky krásné, růžová dečka úžasná a to ruční prošití jí fakt sluší, Kubíčkova deka je také moc povedená, na mňamky se mi sbíhají sliny....:-D

    PS: Pozor na tu růžovou....moje sestřenka po porodu prodávala celou růžovou výbavičku, protože na ultrazvuku ta několikrát slíbená holčička je kluk jako buk......:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju..taky se trošku bojím....s růžovou jsem teprv začala-mám zatím jen deku..jinak pořád vyčkávám:-)

      Vymazat
  2. Jani, opět děkuji za tip! Buchtu jsem pekla včera večer - jako překvapení k snídani. Už mám jen třetinu. Prostě se po ní zakouřilo! Je výborná. Trochu mě vyděsila doba pečení. Pekla jsem v remosce a buchtě stačilo 45 minut. Také je pravdou, že jsem dávala méně jablek. Tak či onak... výsledek stojí za to, bomba mňamka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z té buchty úplně nadšená..jednoduchá, a přitom úžasná:-)

      Vymazat