úterý 31. července 2012





Hotová deka pro miminko. Pořád jsem plánovala, co všechno stihnu do porodu ušít...a tak jsem aspoň začala. (Ale pořád času dost..doufám..) Taky si konečně užívám pořádně holčičích barev a doufám, že nakonec nebudu ještě překvapená:-)
Šití dek mě začalo hrozně bavit. Možná i proto, že na děti jsou menších rozměrů. Každopádně už šiju druhou, tentokrát pro Kubíčka, aby mu to nebylo líto. Přeci jen jsem musela poslouchat pořád dokola, že deka je pro mimnko a kde má Kuba...:-)
Prošívala jsem částečně na stroji, ale pak jsem si dala tu práci a dokončila prošití deky v ruce a myslím, že jí to prospělo.

10 komentářů:

  1. Jste moc šikovná a nápaditá.Vaše nápady mě baví. Od září minulého roku chodím k vám " na návštěvu" téměř denně. I vy jste pro mě byla inspirací, že jsem si konečně taky svůj blog založila. Momentálně se s tím tak trochu "peru". Bude mi potěšením,když ke mně taky někdy zavítáte.
    www.es-ideas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, tak to ti tak trošku závidím ty holčičí barvičky. Já když se chci vyřádit v růžové tak tvořím pro dceru mojí kamarádky.
    Držím palečky a těším se na další růžové výtvory. Deka je moc krásná.
    měj se fajn Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, tak tady to už opravdu vypadá na holčičku :-)
    Myslím, že v tvém případě bude chodit krásně obšitá od hlavy až k patě a Kubíčka určitě také neošidíš !
    Deka se ti moc povedla :-)
    Šiješ rychlostí blesku !

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé také budeš mít páreček.....já čekám ted už každým dnem také holčičku k tříletému raubířkovi.Dečku jsem plánovala,ale zatím nedorazily látky a myslím že to do porodu určitě nestihnu.
    Tak Ti přeju ještě hodně ušitých výrobků:-))))Moc ráda se pokochám a inspiruji.Lucka

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá hezky a ruční prošití je fajnové a atraktivní.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, holčička? Už se těším na všechny ty šatičky a sukýnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já taky....a panenky, peřinky, kočárky....

      Vymazat
  7. Jani, deka je krásná a to prošití je opravdu super!!! Ano ano, u nás deky také frčí. Obzvlášť Adámek je jejich velkým fanouškem :-) Měj krásné dny! J.

    OdpovědětVymazat
  8. Nám se moc líbí když děti mají pohodlí a nic jim nepřekáží v tom se rozvíjet. Proto jsme přebytečné peníze dali na to aby se nakoupila kii-baa a její prostředky. Řekněme to lépe, abychom mohli koupit jejich produkty.

    OdpovědětVymazat